Hát kábé Te vagy az egyetlen közelstávol, aki még ilyeneknek tud örülni és nincs tele a töke az egyesület körüli dolgokkal, lehet Te csinálod jól, örülni az ilyeneknek is...
Szoktam nézni az Építők kézilabda magazint a Spíler Extrán! Igencsak jó a műsor! A Veszprémet mindig csíptem és a Szegedet is. Magas színvonalú kézilabdát tolnak és ez jó! :)
Kalarashnál Sipos vagy Topic is jobb megoldás lenne.
Én már nagyon kíváncsian várom, hogy milyen védekezést tud kitalálni Momo. Ha nem lesz elég hármas védőnk el kell gondolkodni azon, hogy nagyobb szerepet kapjon az 5+1.
Ha Kálmán odamenne az nagy fogás lenne! Persze piszka a Szegednek, de megérdemli a vezetőség. 1 évre össze tudná rántani a védekezést.Erre van most Vp.ben a legnagyobb szükség.
Veszprém nem a világ közepe, nagyon nem. Viszont a kézilabdázás világában az egyik legnagyobb fellegvár. Az volt "Lölö" előtt is és bízzunk benne, hogy az lesz utána is. Veszprém kézilabdaváros, attól az, ahogyan az emberek viszonyulnak ehhez a játékhoz, amennyire szeretik és kézilabda város marad akkor is, ha az eredmények esetleg szerényebbek egy-egy időszakban. A pénz a sportban nem minden!
Nem hinném, hogy gyengül a csapat, a jövő évre! Ha végig gondoljátok, mindent meg lehetett volna nyerni. Nincs nagy baj, akárhogyan is szólnak a "vészharangok"!