Az edzéseknél megnéztem azt, amit ajánlottál.
Nem lehet, hogy az a versenyek alatti edzés? Van ugye 1-5 szakaszos,5-9, stb. Viszont ezzel az edzéssel csak keveset edzenek, ezért gondolom, hogy verseny alatti edzés ez.
Hogy lehet bad és poor -ból visszahozni a kerekeseket aránylag gyorsan? Lassan itt a Giro, de mindenkinek remeg a lába, ha bringát lát :)(kivéve persze LA)
(kisbetü: Heras gyözelem a Baszk körön)
Magyarországon tudtommal nem lehet kapni, én megpróbáltam megrendelni a FOCUS-tól, ahol azt mondták hogy bárhova elviszik, de mégcsak hírt se hallottam azóta, pedig érdeklődtem már 5-6szor azóta...
Sziasztok!
Bocs hogy zavarok, de van egy kis problémám. Szegeden, ahol lakak, nem tudom beszerezni a játékot (sem az egyet, sem a kettőt). Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet beszerezni (mind a kettőt), és hogy kb. mennyibe kerül. Ha tudtok segíteni légyszíves az adeak@tvnetwork.hu címre írjatok! Bocs a zavarásért és előre is köszi!
Deák András
A kis képekre gondolsz, ami ott van minden versenyzőnél?
Lelehet tölteni elég sok ilyen dolgot,
http://www.cym2.tk/ itt kb minden megvan amit valaha is csináltak hozzá...
Nemcsak a fotók, hanem vannak sokkal jobb trikók mint az eredetiek, kisérőkocsik, reklámok, adatbázisok...
Szóval a leirat szerint, ha bajnokot akarsz választani, akkor 85 körül kell lennie a Riding-nak, a Climbing-nak, és a Recuperation-nak. Fontos még (75 körüli) Downhill, Endurance, Resistance és az Ambition.
Ha hegyimenőt, akkor a Climbing jó, ha 90 körüli, 85 körüli a Recup., és fontos még az Endurance, Acceleration, és az Ambition.
Ha sprintert, akkor pedig most jön a meglepi, a Sprint 90 körüli, az Acceler. 85 körüli, és a Recup. pedig kb. 80, Downhill 75.
Az általatok megadott egyik linkről print screen képeket szedtem le. Ott a játékban a versenyzők képei oldalt vannak... Ezt át lehet valahogy állítani?
Az endurance állóképességet jelent, de olvastam valamelyik topicban (az általad ajánlott oldalak közül), hogy nem feltétlenül számít, bár nem árt, ha 75 körüli.
Holnapra írok részletebben.
Nos Sprintje 40 körüli, accelerat meg 50 körüli, szal' ász sprinter :)) Akkor nem én vagyok zseni, hanem bug :(((
Namajd adokénneked a svájci körön :)
Mikor lesz kint a 2 patch?
Kiváncsi vagyok, a wirtual világban meg tudja-e nyerni a 3 nagy kört? Edzésben belöve a 15-nél több napos kör, meg a segédeinek is. Elég erösnek tünik hozzá.
Ja, az endurance, meg még valamelyik tulajdonságok mik? Nem vagyok perf ángélus :( Esetleg leírhatnád a kétségesebbek mit jeltenek, bár sejtéseim vannak.
KÖSZ!
A görgö gond megoldódott. Az egérhez kapott progit uninstall, és már ment is, hmmm.
Bodrogi Lacin kívül ott van Szekeres Csaba is, van még magyar más is?
A hálózat, nagyon jó, mondhatni full grafika 1024*768 akadásmentes volt eddig.
Őszintét megvalva nem néztem a karriert, de azt hiszem ott is lehetséges. Most csak próbálgatjuk a játékot, egy sima tourt indítottunk, de utána ha tényleg megy a carrier mód akkor átlépünk arra.
hát a második link nem semmi. Persze a manual-ra felcsillant a szemem, erre a link nem található... (az angol persze) és persze az 1.3 patch-ben ott az editor
KÖSZ!!!
Először is kösz....
Másodszor nekem is simán müxik a görgő. A friss adatokat viszont nem találtam meg, adhatnál egy kis tanácsot, hogy honnan a csudából szerezted.
és még valami, kéne egy editor a játékhoz (az 1-hez is!!). Az egyhez találtam, de nem hajlandó excelbe átrakni az adatbázist.
1.1 van fent, 1.2-vel fagyott, 1.3-at meg nem mertem felrakni, mert nem tudom, hogy a mentett állásom folytathatom-e? A neveket a valódiakra raktam, szal nem tudom, zavarná-e a mentett állásom.