Argentin magasugrónőt értek doppingoláson
2001 aug. 09 14:36 - Forrás: sportforum.hu - (Munkatársunktól)
Két napon belül a harmadik atlétanőról derült ki, hogy tiltott szer szedésén érte a doppingviizsgálat. A sort a kanadai Venolyn Clarke kezdte, a sprintert a brazil 800-as, Fabiane dos Santos követte, most pedig a legjobb sél-amerikai magasugrónőről derült ki, még a májusi kontinensbajnokságon adott mintájában találtak amfetamint. Az IAAF szabályai szerint kétéves eltiltás vár rá. Érdekesség, hogy legnagyobb sikere az 1999-es Pánamareikai Játékok megnyerése volt, ám az aranyérmet úgy szerezte, hogy az eredetei győztest, a jamaikai Juana Rosario Arrendelt megfosztották címétől, mert doppingolt...
Vagy nem is az a legjobb!!! Kérd meg az egyik kollegádat ha te nem tudod, hogy tegye fel a netre valahova!!!! Aprpó! Mikor lesz Eurosport.hu??? És azt megéljük, hogy amikor a programot hirdetik magyar lesz a bemondó? Nem sértés akart lenni!!!
Kép tekinteében biztosan nem tudok segíteni, ezért is kérdeztem. A hangban talán. Ezekből amit itt leírtál én nem sokat értek, annyit tudok hogy itt a mellettünk lévő studióban szoktak hang file-okat vágni. De szerintem jobb lenne ha megpróbálnátok először magatok. persze ha megakadtok akkor nyugidtan sikítsatok, megpróbálok valamit intézni.
Én akkor is utálom. A stílusát, a szokásait, mindenét. Sose figyel a rendezőre, nem tudja befejezni a mondatokat, a brakpoint-ról azt sem tudja szerintem, micsoda, egy szóval nekem nem jön be. Nagyon nem. És nem hinném, hogy egyedül vagyok ezzel.
Hát szerintem csak hang. végülis ez hangfájl lenne!!! Amilyen technikai hátérrel rendelkezel(gondolom :-)))) ) Azzal gondolom az is megoldható, hogy egy kísérő zenét alátegyetek sé már is kész!!! Szerintem a Safri Duo PLAYED-A-LIFE jó lenne. Szerintem azokat a köpéseket kéne beletenni amiket vagy magyarokról mondasz vagy amikor valaki világbajnok lesz Például: Szegány paula radcliff megint nem lesz érmes... és folymatosan halkul a beszéded 3-4 másodperc szünet és jön a következő dumád... jözben megy az aláfestő zene!!!