Egyetértek, a szupernagyi a legjobb. Ő se úgy néz ki, mint aki most lát először kerékpárt.
Egyébként először nekem is fura volt, de arra gondoltam hogy a versenyzők jó része a kora alapján diák, és a legtöbb diák - bármilyen országban legyünk is - a számítógépek és a rockzene világában ért annyit angolul, mint amennyit Contador beszél. :-)
Azért ez a Vino is szép firma. Kiállítja a Kapitányát, hogy egy többségében csak oroszul értő közönséget angolul köszöntsön. Ezt biztos emberiség ellenes bűncselekménynek nyilvánították a Genfi Egyezmények. :-)
Azért elég sokan kimentek a szakadó eső ellenére. Ilyen viszonyok között csak a komoly szurkoló meg ki ronggyá ázni. :-) Van néhány érdekes arc, pl. 2.38-nál az úriember a Liberty Seguros felsőben. No vélhetőleg ő se azóta ismeri Contadort, mióta a nemzeti csapatban teker. :-) De 2.48-nál a Scott mezes-kendős-fordítvafelvettsisakos néni a legjobb. :-)
A franciák azt a dezinformációt terjesztik, hogy Mirco Lorenzetto az Astanába igazol.
Így legalább ne csökkenne az egy négyzetméterre jutó Mirkók száma, ha már Selvaggi odébb áll. Bár ami azt illeti én a Lampreból másra fenném a fogam. :-)
Felül kell bírálnom az álláspontom, ÉdesBaba nem érettségi öltönyben volt. Nem, fehér ingben, fekete farmerban, fehér edzőcipőben és sárga órában. :-) Igaz Vino is szépen mutat a napszemüveges képen, mint egy temetkezési vállalkozó. :-)
Van egy olyan érzésem, hogy Messe Paolo rádöbbent a "mindent egy lapra" taktika hátulütőire. Ugyanakkor annak ellenére, hogy örülök Gaspa lehetőségének, mégis úgy vélem, hogy Petacchival jobban járt volna.
Nem is arra gondoltam, hogy a csapat natív és nem natív fele nem jönne ki egymással, csak azért jó volna látni, hogy egy orosz, ukrán, vagy német származásúnak van más esélye is ebben az országban, azon kívül, hogy híres sportoló lesz.
Édes Baba Jézus valóban nagyon édes, Eddy bácsi arcára rá van írva, mi a véleménye a politikai rendszerekről általában, a kazahról pedig különösen.
Off: Ritka magas szinten állhat a nemzetiségi politika ebben az országban. Nézzétek meg hány orosz származású van a csapatban, és hány a fontos elvtársak között.
A folklórprogam egy árvaház meglátogatása volt, a tengerészgyalogosnak öltözott gyerekek vélhetőleg ennek a lakói. A vadászat majd később lesz.
A tájékoztatón elhangzottak: Contador szerint a tripla lehetetlen (vagy szinte lehetetlen), de ő azért megpróbálná. :-) De előtte egy Tour-Vuelta duplával melegítene jövőre.
Kelimbetov kartárs szerint a csapatprezentáció jövőre Astanában lészen. Ha jól értem, dizájnváltás várható a csapat körül. A jövő évi célok a Rosa és a Tour csapatversenyének megnyerése.
Ennyit számít hogy van motiváció. Készül a VB-re, és az se kizárt, hogy a jövő évi szerződése is fennforog.
A grupettó jelentős része tudott volna ennyit ha nagyon akar, de nekik jó volt ott is ahol. Egyébként Alby kijelentette, hogy végig fog menni, márpedig a sprinterek jó része nem jut el Madridba szerintem, így az utolsó szakaszon még összejöhet valami.
Vanda: ez így szép és jó, de akkor is, Davis nem teheti ezt. Egész szakasz alatt az volt az illúzióm, hogy mikor Astanast látok, akkor az vagy Jufre, vagy a mezőnybe visszaolvadt Dyachenko, erre utólag azt kell tapasztalnom, hogy Davis? :))
Davis régen is jól bírta a hegyeket. Én azért is szerettem meg, mert 2005-ben ő volt a Liberty leglelkesebb tagja a touron. Heras kínlódott, Beloki kínlódott, Contador még nagyon zöld volt, Marcos Serrano hozta az egy darab szakaszgyőzelműket, Allan pedig pezsgett, mint azaAszpirin. Akkor is mindehova fölkapaszkodott, nagyon kis elszánt volt.
Azért akkor is. Ha azt mondja nekem valaki a Vuelta előtt, hogy a Cotobellon Davis lesz a csapat legjobbja, és a szakasz utáni piros trikós mögött mindössze 4 perccel később ér be, Karpets-csel együtt, és olyan bringásokat előz meg, mint akiket megelőzött, akkor lett volna egy jó, és nevetéssel teli napom (nem megbántva Davist :))
A nap hőse Szása Djacsenkó, aki becsülettel végigszökte a napot. A csapat hegyi zergéje pedig Allan Davis volt ma. A királyetapon… (mondjuk szerintem a Bola del Mundo lesz az)