Lehet, hogy lemaradtam, vagy már megdumcsiztátok, de engem nagyon érdekelne amit ggg feldobott tegnap... (a Szabó Gabi-Székely Violetta-affér).
Ha valaki tud valamit megoszthatná velem vagy azt, hogy ha már volt róla szó, akkor keresem koábbról. Előre is köszi:Léna
Kedves Szabó Gábor!
Segítségedre lenne szükségem!
Tudom, hogy telejesen külön érdekeltségű társaságnál vagytok, de talán barátilag ismered Palik Lászlót. Szeretnélek megkérni arra, hogy ezt az on-line kezdeményezést meséld el neki, és kérd meg arra, hogy Ő is vezesse be a forma-1 közvetítések alatt. Biztosan tudod, hogy a drukkerkocsmában van egy forma-1 es oldal, is melynek ugyan csak nagy tábora van. Ha esetleg máshogyan nem tudsz segíteni akkor egy e-mail cím is tökéletes segítség lenne. Azért én úgy gondolom, hogy ha ezt egy szakmai kollega meséli el neki, sokkal jobban felkeltjük az érdeklődését, és hamarabb be tudjuk vezetni a dolgot!
Köszönöm!
Várom a reagálásod!
Akkor most bemásolok párat, szerintem az lenne a legjobb, ha bemásolnád egy Word docba, és elmentenéd őket, mert akkor nem vesznek el, megtalálod őket.
Hát, azt nem mondom, hogy akkor kezdj el házalni valami jó kis állásért, de ha adódik majd valami lehetőség, használd ki! És oszd majd meg itt az emberkékkel, hogy hol írogatsz, mer biztos sokan megvennék azt az izét csak ezér! :-)
Láttam, hogy a közv. allatt elhangzottak azok a hírek, amiket ide bemásoltam. Innen olvastad őket? Csak azért kérdezem, mert vannak ilyen honlapok, és szívesen segítenék hírinfok bemásolásával.