De azt tényleg nagyon remélem, hogy a Roli idén játszik végre rendszeresen.
Semmivel sem lenne rosszabb, mint a többi magyar játékos a bajnokságban, sőt!
Szóval Hajrá Ronca!!
Focira eddig is kijártam, szal ott sem vagyok divat :)
Ami meg a kosárcsapatot illeti: idén én takarékra teszem magam, majd szurkolnak a Pszichopatáék, hiszen -mint most már tudjuk- ők az igazi szurkolók.
De nem baj, legalább lesz időm a női röplabda-csapatra is idén.
Jól van azért nem kell temetni a csapatot, messze van még október vége. Reménykedjünk a légiósokban, idén is bejött a hosszú válogatás. Meg van egy f@sza edzőnk is! :) Bár most azért ne számítsunk hasonló sikerekre. Jussunk a 8-ba, azt majd meglátjuk! :)
Meg különben is mit vársz?
Biztos van, aki jó sokáig meg(el)él a bajnoKi meg kupagyőzeLemből. :)
A végén még lehet, hogy újra érvényes lesz a topic címe... mármint az első fele (Klíma-Vill).
Csak lassan alakulhatna a csapat is már.
Az szinte biztosnak tűnik, hogy magyar játékost már nem tudunk igazolni. Fodor G.-ről lecsúsztunk, Kámánnak élő szerződése van. Lapovról szintúgy lemaradtunk. Őket akartuk megszerezni.
De legalább a Dénes és a Trepák maradt - azért ez is valami...
Most majd jöhetnek a lutri-légiósok...
Mennyi az esélye annak,hogy paksiak a HEJJszínen jussanak jegyhez????
Ti pl. hányra mentek oda a csarnokhoz,hogy legyen jegyetek? :) Reggel nyóc,vagy mi?
Remélem lesz Kartoon NETwork (hatalmas összetett szómóka,eszméletlen :) )!
Nem azért,hogy beszóljak,vagy ilyesmi,de szvsz a 30 db az elenyészően kevés :)
Mi is gondolkodunk,tervezgetünk,meg ilyenek,de qrva drága valami normálisabb kartonozás :-( Nem baj,majd csinálunk mást :-) Kreatívak vagyunk,vagy mi :))
Vasárnap is próbálunk majd valami extrát mutatni,elvégre bajnoki döntő,vagy mi (bazz',mégmindig nem tudom felfogni,hogy bejutottunk!) :-) A poéntot persze nem lövöm le :)
Remélem yo "combos" lesz a táborotok!Bár a LÁB úgyis nálam van :-))