Keresés

Részletes keresés

Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2012.12.21 0 0 112

A rádijózás inkább háttérműfaj. Aki beszélgetős rádijót hallgat, az odafigyel. Ebből kevesebb van, valóban. De az nyilván föltűnt, hogya Zinfó hallgatottsága a fele a Klubbénak. Talán ezér köllött nekik ingyen freki, mer nem bírták vóna eltartani magukat...

Emellett persze asztat is megnézném, hogy egy új zeneji rádijó mekkora szeletet bírna hasítanija tortából? Nyilván nema jelenlegi Klubhallgatókból nyernének annyi hallgatót, amibőla zötvenöt milkás díjat kifizetnék.

A zöccázezer azzal tévesztett meg, hogya Budapest és környéke beszélgetős rádijóhallgatói piacát szokták összesen úgy öccázezresre böcsülni. Ebből bőven kéccáz fölötta Klubrádijó. Nem fárasztanálaka zappdéttel, de 2011-2012-re is emelkedő tendenciját rajzoltak.

Előzmény: upi2000 (94)
Straniero..71 Creative Commons License 2012.12.21 0 0 111
Tudod mikor pár éve utóképzésre jártam a volt egyetememre meglepődve tapasztaltam agépész szakon pár csinos lányt. Kérdezem az egyiktől ő mit keres itt? Mondja,gépészmérnök lesz. Beszélgetni kezdünk,mondja a tervezés érdekli. Kérdezem mit tanult az egyetem elött....Közgáz szakközépből jött. Szerinted ez normális?
Persze négy év alatt elvégzett kettőt,aztán feladta. Onnan tudom,hogy nemrég találkoztam vele,pultos egy bárban. De 4 évig pazarolta az adófizetők pénzét,elvette a helyet vaéaki elöl.....
És hogy miért írtam,hogy akkor lesz az övék az.egyetem,ha ők fizetik?
Mert felháborít,hogy mikor mindenki vért izzad,hogy kilábaljon az ország a kútbol néhány diákvezér lázít az ellen,hogy ők is kötelezettséget vállaljanak a rájuk költött pénz fejében.
Előzmény: traormani (107)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.21 0 0 109

Mióta szuperbiróság a fideszügyészség, hogy felülbirálja a biróság döntéseit?

Én azt gondolom, hogy ez szimplán egy előre levajazott kommunikációs fogás.

Az nmhh ki akarja gazdaságilag csinálni a KR-t, hogy aztán nemfizetésre hivatkozva ne hosszabbítson.

Közröhely, hogy 600 napja nincs fogalma a médiatanácsnak, hogy mit is döntsön. Illetve van fogalma mit döntsön, az, hogy ne döntsön.

Az átlagpolgár meg úgyse érti, csak azt látja, hogy a szügyészségi szóvivő igazat ad szalacsiannamáriának.

Jogállam szevasz.

Előzmény: Törölt nick (108)
traormani Creative Commons License 2012.12.21 0 0 107

Mert az állapotod/léted is ideiglenes.

Miért éppen a rezsi fizetése a feltétele annak, hogy magukénak tudják az egyetemet?

Előzmény: Straniero..71 (106)
Straniero..71 Creative Commons License 2012.12.21 0 0 106
Miért is? Engem megtanítottak,hogy az az enyém,amit magamnak teremtek elő..... Sajna itt évtizedekig arra programozták az embereket,hogy nekik minden jár,mindenhez joguk van... Fel kelleme ébredni és belátni,hogy nincs ingyenes oktatás,ellátás,utazás,stb. Mindent fizet valaki. Ha lógsz a buszon,vonaton neked ingyen van. De az utadat kifizeti valaki. Vagy a többiutas,(jegyáremelés útján) vagy az adófizetők állami támogatás formájában.
És aki fizet,az feltételeket is szabhat. Mert ingyen még temetés sem jár az életben. Ha nincs rokonod azt is az adófizetők fizetik.
Előzmény: traormani (105)
traormani Creative Commons License 2012.12.21 0 0 105

Ideiglenes állapot.

Előzmény: Straniero..71 (100)
Straniero..71 Creative Commons License 2012.12.21 0 0 104
Nekem igenis számít az a 10% és a családomban is mindenkinek. Tisztsségesen fizetek adót,tehát az adóvsökkentés is pozitívan érintett. Pedig nem vagyok közűlük való....
Tehát ez megint egy hazug propaganda duma.
Előzmény: Törölt nick (95)
Straniero..71 Creative Commons License 2012.12.21 0 0 103
Persze,persze. Csak ugye te ezt látod ténymek,én meg azt.....
Előzmény: Törölt nick (93)
Straniero..71 Creative Commons License 2012.12.21 0 0 102
Különbözően látjuk a dolgokat. Te azt nem érted,hogy én hogyan láthatom így,én azt,hogy te hogyan láthatod úgy!? De hogy leégettem volna magam,mert más a véleményem? Ki elött?
Előzmény: Törölt nick (92)
Straniero..71 Creative Commons License 2012.12.21 0 0 101
Sehol nem íram olyat,hogy Magyarország Orbáné. Azt sem,hogy aki az ő bukását kívánja,az az országét!
Én azt írtam,hogy az nem tetszett,hogy az ő nemzetközi elmarasztalását várták,akkor is,ha ez árt az országnak és sajnáékoztak,hogy Merkel szerint sikeres a gazpolunk.
Előzmény: Asztat mondta az anyósom (90)
Straniero..71 Creative Commons License 2012.12.21 0 0 100
Bármit a magaménak tekintek,amiért én dolgoztam meg,én adómból működtetik,stb.....
Előzmény: traormani (89)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.21 0 0 99
Anakin a sith Creative Commons License 2012.12.21 0 0 98
Ez szép a hallgatoiktol , de felek, hogy nagy részüket a bulgar fele gyűlölködés élteti és nem a rádió minősége.
Előzmény: Asztat mondta az anyósom (80)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.21 0 0 96

a Klubrádió igenis kell.a holovallásnak szüksége van rá

upi2000 Creative Commons License 2012.12.21 0 0 94

Köszi!

Natehát az a 380-ezres hallgatóság egy kiugróan magasnak mért hónapban volt igaz.

Az átlag 2010-ben 200.000 volt (ami természetesen nem kevés), csakhát ha a lakosság rádióhllgatási trendjeit nézzük, akkor bizony ez elég elhanyagolható.

Ne áérts félre, én ragaszkodok a Klubrádióhoz és az ATV-hez, mert a szólás és véleményszabadság számomra (is) fontos érték, de a magas hallgatottságra szvsz nem kéne hivatkozni, mert önmagábabn ez így nem igaz....

(olyat nem találtam, ami az idei adatokat mutatja, de a "beszélgetős" adók összrészesedése együtt is igen-igen alacsony volt, arra semmi jel nem mutat, hogy a 200-500.000-es létszám jelentősen emelkedett volna)

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (83)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.21 0 0 93

Kicsit olybá tűnik, hogy te a tények megismerése által felvetett igazságot érzed "kormányellenesnek". A bulvármédiától meg ne is várj mást, csak akkor foglalkoznak valamivel, ha abból botrány van, mert akkor nő a nézettség. A sok birka, aki bedobta a közösbe a manyup lóvét? Azt nem is értették  az emberek, nem is foglalkoztak vele...

Előzmény: Straniero..71 (84)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.21 0 0 92

Nincs annál szebb, mint amikor egy, az elmúlt két év történéseit ismerő jobbos szavazó a szájára meri venni: agitprop:)))

Ritkán gyújtja fel így saját magát valaki, de neked sikerült! tiéd a "nap égése" díj, és még csak negyed három van:)

Előzmény: Straniero..71 (64)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.21 0 0 91

Biztos nem szóltak még neked az agitprop osztályon, de már vagy a hatodik pert vesztette el a hatalom a rádióval szemben. Na most innen fuss neki mégegyszer a gondolatmenetnek. A klubrádió még ilyen ellenszélben is talpon van. Biztos azért, mert a kutya sem hallgatja.

Előzmény: Szilard Kigyo (52)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2012.12.21 0 0 90

Bocsáss meg, de ez a kitételed elég abszurd annak a tükrében, hogy szerinted Magyarország meg Orbáné, és ha valakija ő bukását kívánnya aza zországét... Megsúgom: Nem ő fizetija rezsit, de mégcsak nem isa Simicska, legalább is egyelőre...

Előzmény: Straniero..71 (88)
traormani Creative Commons License 2012.12.21 0 0 89

Ilyen alapon semmit sem tekinthetsz a magadénak.

Előzmény: Straniero..71 (88)
Straniero..71 Creative Commons License 2012.12.21 0 0 88
Hát ez a diáklázadás nálam kiverte a biztosítékot! "Miénk az Egyetem" felkiáltássall. Tiéd,persze,majd ha te fizeted a rezsit.....
Előzmény: traormani (82)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2012.12.21 0 0 87

Ööö... Asztat kifelejtettem, hogya zezzel kapcsolatos kölcségek meg nem szerepelneka kölcségvetésben... Ezér tűnik vagy hazugságnak, vagy balfasságnaka rezsicsökkentés.

Emléxel méga Kétfarkú Kutyákok plakáttyára? "Nem lesz gázár!"

http://hvg.hu/itthon/20100819_ketfarku_kutya

Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2012.12.21 0 0 86

Öléxégyen, hogy még a kínossan nempolitizáló, tüntetőleg kizárólag bulvármédijákok sem bírnak akkorát hazudni, minta kormánypropaganda, pedig mindent megpróbálnak... De hát, sajnosnincs annyi gázolás minden nap...

Indujjunk ki abból, hogy aza rezsicsökkentés, amija kormánynak kéccer kerül pénzbe (eccera Zeon bevásárlásakor, eccera zeladási díj csökkentésekor) és ingyen aggya, az vagy hazug propaganda, vagy rohatt sokba fog kerülni. Innen nézve mán csak részletkérdés, hogy relatíve tényleg az jár jobban, aki medencét fűt gázzal, és nem szobakonyhát...

Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2012.12.21 0 0 85

Ez persze nem hazug propaganda, meg nemis karaktergyilkosság, amita szegény Semjén kikért magának!...

Előzmény: traormani (82)
Straniero..71 Creative Commons License 2012.12.21 0 0 84
Még egyet? Az egyszerűbb,hogy hol nem! Mondok példát! RTL házon kívül a minap! Megvizsgáljuk,mit is jelent a 10%-os rezsicsökkentés! A péla két család. Az első a tanyavilágban,villany,víz és jövedelem nélkül sok gyerekkel egy talán 20nm-es,egyhelyiséges "házban". Nekik konkrétan semmit nem jelent.(azt már meg sem merem kérdezni,hogy ilyen körülmények közé minek vállaltak ennyi gyereket?)
Másik példa pedagógus házaspár,két gyerek,családi ház....papír,ceruza,számolás....nekik havi -6800ft-ot jelent. Feleség nyilatkozik:ez nem nagy összeg,megint a gazdagok jártak jól,akik a medencét fűtik....
Előzmény: Asztat mondta az anyósom (79)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2012.12.21 0 0 83

Bocs, nem öccázezer, csak három-néccáz...

http://www.klubradio.hu/data/files/Adam/klubradio_prezentacio.pdf 

Előzmény: upi2000 (81)
traormani Creative Commons License 2012.12.21 0 0 82

A Kossuthon/MR1-en a múlt csütörtökön a diákok tüntetésével kapcsolatban (reggel 8 órai híradás) azt tartották csak fontosnak elmondani, hogy az - elfelejtettem melyik diákvezér - már 2003-ban kezdte meg egyetemi tanulmányait. Egy vele készült riportból csak ezt a momentumot firtató részt tudták beadni. 

Ez a legfontosabb info azzal a témával kapcsolatban?

Egyébként a srác az igen után még éppen beszúrta, hogy volt benne megszakítás és mintha már nem az első diplomája lenne a célja tanulásának, de ez már nekem sem maradt meg pontosan.

Előzmény: Straniero..71 (78)
upi2000 Creative Commons License 2012.12.21 0 0 81

A felmérésexerint kb. 500.000 hallgatója van.

Hol lehet ezt a felmérést megnézni?

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (60)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2012.12.21 0 0 80

"Nincs, (mámint kéccázezres zeni rádijó Budapesten) de azok nem a hallgatoiktol koldulnak, hanem a zenéből csinálnak pénzt."

Tévedni teccik! Nema zenéből csinálnak pénzt, hanema reklából. Ami egy épeszű reklámozótól nehezen elvárható a Klubrádijón, ha kéthavonta kap ideiglenes működési engedélyt, miközbena Zenemhahaha folyamatossan jelzi, hogya bírói ítéleteket legfeljebb esztétikaji szempontból hajlandók értékelni...

Viszont van-e mégegy olyan nem-hallgatott rádijó, amelyiknek a nem-hallgatóji hajlandók fizetni azér, hogy ne-hallgassák?...

Előzmény: Anakin a sith (72)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2012.12.21 0 0 79

"Én úgy látom,hogy egy nagyon erős lejárató,félreinformáló kampány zajlik bizonyos médiumokban. A KR ennek az egyik élharcosa."

Oké, mongyál mégegy médijumot! ATV. Ez kettő. És még?

Ha egyetlen rádijó "hazug propagandájától" köll egy kormánynak tartanija, aza kormány ne akarjon világhatalmakkal dacolni, mer igencsak gyenge a zitthoni önbizalma is! Persze, arra nem térek ki, hogy a hazug propaganda attól még hazug propaganda lehet, hogy a KR-en kívül minden más köz- és érdekszolgálati médijumban nyomassák (ahol nem csaka bulvár megy), csak kevésbé hatékony, ha van egyetlen más hang is. Tutta esztet mána Kádár is. Mega Sándorgyuri isa nyócvanas években:

"Akkor lesz Magyarországon demokrácia, ha a Szabad Európa sugározza az Internacionálét - és mi nem zavarjuk..."

Előzmény: Straniero..71 (78)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!