Remélem, hogy van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan nemcsak a tv-n bámulja az NBA-t, hanem a liga sportkártyáit is gyűjti. Ha vagytok/vagyunk így még néhányan, akkor itt az ideális hely, ahol bemutathatjuk egymásnak gyűjteményünket. No és persze indulhat a csere-bere is! :-)
Kosaras kártya eladó. 2013-14 sp authentic base kártyák (61db) :Megtalálható benne: Michael Jordan,Larry Bird, Magic Johnson,Lebron James,Allen Iverson és még sok más +1db shane larkin rookie f/x kártya +2db 2013-14 prizm hrx kártya Alex Len és Jamaal Franklin.
Le tudnád írni, hogy pontosan melyik játékosok vannak meg neked? De nekem jó a fénykép is, csak szeretném tudni, hogy kiket is ábrázolnak a kártyák.
Köszi!
Meg tudná esetleg valaki mondani, hogy honnan tudnék szerezni Scampi's sportkártyákat, amelyek a magyar férfi NB1 2004/05-ös szezonjának játékosait ábrázolják? Már van belőlük néhány, és szeretném mindet beszerezni, vagy amennyit csak tudok. Keresgéltem a világhálón, de sajnos nem találtam sehol. :(
Előre is köszönöm!
Szeretném eladni ~200db kosaras kártyámat. Segítséget kérnék ennek reális árazásához! E-mail címre tudom elküldeni a fényképeket (Google drive-on megosztva).Nagyjából kategorizáltam, főként 1994-1998 közöttiek a kártyák.(Fleer,Upper deck,Skybox,Topps). Úgy vélem van 1-2 "értékesebb" darab is közte, viszont rég felhagytam(~20éve) a gyűjtésével, ezért fogalmam sincs mennyit érhetnek és hogy hol tudnám őket eladni.Örülnék ha egyben kelne el, de a darabonkénti eladástól sem zárkózom el!
a kepen amit linkeltel, egy minositett 9es osztalyzatu kobe kartya lathato. ha a tied nincs minősitve/bevizsgalva ne ezt az arat vedd alapul! a jo osztalyzatu bevizsgalt lapok mindig dragabbak. beckettben vagy online beckettben tudod megnézni az erteket. mondjuk szemely szerint engem érdekelne is megvetelre ,es mas 2000 elotti katyak is. ha sikerült utánna jarnod,es ugy gondolod ,küldj egy mailt nekem egy arajanlattal a frakk19@freemail.hu-ra.
E-bayen barangolás közben ráakadtam egy ismerős kártyára. Kiderült, hogy nekem is van egy ilyen, kicsit meglepődtem, hogy milyen áraként árulják. Szerintetek Magyarországon is van lehetőség elpasszolni? Esetleg ismertek gyűjtőket?