Mennyi az esélye annak,hogy paksiak a HEJJszínen jussanak jegyhez????
Ti pl. hányra mentek oda a csarnokhoz,hogy legyen jegyetek? :) Reggel nyóc,vagy mi?
Remélem lesz Kartoon NETwork (hatalmas összetett szómóka,eszméletlen :) )!
Nem azért,hogy beszóljak,vagy ilyesmi,de szvsz a 30 db az elenyészően kevés :)
Mi is gondolkodunk,tervezgetünk,meg ilyenek,de qrva drága valami normálisabb kartonozás :-( Nem baj,majd csinálunk mást :-) Kreatívak vagyunk,vagy mi :))
Vasárnap is próbálunk majd valami extrát mutatni,elvégre bajnoki döntő,vagy mi (bazz',mégmindig nem tudom felfogni,hogy bejutottunk!) :-) A poéntot persze nem lövöm le :)
Remélem yo "combos" lesz a táborotok!Bár a LÁB úgyis nálam van :-))
Nekem is OK!
De a 30 az nem kevés egy kicsit? Jóvan nem kötekedésnek mondom:) jó lenne még embereket beszervezni (szvsz simán lehetne még szerezni), meg ki fogja kifesteni? Az a baj, hogy én holnap d.u.-án megyek Szögedre, mert pénteken vizsgázok, tehát max. szombaton érek rá...
(Többit majd mail-ben vagy a taurinakk-n, nehogy a zEllen szurkerei ránktapadjanak! :))
Amikor a múltkor a Dombóvár meccsre én vettem egyet az kb 200-ba került. Azt ketté lehetne vágni simán, mert akkora. Talán 4 felé is, de az már nem biztos, hogy jól nézne ki, majd meglátnánk.
Szóval ha mondjuk hárman belefizetnénk (te, Bazsy + én) 1000 HUF-ot abból lehetne csinálni 30 db-ot (vagy 60-t ugye ha 4 felé vágnánk.)
Kezdetnek szvsz elég lenne.
Délelőtt 10 órakor volt az indulás a szokott helyről, a Köjál elől.
Hogy nehogy gondunk legyen Dope barátommal illetve Bazsy és ttamás topictársainkkal együtt már negyed 10-kor odaértünk, hogy yoo helyünk legyen a buszban, ekkor konstatáltuk, hogy mások is így gondolkodtak, úgyhogy már alig-alig volt hejj-hejj rajta, de azé' felfértünk :)
A zÚtról mit írjak? :)
Qrva hosszú volt :) De azért nem unatkoztuk, és viszonylag gyorsan oda is értünk, Hajdúszoboszló környékén már alakult a hangulat is :) Dalolászás (bocs inkább csak kiabálás :))
Kerek 6 óra alatt megérkeztünk, negyed 5 környékén kb. 20 ember társaságában bementünk a csarnokba bepakolni a transzparenseket, zászlókat, és a dobokat. Nem volt könnyű Ferenc Józsi vezérszurker igényeinek megfelelni :), ő már előre eltervezte, hogy melyik zászlót hova kell kitenni, így minden centi számított, hogy mit hova teszünk :) Sza'l nem végeztünk gyorsan :)
Eztuán persze SZOMJASAK lettünk, Kiotonak üzenem, hogy most legközelebb már én jövök, és én hívom meg sörözni :)
Közben szép lassan beértek a kocsival jövő kaposváriak is, gyorsan ki jegyet venni, aztán be a csarnokba, a vendégszetkorba már gyülekeztek a zEmberek. Azt tudi kell, hogy a helyszínen levő somogyiak kb. 30% nem szurkolt :(( Csak ült a fenekén, de így is fergeteges hangulatot teremtettünk már a meccs kezdete előtt.
Hát a meccsről nincs sok mindent írni, úgyis látta mindenki :)
Nagyon-nagy meccs volt!
A felfokozott hangulatra pár példa: Gordan dobott a 4.negyedben egy 2+1 -t, mikor bedobta a ziccert: mindenki: GORDAN-GORDAN-GORDAN!!!! erre kihagyja a büntetőt: Gordan bazzeg, a kurvaéletbe (óriási szutkozoódás a gy.k. :)), azért a végén amikor Simi kihagyta a két büntetőt, végigfutott a fejemen, hogy most Lee végigfut és dob egy triplát és szevasz! De szerencsére "csak" kettest akart dobni, azt meg ugye kihagyta :)
A debreceni szurkerek rendesek voltak, a meccs előtt és a szünetben is dumáltunk velük (főleg azokkal, akik ugye Fehérváron is ott voltak az MK-döntőn), de a biztonságiak qrva nagy taplók voltak! (Persze gondolom főleg az 1. meccs miatt...) A végén beakartunk futni, de rögtön megjelentek a sekurittyesek, és visszanyomtak mindenkit, ha az Ivko nem jön oda lehiggasztani a tömeget, akkor megint balhé lett volna szerintem...
Ezután kb. félórán át bent a csarnokban örjöngtünk, a hazaiak már rég otthon vacsoráztak, mikor mi elindultunk ki a csarnokból :) Közben persze jöttek az infók Fehérvárról, és megtudtuk, hogy az ASE-vel nyomjuk a döntőben, mit mondjak... örültünk ennek is :)
Jajjj szegény Albacomp!!
ÓVJÁL SANYI-ÓVJÁL SANYI!!! :))))
Utána kint a parkolóban legalább ugyanekkora ünneplés tovább, még legalább egy félóráig, minden játékost egyesével megünnepeltünk (még Lee-t is, aki James-szel együtt jött kifele...), aztán úgy fél 9 környéke lehetett, amikor elindultunk... azt tudni kell, hogy a csarnok mellett van a Loki stadion is közvetlenül, erre látjuk kiírva, hogy Debrecen-Sopron 1-2 :))
Mit mondjak sz@r napjuk volt szegényeknek :)
A hazaút mozgalmas volt :) Az elős órákban még kb. félóránként álltunk meg a sok szomjas ember miatt, de aztán mindenki alaposan elfáradt, és elaludt :) Én nem :) Én nem tudok buszon aludni :)
Aztán fél 3 fele értünk haza, elpakoltuk a dobokat, zászlókat (közben szakadt az eső), már csak úgy 4-5-en álldogáltunk ott, amikor beérkeztek a játékosok is kb. 5 perccel miután mi hazaértünk :) (azért nem jöttünk utánuk, mert ők Pest felé mentek a busszal)
Ott még dumáltunk egy 10 percet Dénes Gabival, Szikóval és Bobóval, aztán ők is hazaindultak meg mi is :)
Hát ennyi :)
Biztos kihagytam egy csomó mindent, de majd ha eszembejut írok :)
Majd' 200 kaposvári Debrecenben.
Félemetes hangulat, eddig még soha nem tapasztalt méretű szurkolás.
Teljes eksztázis.
Kb. 7 órás fieszta a meccs után a csarnokban, a parkolóban, a buszon, és minden megállásnál hazafele :)
...és még mindig nem hiszem el, hogy ez tényleg megtörtént...
4 év alatt harmadszor a BAJNOKI DÖNTŐBEN.
Hihetetlen.
Hát szerencsére játszott! Ma állítólag Lee is beszáll a kakasoknál.
Fejlődés a busszervezésben a mai meccsre túljelentkezés volt a 45 személyesre :)
És még kocsikkal is mennek jónéhányan... a hangulatra a lelátón nem lesz panasz, a többiről a csapat gondoskodik remélem :)
Ja, szuper lenne... de amíg egy tetves buszt nem képes összehozni az ember, mert, amikor akarunk nem jelentkezik 10 embernél több, addig ilyenben gyakorlatilag reménykedni is felesleges... :(
Pedig tényleg jó lenne, HA bejutunk a döntőbe, akkor az 1. hazai meccs után/alatt lehetne beszélni a többiekkel, csak az a baj, hogy akkor is alig leszünk szerintem... :((
Mondjuk csak annyi kellene, hogy legyünk 25-30-an és dobjunk össze pénzt, megcsinálni/tatni a kartonokat és minden ülőhelyre letenni egyet a meccs előtt a mi szektorunkba és megmondani nekik, hogy emeljék a fejük fölé a meccsen... de szerintem a többség még erre sem lenne képes...