Ez a kedvenc sorozatom mióta a TV2 elkezdte vetíteni. Számomra minden megtalálható benne. Humor, fantasy, varázslat. Szerintem ez egy tényleg frankó sorozat. Beszéljünk róla
Csak az a baj, hogy ez lesz az utolsó széria, aztán ki tudja mikor lesz olyan film magyar csatornán amiben ezek a csajok benne lesznek... pontosabban Alyssa Milanonak adtak már le néháníy filmjét de a többiektől... enyhén szólva nem jellemző. Mármint magyar csatornákon.
Én szinte tutti voltam benne, h lesz 3-ik rész :) Nem rossz a trailer, a hullámvasútban is rejlenek lehetőségek, majd +látjuk februárban, mit hoztak ki belőle. A 2-ikban az autópályás trancsír valami überfasza volt, nekem jobban tetszett, mint a Matrix2 vonatkozó szekvenciája :]
Nem bánnám, ha csinálnának belőle vmi izgalmas misztikus-horror sorozatot. Olyasmit mint a Lost. Már izgalomra meg hasonlóra értem ezt a Lost-hoz hasonlíítást. :)
Maga az alaptörténet ötletes lett ami, végig fut a filmen keresztül. Hogy a halál egy bizonyos terv szerint dolgozik. A második részben nekem az teszett, hogy ötletesen fűzték oda az első részhez.
Megnézted trailert?? Hogy tetszett??
Nem lett igazam. Egyáltalán nem hittem benne, hogy trilogiává akarják bőviteni az FD-t. A repülőgép katasztrófa és a tömegkarambol után én egy TGV vagy ilyesféle gyorsvonat katasztrófáját gondoltam volna. Végül is vmenyire bejött a tippem. A HullámVasút is vasút!! :))
Na, ez az a film-ötlet, amit akár a végtelenségig lehet csavarni, elképesztő halál-nemeket dolgoztak ki az első 2 részben, remélem nem adják alább a 3.-ban!
Igen akkoriban vhogy akciódúsabb volt a sorozat. Ebben korábban sokkal ötletesebbek voltak a készítők. Lehet, hogy kezdenek kifogyni az ötletekből??
Nekem az egyik kedvencem amikor előre mennek 10 évet az időben. Asszem a 2. évad első epizódjai közül vmelyik. Meg az első évad utolsó része a Deja Vu c. epizód.
oops! nem voltam 1értelmű: úgy gondoltam, h a most futó, 8-adik évad gyengébb :)) Vagyis az eleje volt jobb, és nekem is pont az hiányzik, amiket írtál, azaz kevesebb lett az "action" és több a lelkizés :( Hol vannak azok a jó kis démon-robbantgatós idők!
Tavaly nyáron kattantam rá, amikor a TV2 elkezdte vetíteni minden hétköznap.
"Én most nézem az első évad ismétlését is a tv2-n, mert anno ez az évad nekem kimaradt, és vhogy ahhoz képest, meg főleg a 2-3-as évadhoz képest kissé megfáradtnak érzem a sorozatot."
Érdekes amit mondasz pedig ugye épp ez az 1. évad. :)) De szerintem azért a korai évadokban jobban az akcióra helyezték a hangsúlyt, míg pl a 6. és 7. évad inkább a lányok útkeresésével és és lelki szerelmi életük felé vitte az irányt. Volt nem egy epizód amikor, hiányoltam az akciót. Pl. Piper se robbantgat már annyit, mint korábban pl amikor megszerezte ezt az új képességét sőt a fagyasztást is egyre ritkábban használja pedig azokat jeleneteket mindig nagyon szerettem. :)
üdv Aragorn83! Valóban méltatlanul el van hanyagolva ez a topic :) Én most nézem az első évad ismétlését is a tv2-n, mert anno ez az évad nekem kimaradt, és vhogy ahhoz képest, meg főleg a 2-3-as évadhoz képest kissé megfáradtnak érzem a sorozatot. Azért persze továbbra is nézem, ilyen csini boszikat máshol nem nagyon látni ;-) De azért az újabb sorozatok, amiket nagyon csípek, pl.24, LOST, Prison Break vagy akár a DH is mind elég magasra teszik a mércét.
vicc, Traider jó titeket itt is látni! Nyugi eddig is láttalak titeket, de most hogy végigrágtam magam mind a 1600akárvalhány hsz-en a LOST topicban is, és olvastam irományaitokat, még inkább jó ismerőseimként tarthatlak számon titket. Legalábbis részemről :)))))
A Charmeden kívűl a Lost még az abszolút kedvencem és így rész megnézése után úgy hiszem a Desperate Housewives lesz a 3. tagja a top 3.-asomnak. Legalább veletek egyezik az ízlésem és higgyétek számomra ez abszolút megnyugtató!!! :DDD
Sokan még mindig furcsán néznek rám a boszik iránti rajongásom miatt. Na mindegy.
Csak azt sajnálom, hogy ezt a topicot tized annyian se látogatják, mint pl. a lost-os topicot!!
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy mikor jelenik meg Magyarországon végre az első évad dvd-n? Hogyan sikerült megnézni az első két részt a 8. évadból?
Spoiler lehet - Se08 Ep1-2 Nekem tetszett az eddig lenyomott 2 rész, bár azt továbbra sem értem, hogy senkinek nem tűnik fel, h ott laknak továbbra is a házban, igaz, más kinézettel :) Jó az új boszi is, bár elég profi akciókat nyomott újonc létére. Úgy tűnik, Darryl kimaradt a csapatból. Leo szerepét eddig súlytalannak érzem. Sztem is előbb-utóbb felfedik magukat, tuttira nem maradnak inkognitóban. Ahogy ez a fekete démon leleplezte őket, így mások is rájöhetnek kilétükre. Továbbra is Paige tetszik a legjobban, pl.nagyon jól állt neki a rendőr uniformis. Piper hisztije kissé idegesítő volt a villanyszerelővel, meg ez az ismételt én-keresése is :) Phoebe és Dex sztorija érdekesen alakulhat még.
Olvasatom szerint érdekes lesz a sztori. A lányok kénytelenek lesznek előbb-utóbb felfedni magukat azok előtt akik azt hitték, hogy halottak és kénytelenek lesznek az utánuk ktató nyomozó szerveknek is segíteni.
"Az amerikai 'overnight' (egy nappal a műsorok után elkészülő) nézettségi adatok alapján a Charmed nyolcadik évadjának premierje összesen 3.98 millió nézőt ültetett a képernyők elé az Egyesült Államokban.
Ez körülbelül félmillió nézővel kevesebb, mint a hetedik évad nyitórészének nézettsége, viszont nyolcszázezer nézővel több, mint a hetedik évad legtöbb epizódjának nézettségi szintje, vagyis a sorozat javított a statisztikákon az elmúlt év végéhez képest." (charmed.hu -ott egyébként sokkal hosszabb a cikk.)