Az Újbudikhoz még nem tudom, hogy tudok-e menni (sajna val.szeg nem => mindszentek, stb.), de utána biztos a Pécs, a Dombesz, a Szolnok, a Zeg., és Nyír1. Ennyire látok előre. :-)
Jó lenne holnap egy aránylag biztos győzelemmel kezdeni. Az Egerben elég sok a sérült ráadásul, Carter pl. a lábát törte.
Ike ideiglenes megszerzésével egy árnyalatnyit derűsebben tekintek a közeljövőre. Ha tényleg a Strnad-Bobó-Szikó-Kunc-Trepi ötössel kezdünk akkor a padról még jöhet Dénes, Ike és Gordan is. Reméljük Hendlein Roli is kap lehetőség, és nem csak akkor amikor már eldőlt a meccs.
ELVILEG az első 7 forduló könnyű is lehetne. Itthon az Egerrel, a Péccsel, az Olajjal és a Nyíreggyel játszunk. A PVSK ma majdnem megverte az Albát Fehérváron... az lesz a legnehezebb, bár az Olaj is igazolhat még pár last-minute légióst.
Idegenben meg a MAFC, Dombóvár, ZTE trióval kezdünk... hát az első tűnik a legnehezebbnek... Csak nehogy Dombóváron bukjunk, mert akkor itt nem lesz népünnepély, sőt...
A Kaposvári Kosárlabda Klub 2004/2005-ös csapata (álló sor balról, jobbra): Horváth Tamás (masszőr), Dénes Gábor, Hendlein Roland, Tömösváry Máté, Trepák Zoltán, Ales Kunc, Filipovics Gordan (csapatkapitány), Kovács László (ügyvezető-elnök). Ülnek: Nagy Imre (technikai vezető), Szőke Balázs, Varga Roland, Nejc Strnad, Kmézics Zorán (vezetőedző), Dzunics Braniszlav, Jibrahn Ike, Kiss Kornél, Monok Tibor (edző). Fotó: Lang Róbert
Mikor lesz az első meccsünk a bajnokságban? A honlapunk szerint 23-án szombaton, a szövetség honlapja szerint 22-én pénteken. Remélem utóbbi az igaz, mert akkor szombaton meg lehetne menni Győrbe Rákóczira.
A Kovács megígérte...
Csodálkoztam is volna, ha tudsz rá választ mivel a jelexerint nincs is semmiféle nigga center nálunk :o)))
Én is bevettem :))
(Moca a szitkozódó telefonokat irányítsd csak hozzám :))
Megnézném én, ha tudnám :))
Már elég régóta itt van, csak ugye bujtatják, ahogy szokták, az Adri mondta, hogy voltak kint forgatni, de persze az emberünket megint nem lehetett még egyelőre filmezni :))
Talán majd erre jár valaki, aki többet tud róla (Wagner Lopez ez nem akart ám célzás lenni:))
Ami Bane-t illeti, természetesen szurkolni kell neki, hogy felépüljön, és szvsz rosszul nem is járnánk vele, ha tudna játszani... de tényleg szívesebben nézném a Rolandot én is. De, ahogy megnézed már így sem kerül pályára sajnos... addig játszott csak amíg a Dénes Gabi a válogatottnál volt...
Ha Bane visszatérne és a centert is leigazolnánk valószínűleg így nézhetne ki a csapat:
Strnad-Crowe-Dénes-Kunc-amerikai
Varga-Dzunics-Szőke-Filipovics-Trepák
Beck-xxx-Hendlein-xxx-Tömösváry
Egész formás csapat lenne azért. Csak hát ez a Crowe...