dehogy. az tük jó, mert indok arra, hogy sajnáld magad, hogy unalmas helyeken beszélhess lila dolgokról, hogy a legváratlanabb helyzetekben hüylén viselkedj... nem. a pszichológus az kell. :-DDDDDDD
másdoszor pedg te egy nagy idealista vagy, aki álmodozik sanghájról és esôs kiruccanásokról meg csillogó szemű kínai lányról, aki épp ott van és épp akkor - a valóság pedig nem ez. és elszomorodsz, ga dzsu-libôl dzsuva lesz, holott, ki is tudhatja, hogy a dzsuva az leépülés a dzsuliséghez képest, vagy netán a dzsuli volt kevésbé tartós állapot a dzsuvasághoz képest.
hö? hö. vagy bü.
elôször is, olyat találtam nektek, hogy lepadlóztok, de azonnal. ideidézem, orvosi szöveg, ne ijedezzetek.
Gyakori, de legalább ilyen gyakran fel nem ismert gócprobléma az úgynevezett bruxizmus, az a stressz- és feszültségbetegség, amely főként éjszaka a fogsor összepréselődését és a fogak csikorgatását okozza. Ha ezeket a feszültségeket nem sikerül feloldani, akkor elérik a szervezet többi részét is: először a fejet, amely migrénnel reagál. De hasonlóképpen megbetegedhetnek további szervek is, amíg a lelki stresszt nem sikerül feloldani. A jelenséget mégis alig ismerik a fogorvosok, a többnyire alkalmazott harapásgátló (éjszakára a fogak közé helyezett műanyag fólia) nem segít, csak a fogfelszín sérülését akadályozza meg, a stresszt nem oldja fel. Mivel a bruxizmus kiváltója általában pszichikai megterhelés, sokat segíthet a hipnózis, amelynek nyomán a fogcsikorgatás gyorsan megszűnik.
Perifériális fogcsikorgatásom támad immár attól, hogy trendy-e szmájlizni itten, vagy sem, hö.
Szerintem a szmájli nagyon is trendy.
Kedvenc regény regényhősömet John Le Carré regényeiből Smiley-nak hívják, A kém, aki bejött a hidegről-től hidegrázást kapok még most is.
Nagyon trendy most az 1link című regény, amelyet történetesen egy Jake Smiles nevű nick írt. A cucc nagyon trendy, mert tele van hudlumokkal, maga Smiles is az, hö.
Dzsu-va: két mély hangrendű szótag. Teljesen más hanghozdozás. Mély, de mégis karcosabb. Óhatatlan asszoc a dzsuvára, ami szerves koszt, hulladékot, trutyit jelent.
És tényleg ez a bökkenő, noha szeretnék megbarátkozni a gondolattal, hogy mostmár minden így marad: miért űz velünk ily zavarbaejtő tréfát a sors, vagy az, aki magát sorsnak mondja?
Dzsu-li: mit jelent nekem ez a név? Legelőször is selymes hang. A nick hangrendjében rejtőzik ez a harmónia, az első szótag magánhangzója mély hangrendű, a másodiké magas.
Dzsu-li egy olyan nick, akinek IRL-megfelelőjével szívesen találkoznék Sanghajban, a Nanking utcában esőben, majd egy étteremszobában elköltenék vele szívesen egy vacsorát, nem feledkezve meg a hasított darufejről, a száz napos tojásról és a tengeri uborkáról.
Induljunk ki abból, itt, a Felületen a név, a nick a személyiség csontváza. Kezdetben vala a regisztrált név, aztán a társalgásainkból kiforgácsolódó tartalmak, értékek kötik eme csontszövethez a szellemet, az egyéniséget, és alakul ki magunk előtt Az, Akivel Beszélsz, magyarán a Nick Létezése, Ahogy Te Azt Érzékeled.
Most az a helyzet, hogy Dzsu-li lecserélte a fejét és a bal kezét - matáverror, indexbalgaság miatt, mondván, hö.
Amikor Dzsu-va felbukkant a topicban, azt hittem, ez egy rossz vicc. Vagy topicrombolási kísérlet, nickhamisítás, ráadásul a célpontja, sértettje Dzsu-li. Gyanakodni kezdtem, hö.
oh, én mindent értek.
ha nem kell használni a somolyt, csak leírtad, te így szereted, akkor természetesen semmi probléma. de a somoly még annyira se treni mint a szmájli. jól mondom???