Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Hali fickók! Ez a szar az írott szövegben...nem lehet belőle kiszűrni a hátsó mondandót. Egy ismerősömnél olvastam ezt a szöveget: "Nem tudok olvasni a sorok között, de mondjuk soha nem is írok oda!" Szóval. Meglesem, ha tudom InTru koma:) Most nem jut eszembe melyik nagybecsű újságban szerepeltem vagy 2 éve, de ha valakit roppant mód érdekel, hát megkérdezem anyámat. Neki tuti meg is van:)
Hali Intru! Nem zavartal vele, söt nincs is mas idötöltesem ilyenkor mint böngesszem a forumot.
Ami picit furan jön le, hogy nem azt mondtad sok erdekes hasznos info van benn erröl meg arrol, hanem hogy Te kiemelt helyen szerepelsz benne. Amugy nem bantasnak szantam de itt nehezen megy at a kajan mosoly:-))))))))))))))
még véletlenül sincs érdekeltségem a bevételekből, csak gondoltam, megosztom a tisztelt topiktársakkal az infót, hogy hozzáférhető a kiadvány.
Túraleírások, pakolási jótanácsok, tele minden olyan hasznos dologgal, amelyek a motort elsősorban túrázásra használó kollégáknak hasznosak.
A rallyvarázs évkönyven vélhetően kevesebb releváns dolog található a túramotorosok (vö. fjr-tulajdonosok) részére, mint az általam említett kiadványban.
Én kérek elnézést, hogy zavartalak azzal, hogy megosztottam az infót.
116 oldalt nem szkennelek be, én is meg fogom venni (vö. beszerzem).
Inkább én voltam a bunkó, hogy felhoztam a dolgot, bocs.
Ez igy kisse fura "szerezzetek be....." esetleg erdekeltseged van a bevetelekböl? :-)))))))
Erre a valaszom: Intru szerezd be a Rallyvarazs 96 Evkönyvet mert szerepelek benne a versenyzesem, "jopofasagom", es a hülyesegem (ertsd Totalkaros versenyauto) okan.
Szerintem ha beszkennelned es felnyomnad ide eletszerübb lenne. Amugy bocs ha megbantottalak a bunkosagommal.
Halihó! Van egy műanyag vagy gumi alátét a tükörtalpa alatt. azt rendeltem meg. Már nagyon izgulok, hogy mikor érkezik meg. Mert nagyon szerelném felfelé. Üdv balzo
Van itt minden, mint karácsonykor:))))))) Én lépek lassan szundikálni. Köszi mindent, majd meglátjuk mit lép a srác. Én meg majd a többi sörhöz húzok pár vonást:)))))) Szevasz!
Tudsz élni:)))))))) A főtengelyt néztem és mondtam neki az árat telefonba. Az nagyon jónak tűnt. Gondolod jobban jön ki ha az eredeti alkatrészből gyógyítja a gépet?
En talaltam hozza de sztem nem vesz semmit belöle. Megcsinaltatjuk a sajat cuccaibol van gepmühelyem ami tuti. A Luis nekem mindig küldi emileket majd atdobok öket ha elöfizetsz:))))) Vettem takarot motorkamra 30€ de magyar kartyaval fizettem mert nincs 1 garas sem a zsebembe. elhoztam 500€ es mar 600at költöttem:(((
:))))))) Úgy tűnik jó estét szereztél neki:) Azonnal megörült a híreknek! Bár ma a párja névnapja van, de szerintem tuti meglesi a linkeket titokban:)))))))) Köszönöm a segítséget már most!
V-Max? ez a V4es blokk ami Royal Starban is van? sajna eleg remenytelen ügy. Tavaly kerestünk ilyet egy haver megvett volna egyet ami amcsibol jött es motorhibas volt. De majd kerdezek.
Quattro koma! Van egy barátom, akinek egy 86-os yamaha Vmax gépe van. Megjegyzem, tizen évesen a 80'-as évek elején tele volt a poszterekkel a szobám fala. Meg voltam őrülve azért a motorért:) Szóval..némi segítségre lenne szüksége, ha tudunk. Beállt a főtengely. Ha sikerülne jó áron keríteni egy komplett blokkot akkor igazán boldog lenne a srác:) Szólj, ha tudsz valamit. köszi:)