Azt gondolom a Benetton csatlakozásával elmondható, hogy nagyon komoly és mutatós csoportellenfeleink vannak. Érdemes lenne focira lefordítani az ellenfeleinket, csak hogy sokan értsék nagyjából milyen erősségű csoportról van szó. Bár ez nem könnyű, de figyelembe véve a kosárlabdakultúrákat és az országukban betöltött erősségüket talán nem is lehetetlen feladat. Megpróbálkozom én is ezzel, de lehet , hogy mások ezt jobban át tudják ültetni a futballt illetően. Nagyjából lehet ez egy AS Roma (Benetton), Lyon (AEK Athén), és mondjuk egy PSV Eindhoven (VEF Riga) ?
Na gyermekeim fél lábbal már készülhettek Tarvisioba, és érdemes magatokkal vinni egy kis zsebpénzt is, aztán mehettek a bőrpiacra. Azt gondolom ez így összességében sokkal jobb túra lesz nektek, mintha Minszkbe mentetek volna, ahol maximum Lukasenka diktatúráját szívhattátok volna magatokba. Viccet félretéve mindenkinek jobb lenne egy Benetton siker, hiszen a klubnak is vélhetően jóval olcsóbb lenne az út (bár a szállás gondolom drágább), valamint a játékosok is nyilván szívesebben utaznának egy olyan országba, ahová nyaralni is menni szokott az ember. És azoknak a szurkolóknak, akik itthon látogatnak ki a meccsre szintén vonzóbb egy olasz csapat.
Nagyon magabiztosan nyertek, azt gondolom nekik is nagy siker a BL-főtábla. A mai harmadik mérkőzésen pedig az észt Kalev legyőzte a litván Juventust. Holnap még egy mérkőzés lesz, amelyen az orosz Perm és az ukrán Prometey játszik egymás ellen.
Kicsit levert a víz az elején engem is, de az időkérés után 180fokos javulást hoztak hála Isten! Félelmetes dobásaik vannak Kb. a semmiből emelik rá! Akele beállt 4/3 tripla hideg kézzel.
Sajnos youtube-on egyelőre nem találom, így lehet be kell érnem a Kolozsvár - Fribourg meccs második félidejével. Ha valaki esetleg tudja nézni mégis youtube-on kérném jelezze, vagy dobjon egy linket.
Szerintem elég rossz ajtón kopogtatsz. Talán én neveztem ki Forryt vezetőedzőnek, vagy Simon? Mi Falco szurkolók talán tehetünk arról, hogy az Alba sem a pénzhez nem ért sem a szakmához? Én tehetek róla, hogy egy vagyont kiszórtak az ablakon Vojvodára aztán még a 4-be se tudtak beférni? Nyílván vannak nálunk is hibák, de azt kár tagadni, hogy Simon még a cipőjét se köthetné be Gyuri bácsinak és, hogy a szakmai munka nagyon magas szintre jutott nálunk az utóbbi években.
Igen jó mérkőzések voltak a BL selejtezőben ma. A Leiden például a végén dobott egy trojkát, de pár tizedmásodperc híján már játékidőn kívül, amivel egyébként nyertek volna, ha időn belül esik, de így továbbment a Csoki Minszk. Jó meccsen verte a papíron esélyesebb és házigazda görög Peristeri csapatát a Kolozsvár, akik végig nagyon jó színvonalon játszottak, tán a 2. negyedet leszámítva. Ők a svájci Fribourg Olympic csapatával játszanak a csoportkörért. Igen a Treviso félidőben még majdnem 10-el égett, végül szorosban behúzta a dánbakkeni medvék ellen, így a Minszkkel játszanak otthon és a győztes a Falco csoportjába kerül.
Én bet365-ön nézem ezeket, ha van érvényes fiókod és van rajt 1Ft is a kasszában ingyen lehet nézni a meccsek nagy részét, kommentátor nélkül, de remek képminőséggel! 1500Ft azthiszem az első feltöltés, arra figyelj, hogy mindig hagyj rajt 1Ft-ot a számlán, és akkor azzal lehet követni szinten minden fontosabb meccset, és nincs lejárata a dologonak.
Én néztem szinte végig, remek fordulatos nagyon hajtós meccs volt! Piszok nehéz lesz a 3.meccs a Trevisonak, a Minsknek ugye ez csak a 2.lesz. Ma megint láttam csapatonként 1-1 afrikai légióst, Akele a Trevisoban, Diuf a Bakken Bears-nél. 4-5poszt volt mindkét játékos, és élmény volt nézni a játékukat!
Többször is követtem az eredményt, és az alapján egészen őrült mérkőzés lehetett a végjátékával együtt. Így a papírforma szerinti Benetton Treviso - Cmoki Minszk mérkőzésen dől majd el, hogy ki lesz a csoportunk negyedik tagja.
Folytatódtak a Bajnokok Ligája selejtezős küzdelmei. A mai napon a mi águnkon rendeznek két elődöntőt, amelyből az egyik már véget is ért.
Cmoki Minszk (fehérorosz) - Leiden (holland) 69:67 A győztes csapatban Angelo Warner 14 pontot, 5 lepattanót és 5 asszisztot szerzett.
Nemrég kezdődött a másik elődöntő, amelyet az olasz Benetton Treviso és a dán Bakken Bears vív meg egymással, és a győztes fog majd a döntőben találkozni - és a főtáblára jutásért játszani - a Minszk együttesével.
Erre utaltam én is a kérdésemmel. Ezek más csapatok szurkolói, akiket az zavar, hogy megvan a bérleted? Nem igazán értem ezt. Ha még rólam lenne szó, akkor oké.:D