Hali! Hetente teszek egy kört arrafelé a Gödöllő-Szada-Mogyoród-Fót-Csomád-Veresegyház-Szada-Gödöllő útvonalon. Ezzel a bringával szenvedek az emelkedőkön:
Tegnapelőtt kaptam meg a zöld lámpát a dokitól a teljes erőbedobásból való sportolásra, amiből a bedobás sikerült(törölköző), a 100% abszolút nem :-) , ugyanis ma tekeregtem vagy 1 órát a viszonylag jó időre való tekintettel a szadai emeltyűn, és az Öreg hegyi átjátszó állomáshoz is felszenvedtem magam Trek igáslovam nyergében. Mit mondjak, jól esett itthon az ebéd... A műtéthez képest 1 év kell a teljes gyagyuláshoz, most éppen félúton tartok, és így csak félemberesre sikerált a mai teljesítményem.
Sajnos még nem mehetek bármennyire is szeretnék. :-( Még minimum fél év a teljes terhelés, de ez változhat attól függően hogyan javul a térdem erőnléte.
Nos kérem szépen, kezdek apránként felépülgetni a június végi térdszalag(nem kékszalag! :-) ) "versenyből". Már tekregtem néhányszor...a nejemmel itt Gödöllőn. :-) Persze nagyon piánóban, és az emelkedők legyűrését nem erőltetem.
Hello Zoli! Nekem a bringázós ubi pause elég hosszú lészen(cirka fél év a doki szerint), hiszen jobb térd elülső keresztszalag műtétem volt. Most a rehab nyalánkságaival küzdök. További eredményes sufnituningot! :-)
Régen írtam már, és úgy látom ti sem vagytok túl akítvak itt a topicban :) Uborkaszünet he? ;)
Nem állom meg, hogy ne meséljem el világítás fejlesztési élményemet! Van egy CatEye 510-es pwr ledes első lámpám. Kitűnő,de valami plusszra vágytam.
Hát előkerestem egy régi ködfénylámpát (halogen, 12V 55W) és egy akkus fúrógép akkupakkját :) (először a 65Ah-ás 30 kg-os behemótot akartam feltenni, de mikor rögzítettem a csomagtartóra, beláttam, hogy reménytelen)
A lényeg, hogy kb. 15 percig tűrhetően ment a lampion. Eredmény:
-az 1W-os pwr ledes CatEye-al az autók este kb. 50-60m-ről váltanak refiről tompítottra
-a halogén 55W-os lámpa hatására ahogy kijöttek a kanyarból (150-200m) és megláttak szigorúan levették a fényeket :D
Persze ügyeltem rá, hogy ne vakítsam el szerencsétleneket, be volt állítva jobb oldalra a lámpa és lefelé nézett. PEDIG!!! Hányszor vakított már el idióta autós! Nem baj, most már lehet alázni az autósokat is! ;D
Távlati tervek: 3W-os PWR led optikával http://www.ledaruhaz.hu/aruhaz.php?aid=13984
illetve kíváncsivá tett ez a megoldás is http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?module=product&ps_id=334083&category=3346,4629&prodfilter=#;
Végy egy akkupakkot és LED vidám... :) Ahogy a régi sláger mondja. Aztán már vidáman, balesetmentesen járható az éjszaka. És még te is látod az utat.
(azt már meg sem merem említeni, hogy van két autó kürtöm is BASS - ALT) :D Vad.
Na ennyi a sufnituningról! Jó bringázást+nyaralást minden Gödöllő környéki bringásnak! ;)
A lépek jók lesznek mert a nyáron a bringázást csak képekről nézhetem kérem: Ma volt MRI: elülső és hátsó keresztszalagok részletes szakadása + Baker Cysta + folyadékgyülemelés a térdhajlatban + porckopás. Egész jó kis belső hármas-négyes csatársort hoztam össze. :-(
Szia papa! Túraügyileg, bringázásügyileg nem túl rózsás a helyzetem, ugyanis ma voltam dokinál. A sajnálatos diagnózis: első keresztszalagszakadás. :-( 95%-ban műtéti kilátásokkal, de az csak júniusban lesz. Addig kímélni kell a lábam, így a K50-et is nagyon piánóban adom majd elő, és hosszabb túrákra nem vállalkozhatok.