Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.21 -13 0 4975

Azt esetleg tudja valaki hogyan lehet előfizetni a Mindigora, ha a tavalyi szezonhoz képest változott a bankkártya számom? Mert ugye automatikusan vonná le, de ezt így nem tudja megtenni, illetve amikor rámegyek az "előfizetés" opcióra kiírja, hogy "sikertelen előfizetés", mivel gondolom ebben az esetben is a korábban megadott bankkártyáról vonná le. De olyan opciót nem látok, hogy újra meg lehessen adni a számot. Hogyan megoldható ez úgy, hogy ne kelljen telefonon egyeztetnem velük?

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.21 -2 1 4974

Euer Hass ist unser Stolz! Ilyen egyszerű ez, fordírás le amit a húrok kitartanak aztán gyere vissza valami jobbal

Előzmény: Amíg a hat húr kitart (4970)
Real013 Creative Commons License 2021.09.21 0 5 4973

KEZDŐDIK! :)

Vulcan0 Creative Commons License 2021.09.21 -2 5 4972

A hangok a fejedben ugyanúgy a te véleményednek számítanak. 

Előzmény: Amíg a hat húr kitart (4970)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.09.20 -2 6 4971

Persze, teljesen életszerű, hogy elmész mondjuk egy Szeged-Pécs meccsre és a nézők arról susmorognak a mérkőzés szünetében, hogy mennyire utálják a Falcot.

Nyilván egy Szolnok-Körmend-ZTE szurkolói hármasból (amibe elég valószínű, hogy jómagad is beletartozol) nagyobb valószínűséggel fogsz találni olyan embert akinek nem a szíve csücske a Falco.

De amint említettem már, ők nagyon nem a mindenki kategória ahogy azt próbálod itt előadni óvodás módjára.

Viszont ha csak ez tud megnyugtatni, akkor állj a tükör elé és mondogasd csak magadnak egész nap.

Előzmény: Amíg a hat húr kitart (4969)
Amíg a hat húr kitart Creative Commons License 2021.09.20 -10 0 4970

Ha nem érdekelne,nem reagálnál.:D A többség igaza,nem az enyém....

Előzmény: zizou0005 (4959)
Amíg a hat húr kitart Creative Commons License 2021.09.20 -10 0 4969

Elmész mindenhova idegenbe,és hallod rengeteg helyen.

Előzmény: Vulcan0 (4960)
Amíg a hat húr kitart Creative Commons License 2021.09.20 -8 0 4968

Tudod mindig reménykedem,hátha.... 

Előzmény: splity24 (4961)
Ryland Creative Commons License 2021.09.20 -1 3 4967

Ismét egy nagyon tökös nyilatkozat Gaspertől…

Ha mindenre nem is kaptunk választ, nagyon sok dologra igen, és az is látszik, hogy a szakma teljes mellszélességgel kiáll a koncepció mellett. Én ezt tudom szeretni.

Hozzáteszem, egy sérülés vagy az erőviszonyok komolyabb változása esetén továbbra is van bőven tér és lehetőség erősíteni… Mindenképpen előny, hogy ez az ajtó nyitva marad!

Egy dolgot viszont szeretnék kérni a klubtól, talán eljut hozzájuk: ha a csapat hivatalos honlapján cikket közlünk, azt lektoráltassuk le legalább egy magyartanárral! Nem vagyok egy nagy nyelvtannáci, de sok helyen olyan, mintha Gasper gondolatait egy google fordító (vagy ő maga a saját magyartudásával) fordította volna…

Nagyon várom a holnapot, remélem készülünk valami zászlóavatós-felvonós show-val!

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.20 -7 2 4966

Bár szezon előtt még nehéz felmérni reálisan a csapatok erősségét, és a felkészülési meccsek eredményei valamint az igazolások sem mindig mértékadóak , de azért talán valamilyen szinten mégis lehet látni a csapatok várható teljesítményét. Arra gondoltam, hogy a holnapi szezonnyitó előtt lehetne egy olyan játékban részt venni, hogy tippelünk az alapszakasz végeredményére, hogy lássuk a fórumtársaink miképp látják a következő - nagyjából - fél év történéseit. Akár pontos helyezéseket is meg lehet jelölni, de az is teljesen jó , ha valaki csak a felsőház, középház, és alsóház csapatait írja meg helyezések nélkül.

Felsőház:

1. Falco

2. DEAC

3. Szolnok

4. Alba

5. Szeged

Középház:

6. Körmend

7. ZTE

8. Oroszlány

9. Sopron

10. Kaposvár

Alsóház:

11. Paks

12. Pécs

13. Kecskemét

14. Nyíregyháza

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.20 -5 2 4965

Nem gondolnám, hogy az Ivkovics által alkalmazott rotáció olyan nagyon kimerítené a játékosainkat. Másrészről pedig úgy is fel lehet fogni, hogy játékban maradnak - ráadásul magas színvonalon -, a többi csapat pedig csak edzeni tud, vagy esetleg egy felkészülési meccset játszik még. Nyilván a sérülés veszélye egy tétmeccsen talán nagyobb, de ezt ugyanúgy edzésen is össze lehet szedni. Tavaly e tekintetben Anderson volt a legproblémásabb , és nem játszott válogatott meccseket. A rájátszásban a negyeddöntőben és elődöntőben kell odafigyelni, és lehetőleg söpréssel nyerni, míg a másik döntős csapat az addig vezető úton lehet, hogy 2-3 meccsel többet fog játszani, és mindjárt nem mi leszünk a kimerült csapat a szezon legfontosabb időszakában. De ez Gasperéknek a kisujjukban van, nem véletlenül nyilatkozta megint , hogy nem szezon közben avatnak bajnokot, és semmilyen kapkodás nem fogja jellemezni őket.

Előzmény: ZoltanK7 (4964)
ZoltanK7 Creative Commons License 2021.09.20 -2 0 4964

Értem én a Gaseprt, csak azért válogatott meccsekkel együtt óriási terhelést kap a csapat 6 játékosa. Nehogy ez okozzon problémát év végére, hogy mi leszünk a kimerült sérült csapat 

Illetve ha a doboforma meglesz akkor ez a keret is jó lehet, de a triplazas meg nagyon nyitott kérdés.

Holnapra sima hazait várok. 😉

CrazyBasket Creative Commons License 2021.09.20 -1 5 4963
Withoutshadow Creative Commons License 2021.09.19 -8 6 4962

No igen, ez annyira bájos amikor egy elmeroggyant kinevezi magát a nép szónokának és elmondja mindenki véleményét.

Mert Szolnokon meg Körmenden 50 hülyegyerek kiabálja, hogy b..i Váradi, az már a mindenki mert a TV-ben is hallatszik.

Előzmény: Vulcan0 (4960)
splity24 Creative Commons License 2021.09.19 -6 6 4961

ha normalis hozzaszolasra szokasos naffalko stilusu valaszt kaptal akkor mit erolkodsz itt? 

Lehet hogy nem kivancsiak rad ami ertheto. Keress valami mas csapatot ahol ezt toleraljak mi nem fogunk sirni utannad!

Előzmény: Amíg a hat húr kitart (4957)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.09.19 -6 8 4960

Szóval a többség így gondolja... Értem. Akkor esetleg tudnád linkelni a teljes népességre kiterjedő, reprezentatív közvéleménykutatásod eredményeit? 

Előzmény: Amíg a hat húr kitart (4958)
zizou0005 Creative Commons License 2021.09.19 -7 10 4959

Ez pedig minket nem érdekel, hogy szerinted a többség mit gondol ;)

Falco szurkolóként soha eszembe nem jutott, hogy átmenjek a Ti oldalatokra okoskodni.

Te pedig itt hajtogatod a saját vélt igazadat.

Akkor ki is van eltévedve? ;)
(a kérdés költői volt ...)

Előzmény: Amíg a hat húr kitart (4958)
Amíg a hat húr kitart Creative Commons License 2021.09.19 -12 3 4958

Hát a többség ezt gondolja,ha a fejed tetejére állsz,és személyeskedsz,akkor is....

Előzmény: Withoutshadow (4953)
Amíg a hat húr kitart Creative Commons License 2021.09.19 -12 1 4957

Akkor a te véleményed is annyit ér.... Ha nem érdekelne,nem reagálnának.... Még ráadásul véleményezd is amit írtam,szóval érdekes dolgok ezek.... Én az ország többi részét képviseltem azzal amit írtam. Nyílván írhattam volna finomabban is(Színész kettő,Jászai Mari,stb.),de a többség ezt kiabálja neki. Nem várok én semmit,csak amikor full normális véleményt írtam is akkor is jött az ismert naffalkó stílus.... 

Előzmény: Vulcan0 (4950)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.19 -11 2 4956

Valóban (július végétől és egy turmixgép márkáról van szó), de az Eredmények alkalmazáson még mindig Benettonként szerepel a nevük (gondolom megszokásból).  Egyébként az olasz csapatnál olyannyira eltökéltek voltak a nemzetközi kupában való elindulást illetően, hogy korábban beadták az igényüket a FIBA-nak az EuropeCup-ba való indulásra is, ha esetleg nem sikerült volna kiharcolniuk a BL-főtáblára jutást. Komoly játékosokat igazoltak, mint például Henry Sims (center, Reggio Emliliától), Michal Sokolowski (bedobó, Hapoel Holontól) és Tomas Dimsa (hátvéd, Gran Canariától). Mindegyikük az előző évi csapatukban 10 pont feletti játékos volt, ráadásul Dimsa 47%-kal szórta a triplákat Európa legerősebb bajnokságában. Komoly ellenfelünk lesz ez a Treviso, és könnyen lehet, hogy Milosnak igaza volt abban, hogy a csoport legerősebb csapata lehet.

Egyébként szerintem az első fordulóban az AEK Athén elleni meccsnek óriási jelentősége van, mert egy bravúr esetén lehet, hogy már csak az egymás elleni jobb eredményre kellene figyelni a Rigával szemben egy harmadik (pályahátránnyal járó play-in) hely kiharcolása végett. És bár a Falconak van már neve BL-szinten is, de azért nem akkora, hogy esetleg a görögök ne érkezzenek a nyitányon esetleg nagyobb mellénnyel, ami adhatna egy kis esélyt nekünk. Bár azt is hozzá kell tenni, hogy az eddigi két szezon tapasztalatát nézve nekem nagyon szimpatikus volt az összes eddigi ellenfelünk hozzáállása, mert mindegyikükön azt láttam, hogy teljes erőbedobással játszanak, vagyis nem éreztem azt, hogy lenézik a Falcot (kivétel ez alól talán a Brindisi játéka volt hazai pályájukon). Szóval október 6-án a tizenhárom aradi vértanúra (12 tábornok és 1 ezredes) méltón emlékezve remélem, hogy nálunk is lesz 13 hős (12 játékos és 1 vezetőedző, persze nem elfeledve a többi stábtagot) és egy óriási ünnep kerekedhet majd az arénánkban.

Előzmény: Pick and Roll (4955)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.09.19 -3 2 4955

Nem Benetton, hanem Nutribullet Treviso, ha már szponzort is akarunk tenni hozzá mindenáron.

Előzmény: Törölt nick (4940)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.18 -7 4 4954

A BL-ben most már biztosan a csoportunkban szereplő Benetton Treviso tegnap este 22 óra után fejezte be a mérkőzését a Minszk ellen. Ma este 18 órától az olasz szuperkupa negyeddöntőjében lépnek pályára az Euroligás Milánó ellen. Vagyis nem telik el 20 óra a tegnapi mérkőzés vége  és a mai kezdete között, és mindezt úgy, hogy a héten már ez a negyedik mérkőzésük. Nem tudom, hogy tétmeccseket nézve volt e már ilyenre példa, de gondolom nem sokszor. A odds sem véletlenül 1,01 a Milánónak és 18.00 a Benettonnak, mert ez biztosan nem csak a két csapat minőségbeli különbségének szól. Ezt tényleg csak érdekességként írtam le egy leendő ellenfelünkkel kapcsolatban.

Withoutshadow Creative Commons License 2021.09.18 -1 8 4953

Azt kellene tisztelni, hogy b..i Váradi?

Komoly problémák vannak a fejedben.

Előzmény: Amíg a hat húr kitart (4949)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.09.18 -4 5 4952

Meg amúgy mi a faszra számítasz, mikor elkezdesz buzi Váradizni meg nyuggerezni egy Falco fórumon? Hogy majd virágcsokorral köszöntünk? 

Vulcan0 Creative Commons License 2021.09.18 -4 5 4951

Az ostoba, provokatív fröcsögés pedig nem minősül ellenvéleménynek. 

Vulcan0 Creative Commons License 2021.09.18 -4 4 4950

Tudod, a vélemény olyan mint a... 

Gondolom nem kell folytatnom. A te véleményed pedig látszólag a lőtéri kutyát nem érdekli. Pláne itt. 

Előzmény: Amíg a hat húr kitart (4948)
Amíg a hat húr kitart Creative Commons License 2021.09.18 -8 0 4949

Az ellenvéleményt is tisztelni kellene....

Előzmény: Withoutshadow (4931)
Amíg a hat húr kitart Creative Commons License 2021.09.18 -9 0 4948

Véleményem írtam le,érthető hogy nektek nem tetszik,de nem személyeskedtem(kivéve a falco nicknevűvel)

Előzmény: Vulcan0 (4930)
Amíg a hat húr kitart Creative Commons License 2021.09.18 -9 0 4947

Véleményem írtam,nem személyeskedtem mint te.

Előzmény: Ryland (4929)
- Marky - Creative Commons License 2021.09.18 -4 6 4946

Az lehetetlen

Előzmény: Törölt nick (4945)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!