Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.12 0 0 314
dehogy. az tük jó, mert indok arra, hogy sajnáld magad, hogy unalmas helyeken beszélhess lila dolgokról, hogy a legváratlanabb helyzetekben hüylén viselkedj... nem. a pszichológus az kell. :-DDDDDDD
Előzmény: dzsu-li (313)
dzsu-li Creative Commons License 2002.02.12 0 0 313
divatból viszont sokan járnak pszichológushoz. legalábbis amerikába, aszondják. az nem strapás?
Előzmény: Törölt nick (312)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.12 0 0 312
hát, divatból kevesen csikorgatnak. strapás.
Előzmény: dzsu-li (311)
dzsu-li Creative Commons License 2002.02.12 0 0 311
akkor mi ez vmi kényszer?
Előzmény: Törölt nick (309)
dzsu-li Creative Commons License 2002.02.12 0 0 310
ez igazán..nem tudom trendin kifejezni... szóval aszittem már kihaltak a lovagok.
Előzmény: Ozagen (298)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.12 0 0 309
hát, szerintem egyébként nem jó.
Előzmény: dzsu-li (306)
dzsu-li Creative Commons License 2002.02.12 0 0 308
na hagyuk már ezt a dzsuvát. itt vagyok, maradok. nem kell ezen filozofálgatni. szmájli
dzsuliság übermensség. hö. bü????
Előzmény: Törölt nick (307)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.12 0 0 307
másdoszor pedg te egy nagy idealista vagy, aki álmodozik sanghájról és esôs kiruccanásokról meg csillogó szemű kínai lányról, aki épp ott van és épp akkor - a valóság pedig nem ez. és elszomorodsz, ga dzsu-libôl dzsuva lesz, holott, ki is tudhatja, hogy a dzsuva az leépülés a dzsuliséghez képest, vagy netán a dzsuli volt kevésbé tartós állapot a dzsuvasághoz képest.
hö? hö. vagy bü.
Előzmény: Törölt nick (305)
dzsu-li Creative Commons License 2002.02.12 0 0 306
ismerek olyat, akit pszichológus kikezelt.
csak az olyan drága.
és különben is, nem jó csikorgatni??
Előzmény: Törölt nick (305)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.12 0 0 305
elôször is, olyat találtam nektek, hogy lepadlóztok, de azonnal. ideidézem, orvosi szöveg, ne ijedezzetek.

Gyakori, de legalább ilyen gyakran fel nem ismert gócprobléma az úgynevezett bruxizmus, az a stressz- és feszültségbetegség, amely főként éjszaka a fogsor összepréselődését és a fogak csikorgatását okozza. Ha ezeket a feszültségeket nem sikerül feloldani, akkor elérik a szervezet többi részét is: először a fejet, amely migrénnel reagál. De hasonlóképpen megbetegedhetnek további szervek is, amíg a lelki stresszt nem sikerül feloldani. A jelenséget mégis alig ismerik a fogorvosok, a többnyire alkalmazott harapásgátló (éjszakára a fogak közé helyezett műanyag fólia) nem segít, csak a fogfelszín sérülését akadályozza meg, a stresszt nem oldja fel. Mivel a bruxizmus kiváltója általában pszichikai megterhelés, sokat segíthet a hipnózis, amelynek nyomán a fogcsikorgatás gyorsan megszűnik.

Előzmény: Ozagen (303)
dzsu-li Creative Commons License 2002.02.11 0 0 304
na back again!!!
trutyinak annyi! most örűsz?:) (azéris)
mikor megyünk sanghájba?
Ozagen Creative Commons License 2002.02.11 0 0 303
Perifériális fogcsikorgatásom támad immár attól, hogy trendy-e szmájlizni itten, vagy sem, hö.

Szerintem a szmájli nagyon is trendy.

Kedvenc regény regényhősömet John Le Carré regényeiből Smiley-nak hívják, A kém, aki bejött a hidegről-től hidegrázást kapok még most is.

Nagyon trendy most az 1link című regény, amelyet történetesen egy Jake Smiles nevű nick írt. A cucc nagyon trendy, mert tele van hudlumokkal, maga Smiles is az, hö.

Előzmény: Törölt nick (292)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.11 0 0 302
Dzsu-va: két mély hangrendű szótag. Teljesen más hanghozdozás. Mély, de mégis karcosabb. Óhatatlan asszoc a dzsuvára, ami szerves koszt, hulladékot, trutyit jelent.

És tényleg ez a bökkenő, noha szeretnék megbarátkozni a gondolattal, hogy mostmár minden így marad: miért űz velünk ily zavarbaejtő tréfát a sors, vagy az, aki magát sorsnak mondja?

Ps: két nap csikorgás-megvonás Ozagennek.

Előzmény: Ozagen (301)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.11 0 0 301
Dzsu-li: mit jelent nekem ez a név? Legelőször is selymes hang. A nick hangrendjében rejtőzik ez a harmónia, az első szótag magánhangzója mély hangrendű, a másodiké magas.

Dzsu-li egy olyan nick, akinek IRL-megfelelőjével szívesen találkoznék Sanghajban, a Nanking utcában esőben, majd egy étteremszobában elköltenék vele szívesen egy vacsorát, nem feledkezve meg a hasított darufejről, a száz napos tojásról és a tengeri uborkáról.

Előzmény: Ozagen (300)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.11 0 0 300
Mi a különbség Dzsu-li és Dzsu-va között?

Induljunk ki abból, itt, a Felületen a név, a nick a személyiség csontváza. Kezdetben vala a regisztrált név, aztán a társalgásainkból kiforgácsolódó tartalmak, értékek kötik eme csontszövethez a szellemet, az egyéniséget, és alakul ki magunk előtt Az, Akivel Beszélsz, magyarán a Nick Létezése, Ahogy Te Azt Érzékeled.

Most az a helyzet, hogy Dzsu-li lecserélte a fejét és a bal kezét - matáverror, indexbalgaság miatt, mondván, hö.

Előzmény: Ozagen (299)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.11 0 0 299
Ha valaki más azt mondta volna nekem, hogy Dzsu-li kapcsolatba hozható Dzsu-vával, nos akkor én mit is tettem volna? Mit is?

Azonnal az övemhez kaptam volna, és az illetőt felcipeltem volna a Vérmezőre, hogyaszongya lovassági karddal, bandázs nélkül.

De most mi a helyzet? Dzsu-va állítja, ő Dzsu-li másodnickje.

Nem kell hát a Vérmezőn atlétatrikóra vetköződnöm. Vagy talán mégis?

Előzmény: Ozagen (298)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.11 0 0 298
Amikor Dzsu-va felbukkant a topicban, azt hittem, ez egy rossz vicc. Vagy topicrombolási kísérlet, nickhamisítás, ráadásul a célpontja, sértettje Dzsu-li. Gyanakodni kezdtem, hö.
Előzmény: Ozagen (297)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.11 0 0 297
Azért, mert eddig dzsu-li soha nem csikorgott, sőt: kategórikusan elzárkózott a mi fő kedvtelésünktől.

Dzsu-va meg tüstént csikorog.

Most egy kicsit hosszabb leszek a szokásosnál.

Előzmény: dzsu-va (291)
dzsu-va Creative Commons License 2002.02.11 0 0 296
trendi. hö.
Előzmény: dzsu-va (295)
dzsu-va Creative Commons License 2002.02.11 0 0 295
oh, én mindent értek.
ha nem kell használni a somolyt, csak leírtad, te így szereted, akkor természetesen semmi probléma. de a somoly még annyira se treni mint a szmájli. jól mondom???
Előzmény: Törölt nick (294)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.11 0 0 294
mit nem értesz? szmájli jelentés szótár tôlem.
?
Előzmény: dzsu-va (293)
dzsu-va Creative Commons License 2002.02.11 0 0 293
mi az hogy somoly??????? szmájli!!!
kámpicsa??? szmájli.
Előzmény: Törölt nick (292)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.11 0 0 292
falra festesz, ördögöd lesz.

kámpicsa = :-(

=:-| = hajamégnek

:-§ = csikor

:-) = somoly

:-D = telipofa

:-/ = savanya

Előzmény: Ozagen (287)
dzsu-va Creative Commons License 2002.02.11 0 0 291
most mé kell megkülönböztetni? egyébként a hüje index miatt van az egész
Előzmény: Ozagen (290)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.11 0 0 290
Most dzsu-va vagy dzsu-li csikorog? (hihetetlenül fontos kérdés!)
Előzmény: dzsu-va (288)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.11 0 0 289
Közös IRL-csikorgás? Jó ötlet.

Frusztáció nem neked szól, hanem Dosztojevszkijnek, hö.

Ps: el kell ismernem, filologice is verhetetlen vagy. :)

Előzmény: Verax (285)
dzsu-va Creative Commons License 2002.02.11 0 0 288
neharaguggy nem bírom megállni: :)))))
szerintem jó lenne, és mivel csak lenne, most csikorgatok.
Előzmény: Ozagen (287)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.11 0 0 287
Mié, te örülnél, ha a kanyarban felbukkanna, mitudomén, egy Ozagenyó nick, hö?

Jóvanna gondolkoztam, mer ez egy FOGas kérdés.
Legyen például:

kámpicsorodás-ikon.

Előzmény: dzsu-va (284)
Verax Creative Commons License 2002.02.11 0 0 286
Mondjuk hívhatják pouty-nak vagy potty-nak. az kifejezőbb, na? Vagy találhatunk ki mást, felőlem.
pout = biggyeszti az ajkát

Ez angol. A gépem jól beszéli ezt a nyelvet is.
:÷)

Előzmény: dzsu-va (284)
Verax Creative Commons License 2002.02.11 0 0 285
Egyszer majd sokára összejöhetnénk, hö, sakkoznánk, sörrel keserítenénk, beszélgetnénk az öreg csikokorgókról, de csak így egyszerűen, hogy: hö.
:÷)

"De egy jó tanács: Ozzy topicjában ne szorongjál, de sose." - mondta valami ember.

Ezt meg a frusztrációra, amit nem értettem, de nem baj, sok ilyen van. :÷)

Előzmény: Ozagen (275)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!