Akkor csináljuk úgy, hogy 17:10 Pók sarok- 17:19 Békás Shell, persze ha más nem nyekereg, hogy korai, és Vincze R. is ideér.... ??? Max 30 percet lehet csúsztatni a dolgon, de így is kérek mindenkit, hogy előre gondoskodjon a tankolásról, hogy ne azzal tököljünk. A kútnál csak lassítani szeretnék... :))
Én holnap nem érek rá, de mivel már az óraátállítás is megtörtént, meg a hó is elolvadt, elkezdenék jövő hét szerdától szervezni állandó gurulást. Találka lehet a Szechenyi kertnél vagy bármi más javaslatot várok. A kezdet nekem mindegy, de jó lenne, ha nyilatkozna aki akar jönni, hogy hány óra lenne az optimális. Ha esetleg nagyon viszket a csuklónk én pénteken már kora délutántól ráérek egy Lepence-Visegrád kanyarra!
Nálam is elkezdődött a szezon, mostantól figyelem a fórumot, megyek mindenhová ahova utcai gumival el lehet jutni. Nagyon jól esne már egy kis szerpentinezés. Szerdai motorozások mennek még?
Tavaly sokat panaszkodtam hogy folyik a hűtővizem a hengerfej repedésén. Vasárnap megjavítottam hűtő-tömítő anyaggal, már csak tankolni kell, meg nemsoká olajat cserélni.
Azténis látom, hogy nem dőlök rendesen előre. Túlsokan olvassák a fórumot érdeklődők, ezért nem írom le, hogy mi volt a következő körben kigyorsításnál.......
Ha egy másodperccel később készül a kép, akkor szvsz mégjobb lenne.
De jobb lett volna múlt héten is amikor még nem volt ilyen kemény a talaj.
A füves részen ott minden ok volt.
Onnan is rakok egy képet, pont váltok egyesből kettesbe, utána meg egy kis ugrató következik:
Szerintem is tök jó a kép. Viszont próbáld ki, hogy kigyorsításkor még mindig bedőlsz a kormány fölé, hogy minél előrébb legyen a súlypontod és úgy húzz egy kövéret. Tök jól keresztbe rakja a seggét:)) Az a képen is jól mutat:)