Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Butter! Teged emlitett multkor Zozo. Sajna mikor összehoztuk a bulit csak kevesen voltunk. Jim is Görög benzint pöfekelt pont akkor, pedig jo ha kis dumaparty is van na persze kaja-pia mellett.
Szerintem felesleges és kissé "ostoba", viszont mindenképp meggondolatlan és hírtelen döntés volt emiatt törölnöd magad, de felnőtt ember vagy. Sajnálom! By
Egy kedves ismerősöm szerint az oviban is így indul minden nagy szerelem..hatalmas összeveszésekkel:))))))))) Gyanúsak vagytok nekem skacok:)))))))))))))))
Benne volt a hírdetés a legutóbbi motor revűben is..már akkor eldöntöttem, hogy veszek és nyálazok, de elfelejtettem mikor jelenik meg és így ma kimaradt:( Holnap az első kútnál pótolom, hisz érdekel még akkor is, ha nem használok GPS-t. ( mint tudjuk néha azzal is el lehet tévedni:)))))))) ), és még ha nagy európai körütakra nem is lesz esetleg egy ideig lehetőségem. De minden ami gurul az érdekel. Magamat is ezért szeretem ennyire:))))))))
Szerintem tök mindegy mivel nyomulsz csak gyere. Mondom en akinek 2 vasa van es egyikkel sem tudok starthoz allni:-))))))) mulkor azert maradtam le mert kesön jutott el a chipemig hogy kivegyem a Fiam segge alol a ZX10et (bar szerintem erös pankraciohoz vezetett volna) Na mindegy most mar lesz valami elörelepes talan. Mondanam hogy üdv a csapatban de ahhoz meg nekem is tul kell esni a "probaidön" Vagy nem Zozo?
Ehh! FJR-re fussa, de színes másolatra és a reklámokra meg nem? Szépen vagyunk banyek:))))))))) Ide azt az újságot és lemásolom mindenkinek színesben. Mit szólnátok egy közös kiállításhoz a héten? No? De nem böködni egymást a hátam mögött az ujjatokkal, mert szétültetek mindenkit:)))))))))))))))
Ugy velem tulerzekeny pillanatodban leltelek. Most bemasolom amit irtal es olvasd olyan szemmel mint en vagy a most reggelt Butter akinek lövesünk sincs rola hogy kinek szantad a kiemelest.
"Uraim,
üdvözletem, nagy ritkán előfordulok itten.
Szerezzétek be a túramotoros magazin c kiadványt, a motomix különkiadását, kiemelt helyen szerepelek benne, igaz, még a nickem okán... :-)
hali
Intru (aki már nem intru)"
Hol itt az utalas hasznos infokra? En biztos hogy masik monitort nezek de azon is ugyan az jelenik meg mint a többin. Sajnalom hogy igy ertelmezed a mondandomat, tudom a vicc az nem trefa dolog de szerintem Te nem is akarod benne ezt felfedezni. Besertödni pedig sokkal egyszerübb mint elismerni hogy talan van a dologban valami......
Na mindegy legfeljebb egy lehetseges baratot "elüldöztem" nincs is ertelme tovabb szaporitani a szot
Szevasz Zoli! Na végre megkerültél:) Pont egy kis családi civakodás közepében, de ez ne vessen vissza:)))) Van, hogy néha fáradt valaki a bandából...Én spec szinte állandóan, de most legalább nem az aranyerem megadóztatása miatt kell aggódnom:)
Fussunk ennek neki újra! Van itt valami kis félreértés szerintem és nem lenne jó, ha ez így maradna! Mindkettőtöket ismerem személyesen és biztosíthatlak, hogy Quattro sem olyan, aki megbántani akart. Csak furcsálta, félre értette. Ennyi! Legyetek jó gyerekek mert mindkettőnek szögesgumit teszek a gépére nyárra wazze! Ezt meg nem is olvastam, hogy nem leszel meg nincsenek közös túrák! A sör mindent megold:)))))
Ha gondoljátok, akinek szüksége van rá, és nem futja, annak szívesen lefénymásolom, igaz, csak fekete-fehér lesz, viszont a reklámokat kihagyhatom belőle.
Zozo ismer, tudja, hogy mekkora köcsög bunkó vagyok, aki csak azzal foglalkozik, hogy eladja az érdekeltségi körébe tartozó dolgokat.
Amúgy valóban sales cuccokkal foglalkozom, de maga a feltételezés, hogy ilyen primitív módon próbálok eladni valamit, lehetne akár sértő is.
Mindegy, nem ismerjük egymást, vélhetően ez így is marad.
Mindenesetre én azóta megvásároltam az ominózus kiadványt (695HUF, gondolom a kerekítés miatt), meztelen nők nincsenek benne, de talán aki fjr-t tart, az megengedheti magának ezt a luxust, lévén, hogy kifejezett célközönsége a magazinnak (túraismertetők, gps-adatok, csomó hasznos infó).
Az én szerény személyemnek a kiemelt helyen való szerepeltetése zozókollégának szóló üzenet lett volna, próbáltam felhívni a figyelmet egy mindannyiunk számára hasznos kiadványra, kevesebb, mint több sikerrel.
További jó topikozást Nektek, nem nagyon fogok zavarni a jövőben. Lévén ekkora köcsög bunkó, nem vagyok a társaságba való.
Sziasztok Srácok, most regiztem be, engedjétek meg, hogy röviden bemutatkozzam! Zoli vagyok én is, a fórumon jelenlévők közül a zozo.sz nevű banditával :) állok személyes kapcsolatban. Ő hívta fel a figyelmem a fórumra. Van nekem is vasam, ugyan nem FJR, hanem egy GSF-el gurulgatok. Ha nem bánjátok, folyamatos szemlélője lennék a fórumnak és ha tudok, néha hozzászólok mint lelkes amatőr. Mindenkinek kívánok jó gurit, vak rendőröket és gumifákat! Üdv Butter
Hát komám! akkor most már végkép nem vagyok képben:)))) emlékszem, hogy mutattál egyet egy reggel, de a színére már nem. Marad a fekete szerintem jó is lesz az a kontraszt a 2 szín közt csak már meg is jöhetne..
Az uolyan kek mint a vasad! Ne maa :)))))))) Minden nap valakit haragitsak? Bar igazam volt mert igazam volt. Ha 1x nem irta miert nezzük meg rajta kivül a kiadvanyt:-)))))))))
Jaaaa! Hú apám, kész vagyok mint a lecke:( Már vágom. De az is világoskék volt. Annak olyan bilikék színe van. Bár majd megkérdezzük színek jelentésében jártas fórumtársunkat mi a világoskék tulajok nemi identitása:)