Keresés

Részletes keresés

Kanalfabéta Creative Commons License 2005.09.01 0 0 790

Babarcy(i)zmus ???

Ja! Felfúttátok a lufit, oszt most ember nincs aki leeressze. Elemében van az asszonyság és ahogy elnézem és olvasgatom egyre jobban belelovalja magát a közszereplésbe. Mentségére szóljon, jól áll neki. 

egyszómintszáz Creative Commons License 2005.09.01 0 0 789

... a babarczy(i)mus megállíthatatlanul terjed, ... és hat...

egyszómintszáz Creative Commons License 2005.09.01 0 0 787
Ami késik nem múlik! Látjuk még Babarczy-t felelős pozicióban.
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.30 0 0 786
Mindenesetre eddig tartalmasabbat mondott, mint akármelyik elődje, legyen az aug. 20 vagy a Zengő.
Előzmény: Callie (785)
Callie Creative Commons License 2005.08.30 0 0 785

Értem. Nyilván nem haszontalan. Remek munkát végezhetne az összehasonlító alkotmány-tan területén, mint kutató.

Egy politikai pályán döntőek az emberi tulajdonságok - mármint olyan pozícióban, amiben nem kell eleve feladni azt, hogy a saját erkölcse-esze szerint járjon el. A KE funkció ilyen.

Sólyom eddig csak beszélt nagyokat erkölcsi leckékről, kiállásról stb. De persze még korán vagyunk. Hagyjuk nyitva,belejöhet még.

Előzmény: Törölt nick (784)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.30 0 0 784
Alkotmányt. Sztem értékelendő/értékelhető valós teljesítmény.
Előzmény: Callie (783)
Callie Creative Commons License 2005.08.30 0 0 783

Szerintem benne meg sem fordult politikai ambíció, jót nevet az egészen.

Kedves és okos nő, mindhárom előnyt jelent (szerintem) a legtöbb politikai  jelölthöz képest.

Volt néhány olyan írása a napi közéleti témákról, amik annyira tetszettek pár fórumozónak, hogy nyitottak ilyen topikot.

Nem értem, amikor azt írod: Aminek szabályait lefektető jogász nyilván nem haszontalan

Ki fektetett le micsodát?

Előzmény: Törölt nick (782)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.30 0 0 782
Ha a "ment-é a könyvek által elébbre a világ" párhuzamra gondolok, nem tudok megállni a "megy-e az emberi tudás bölcsészkedés által elébb" kérdés felvetését. Aminek szabályait lefektető jogász nyilván nem haszontalan, és hogy a mienk pont' lokátor-ellenes is, hát ez igen nehézzé teszi a pályát a kis hölgy számára, legyen akármilyen felhabosított filozofikoszociomeditativoverbőz irányú is. Sz'al minden kötelező lovagiassággal együtt..... inkább ne.
Előzmény: Callie (781)
Callie Creative Commons License 2005.08.30 0 0 781

A topikot jóval a választás előtt nyitották.Akkor még sok ötlet felmerült; én sem olvastam a 700 hozzászólást, csak mostanában.

A legutolsó nagyobb publicisztikája nagyon jó volt.

Sólyomnál nyilván jobb lenne.

Előzmény: Törölt nick (780)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.30 0 0 780
Jó, megnéztem.... de ez most mire jó? Én szegény biomedicinális természettudós pozitivista istentagadó antibölcsész, nem értem. Bocs.
Előzmény: Callie (779)
Callie Creative Commons License 2005.08.30 0 0 779
Ha a topikcímben lévő neévre gondolsz, keress rá nyugodtan a Google-al.
Előzmény: Törölt nick (778)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.30 0 0 778
Bocsi az ignoranciáért..... de ki (már úgy értem, kvalitásait, munkáját, teljesítményét stb. tekintve) az illető?
özvegy Jenőnő Creative Commons License 2005.08.30 0 0 777

Bejött a tippem...

EG-nél kialakult a "tökéletes" függőség BE-el kapcsolatban.

Hiába, BE szuperinteligenciája teljesen behálózta.

:-)

originalqszi Creative Commons License 2005.08.29 0 0 776
Jól mutattál volna most az osztrák köztelnök mellett, Eszti!!!:)))) Akárcsak Szili:DDDDDD Maradj csak Fridi mellett, ott jó ízű a magyar kenyér!!!!!!
Előzmény: eccehomo (774)
babarczyeszter Creative Commons License 2005.08.29 0 0 775
Köszi :-)
Előzmény: eccehomo (774)
eccehomo Creative Commons License 2005.08.28 0 0 774

Eszter!

Fel ne add!

Sokan drukkolunk Neked.

Triste Creative Commons License 2005.08.26 0 0 772
De ha megkéred Ein Gespenst barátunkat, szerintem ő készséggel - és persze szó szerint - visszaidézi legújabb "tornatanárnőzéseit"... 
Előzmény: Triste (771)
Triste Creative Commons License 2005.08.26 0 0 771

"a tornatanárnőzés ott volt."

Itt is volt újfent Gespent-féle tornatanárnőzés, hihetetlenül durva, minden korábbit felmúló módon, de már nincs. Azért írtam, hogy ez már a moderátoroknak is sok lehetett.

Előzmény: Alpári Gnác (769)
Alpári Gnác Creative Commons License 2005.08.26 0 0 770

Köszönöm az infot, nem vettem személyeskedésnek.

Egy szmájli EG örömére:)

Előzmény: Törölt nick (762)
Alpári Gnác Creative Commons License 2005.08.26 0 0 769
Ja, azt tettem szóvá én is, azt hittem a vásárhelyis topikra gondolsz, a tornatanárnőzés ott volt.
Előzmény: Triste (768)
Triste Creative Commons License 2005.08.25 0 0 768
Már úgy értem, az itteni gátlástalan megnyilvánulásaiból tűnt el több. Nézd meg, foghíjasok a hozzászólások.
Előzmény: Alpári Gnác (767)
Alpári Gnác Creative Commons License 2005.08.25 0 0 767

Nem mondod!!!

Hát beszarok.

Előzmény: Triste (766)
Triste Creative Commons License 2005.08.25 0 0 766

"A tornatanárossal még tartozom, ha kívánod, azt az aljasságodat is beidézem."

Ein Gespenst "tornatanárnővel" kapcsolatos legújabb aljasságait sajnos - vagy szerencsére? - már nem tudod beidézni: idevágó hozzászólásai eltűntek. Lehet, hogy az a fajta végtelen gátlástalanság és emberi hitványság, amit Ein Gespenst nagy_erzsivel szemben (is) megenged magának, kiverte a moderátoroknál a biztosítékot.

Előzmény: Alpári Gnác (755)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.24 0 0 765

Rendben.

Eddig nem láttalak. Szimpla lustaságból írtam így.

Az "izé" megszólítást nem tartom jónak, csak haragot szül.

BabaLaci

Előzmény: EG (763)
EG Creative Commons License 2005.08.24 0 0 763

Kedves BabaLaci,

Megtennéd, hogy nem nevezed ezt az izét EG-nek ?  Előre is köszönöm.

Előzmény: Törölt nick (762)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.24 0 0 762

EG-nél összes törlést hajtottak végre, tudtommal /már ahogy követhettem/ a moderáció rovatban végrehajtott hozzászólások miatt.

A modik szerint egészségtelen a moderáció topikban másokkal vitatkozni, főleg antiszemita kérdésekben.Ott csak kérdéseket lehet intézni a moderátorokhoz, reklamálni, stb.

Tehát minden hozzászólás törölve lett büntetésből. Ennek semmi köze nem volt a jelenlegi topik témájához, különben az egészet törölték volna.

Ezért poénkodott Operátor, hogy milyen ismerős nick....

Ez egy tájékoztató hozzászólás és nem személyeskedő.

Előzmény: Alpári Gnác (755)
dvhr Creative Commons License 2005.08.24 0 0 761

Alfred E. Neumann for president!

d.

Alpári Gnác Creative Commons License 2005.08.24 0 0 755

így hát én ezt a kimoderálási, kiirttatási baszomságot a magam részéről lezártnak tekintem.

Mondtam, elhiszem, hogy nem te érted el a hozzászólásaid törlését, megkérdezem a moderátorokat.

Nem egy nagy tudomány egyébként, éppen olyan topik, mint ez itt.

Aztán legfeljebb sose tudjuk meg az igazságot, addig is én is lezártnak tekintem.

Téged a hozzászólások száma, sorsa, kimoderálása, bemoderálása, a nickek viszonyulásai, egymáshoz, a moderátorokhoz, a betiltás, a kitiltás, szóval az ilyesmi érdekel inkább, engem viszont a szövegek tartalmi része, intellektuális minősége.

Ez viszont nem igaz.

Lehet, hogy érdekel az általad felsoroltak közül is némelyik, ez viszont nem zárja ki, hogy az intellektuális tartalom is érdekeljen, ezért szembesítettelek a másik topikban saját össze-vissza beszédeddel. Hogy ez kínos? Hát igen...

A tornatanárossal még tartozom, ha kívánod, azt az aljasságodat is beidézem. Folyamatában...

Előzmény: Törölt nick (753)
Alpári Gnác Creative Commons License 2005.08.24 0 0 752

Azt írtad, hogy engem kizárólag a te hiányzó hozzászólásaid érdekelnek a magyarországi zsidókérdés kapcsán.

Tehát ezek szerint engem érdekel a magyarországi zsidókérdés, csak éppen marginálisan, kizárólag a te hiányzó hozzászólásaid.

Kérdeztem, hogy mi a kapcsolat.

Szerinted az, hogy te itt a zsidókérdésről írsz.

Hát nem csak arról, írsz te itt mindenről, válogatás nélkül.

És kérdeztem, hogy hogyan definiálod a zsidókérdést, mert ahogy én definiálom, úgy nem érdekel, de hátha te tudsz egy jobb definíciót és akkor talán kiderül, hogy mégiscsak érdekel.

Mert érdekelnek bizonyos dolgok, érdekel például a Pauer-cipők lefeszegetése és Dunába dobása. Ez lenne a zsidókérdés?

Vagy mi?

Előzmény: Törölt nick (750)
Alpári Gnác Creative Commons License 2005.08.24 0 0 751

És még valami:

Hadd mondjak még valamit! Ti engem elmebetegnek gondoltok. Viszonoznám a gesztust. Szerintem ugyanis azok a gyogyósok egy kissé, akik különféle nickek és álnickek különféle ki- és beszólásait annyira komolyan, véresen komolyan veszik (láthatóan), mintha a világbéke sorsa múlna rajtuk, de legalábbis a közel-keleti helyzet megnyugtató rendezése. Már meg ne bántódj érte, de én ezt egy kissé infantilis dolognak tartom.

A magam részéről nem tartalak elmebetegnek. Ámbár abban biztos vagyok, hogy vannak mentális problémáid , dehát kinek nem...

Leírtam, minek tartalak, egyszer, aztán el is magyaráztam, még egyszer, az más kérdés, hogy te ezt "előszeretettel"-nek aposztrofálod, szokásos csúsztatásaid egyike, nyilván tetszik neked a "hülye fasz" kitétel, szerintem is találó.

Viszont én azt gondolom, hogy itt a fórumon emberek beszélgetnek egymással, vagy egymás mellett elfele, vitatkoznak, vagy vagdalkoznak, kinek hogy tetszik, mi a stílusa.

Ezek valós, hús-vér emberek, csak éppen egy nick mögé bújnak.

És ennek számos oka lehet, nyilván nem véletlen az sem, hogy te is egy nick-nevet választottál magadnak. Hiszen éppenséggel lehetnél Ident is.

Nekem ez az egy nickem van, ezzel írok a Tour de France topiktól a Svájci órákon keresztül a Hova menjünk vacsorázni Pesten-ig mindenhova.

Ez én vagyok, te meg Ein Gespenst, ne bagatellizáljuk azzal, hogy virtuális a dolog, mert persze az, de azért mégiscsak személyes.

Innentől kezdve, ha én téged hülye fasznak nevezlek, azt vállalom, akár perszonálisan is, te is nyilván vállalod a gyenge, unalmas, stb. jelzőidet.

Vannak persze fikanick-nek nevezett izék, akik teljesen más megítélés alá esnek, de a vitapartnereid nem ilyenek.

Úgyhogy ne beszélj mellé.

Ja, és a vágólapról levehetnéd már végre a genetikás szövegedet, ha nem tudod, hogy kell, majd a fiad megmutatja, mert ha valami unalmas, hát az az.

Előzmény: Törölt nick (744)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!