Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3674

Ez is igaz. Viszont így felesleges a három vezetőt itt tartAni.

Kezdödjön megtisztulás, és jöjjenek olyan emberek, akik a klubért,

a városért és értünk dolgoznak! A megélhetési vezetők menjenek a focihoz (vissza).

Előzmény: fecco007 (3673)
fecco007 Creative Commons License 2021.06.07 0 1 3673

Azt gondolom, hogy a veszprémi nem egy vonzó kispad, befutott edzőt nehéz lesz találni. Valószínűleg egy feltörekvő edző vagy valaki a balkánról jöhet szóba, ami már eleve lutri. De még ez sem oldja meg azt a problémát, hogy a támadó beálló, a bal átlövő és az irányító nem tud védekezni, komoly szerkezeti gondok lesznek így is, ráadásul 2023-ig a csapat jelentős részének szerződése van.

Előzmény: Törölt nick (3671)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3672

És ha jönne, akkor hozza magával Hajnal Csabát is légy szíves!!!!

Az a Veszprém!!!!!!!

Előzmény: Psenior (3669)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3671

A beteg vezetéssel teljesen egyetértek! 
Azt gondolom repül az edző és így majd mossák a kezüket.

Csík, Sevinger, Nagy lapítás megy majd tovább! 

Előzmény: nm' (3668)
lincoln osiris Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3670

+1 a jelenlegi bagázs csak jelenthet neki. 

Előzmény: Psenior (3669)
Psenior Creative Commons License 2021.06.07 0 6 3669

A "nagyokos ügyvéd, Magyary" szösszenetedet én kérem ki magamnak!!! Azt se tudod kiről beszélsz és mit tett a Veszprémi kézilabdáért. Mit nem adnánk azért sokan, ha még jelen lenne a klubbnál... És egyébként Magyarády Péternek hívják...

Előzmény: nm' (3668)
nm' Creative Commons License 2021.06.07 -2 1 3668

Alább írták, hogy Maqueda összekülönbözött valakivel és azért nem játszik. Hát ez is egy hatalmas baromság, hogy megengedheti magának bárki a vezetésből, hogy ezért ne játsszon a drága pénzen itt lévő játékos, aki amúgy hasonlóan Mahéhoz mindig nagyon motivált. Ez egy beteg vezetés, igen menniük kell. 

Másik, hogy nagyon sokat remélnek a szurkolók támogatásától, de semmit nem adnak érte, már jó játékot sem, amiről egyértelműen a koncepció nélküli amatőr politikai vezetés tehet.

Nem adnak kedvezményeket, kurva drága minden a boltban, drágák a bérletek, jegyek. Most hol van a nagyokos ügyvéd, Magyary aki osztotta az észt, védve ezeket a pocsék vezetőket?

Thor. Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3667

Leszögezem Gajic egy szuper játékos, örültem volna, ha itt fejezi be, benne még megvolt a VESZPRÉMI-szív ( mai csapatból talán Gasi-Mahé-Nilsson akire ez említhető), viszont ha nézzük az idei szezont és Gasi formajavulását, akkor kijelenthető, hogy Vele sem lettünk volna beljebb sajnos. Elment, viszont Marguc újra a régi lett, bár az, hogy kit és milyen címszó alatt hoztak Gajic helyett és utána mennyit meg hogyan játszott, botrányos....

Mint ahogyan az is, amilyen rombolást végeznek egyes emberek a VOLT csapat körül évek óta, szisztematikusan.

Csapat már nincs, van egy klub, akinek vannak játékosai és vannak a szurkolók, akik a CSAPATOT szerették. Azt amit éppen a vezetői gyaláznak meg napról napra.

Előzmény: Törölt nick (3666)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.07 0 2 3666

Szerintem egyébként már mindegy, sajnos. Jó helyen van, jobb ő annál, mint, ami idén itt volt. 

Előzmény: Gozo (3665)
Gozo Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3665

Én ezt hallottam.

Gondolom így lett meg neki a francia nyugdíj alapjához az évei

Bármelyik  infó lehet igaz.

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.07 0 1 3664

Két éves szerződést szeretett volna, amit nem adtak meg neki. Maradni akart-

Előzmény: Gozo (3661)
Aldren Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3663

* Másodosztályba

Előzmény: Aldren (3662)
Aldren Creative Commons License 2021.06.07 0 2 3662

Tehát a pénz miatt elment a világ leggazdagább csapatától a francia bajnokságba, értem.

Nem hosszabbítottak vele, mert Siskarjev milyen jó lesz kettesben.

Előzmény: Gozo (3661)
Gozo Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3661

Én úgy tudom  hogy Gajic maga akart menni, mert így meg van neki valami idő Franciaországban ami plusz pénzt jelent neki.

Előzmény: Aldren (3659)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3660
Aldren Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3659

De tényleg, hogy az úristenbe lehet ilyeneket csinálni, hogy elküldjük Gajicot, és Siskarjevet hozzuk a helyére? Ilyen a világon nincs! Kivéve itt, ahol pár éve 5-6 légiós ült a lelátón, mert kitalálták, hogy legyen 27 fős keret, meg minden örültséget már az utóbbi 5 évben.3 év alatt többször nyert a Szeged Veszprémben, mint előtte összesen...

Előzmény: Törölt nick (3658)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.06 0 1 3658

egyébként még a sok vezetői hiba és döntések mellé hozzá bigyeszteném még  ha már ez a nyugdíjas életkort akarjuk képviselni Gajicot mért engedtük el? 233 gól lőt a klubjába és neten megnéztem egy meccsét hát 30 akárhány évesen akkora tűz volt benne ,hogy örömvolt nézni.. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.06 0 1 3657

Nyilván való mentik a bőrüket mintha ők nem is lennének  és Davis valószínű egyszemélyben viszi a balhét!DE! az én meglátásom szerint jövőre hasonló lesz a helyzet (bár ne legyen igazam) eredmények tekintetében és akkor már nemfognak tudni kibújni a felelőség vállalás alól .

Előzmény: Gozo (3656)
Gozo Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3656

Dgin volt egy rövid riport Nagy Lacival. A sok kapott gólon volt kiakadva, de azt mondzóta hogy ez egész évben probléma volt. Biztosan változás lesz azt mondta. Ebből arra következtetek hogy Davis viszi el a balhét egyedül.

Gozo Creative Commons License 2021.06.06 0 5 3655

Ismert volt a versenykiírás. Van veszprémi az MKSZ elnökségében. Nem utólag kell ezt felhozni.

Mondjuk már ki, megérdemelten nyerte a Szeged ezt a bajnokságot mert az érvényes bajnoki kirás alapján ő lett a legjobb.

Az ETO-nál ugyanez a helyzet. Ott sem biztos hogy igazságos ez az egymás elleni eredmény. De ez volt a kiírás és ráadásul hat gólos előnnyel mentünk a fővárosba. Ergo az FTC megérdemelten nyerte a bajnoki aranyat az érvényes versenykiírás alapján.

Előzmény: birka_zoli (3648)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3654

most már egyre több helyen írnak a médiában is így bízom benne valami nyomás legalább kerül rájuk! ha már gerincük nincsen vállalni  az elmúlt időszakot + valamit böfögni  a szurkolóknak ,hogy  mik zajlanak a hátérben...Vannak tudom olyan szurkolok is akik úgy kaparják össze a bérletre és ezt kapják cserébe ,hogy pl azsem tudják mivan Markussenel miért nincs nevezve vagy Borozzánnal pl mi történik ! Szégyeljék magukat egytől egyig ! remélem jól megtömitek még egymás zsebét!

Előzmény: Törölt nick (3652)
Gaga84! Creative Commons License 2021.06.06 0 1 3653

Ami a baj,h nemmjàtszanak itt sztárok a budget ellenére... Lehet szidni Kàlomistát ,de nézzük már meg az ô irányítása alatt kik igazoltak ide...

Előzmény: Törölt nick (3652)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.06 0 1 3652
Csehov doktor Creative Commons License 2021.06.06 0 2 3651

Pár éve akkor meg a Szeged lehetett volna bajnok ugyanígy, és mégis mi végeztünk az élen (óvásos szezonjuk például, vagy a 2019-es)... Ne áltassuk magunkat. Lehet, hogy nem a legjobb rendszer, de már így van évek óta, és tudhatjuk, hogy ez a menete mindkét csapatnak, akik ha szeretnének változtatni, változtatnának vagy már változtattak volna.

Egyébként olyan tekintetben van értelme ennek a rendszernek, hogy nem dől el idejekorán a bajnokság az egyik csapat egy esetleges nagyarányú őszi győzelme esetén, hisz már októberben lehetne bajnokot avatni! Ha kiegyensúlyozottabb lenne a bajnokság, és lenne reális pontvesztési lehetőség (nem covid miatt, hanem a többi csapat erőssége miatt), ami nem szökőévente egyszer fordulna elő, és tényleg bárki bárkitől csenhetne pontot, nem lenne szükség a bajnoki döntőre szerintem sem, mert végig kiélezett maradhatna a szezon. A nőknél erre van esély (lásd Fradi kiélezett meccse a Lokival nemrég), de a férfi bajnokság gyengesége miatt szerintem ez egyelőre még távol marad. A régi három nyert meccsnek lehet több értelme lenne...

Mindenesetre ez semmit nem vesz el a Szeged győzelméből, és a mi problémáinkra se válasz sajnos :(

Süni2 Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3650

Szerintem ez kizárt.

Előzmény: birka_zoli (3645)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3649

Hát igen, de valamiért évek óta így van. 

birka_zoli Creative Commons License 2021.06.06 -1 2 3648

Nem vontam kétségbe a szegedi arany jogosságát, csak éppen ezt a rájátszást nem értem, sima bajnoki rendszerben meg a veszprém győz, csak ezt akartam leírni, ez így kábé még egy magyar kupa. 

Előzmény: Bamberg58 (3646)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.06 0 2 3647

A Szeged megérdemelten nyert, és ennek a résznek itt vége. 

Az valóban furcsa, hogy másként van győztes hirdetve a nőknél, mint a férfiaknál. 
De nem ezen múlott, gyengék voltunk. Lacika biztos sok mindent el tud intézni, csak inkább

máshol tegye végre. A jelenlegi vezetés csinálhatna egy új csapatot, mondjuk Globális Pojácák néven. 

Előzmény: Bamberg58 (3646)
Bamberg58 Creative Commons License 2021.06.06 -12 4 3646

Amúgy mia fiszfasz indokolja ezt a rájátszósos bajnoki véget, a csajoknál a győr egy zakóval elvesztette, itt is ismán nyerhettünk volna. Lacika ott ül az elnökségben, biztos vagyok benne, h elgondolkodik ennek a hasznosságán. A jövő évi versenykiírás biztos megvan már, abban is ez van? “

Szerintem ne is játszatok, csak hirdessenek ki benneteket győztesnek.:) Lacika azt is el tudja intézni, ha már a Lőrinc nem tudta.:) Dupla vereség után ez az elmélet nagyon gáz.

Előzmény: birka_zoli (3644)
birka_zoli Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3645

Még egy óriási pofon lehetne, nem megkapni a szabadkártyát a bl-ben, na az nagyot ütne...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!