Ajaj... az estorili honlap szerint nem jelentkezett oda Gréta... és a 3 WC-s is oda van írva, szóval akkor Charleston? Bár nem hiszem mert 115-dikként Wozniak ott a kvali 1 kiemeltje...
Amúgy sztem jobb most Kyrának egy kicsit gyengébb ellenfelekkel játszania, hátha megint formábalendül. Gréti meg sztem is szabadkártyás, de majd meglátjuk.
Kyra pedig nagyot vállalt a hétre... egy 25ezres olasz tornának lesz az első kiemeltje... pedig ott van még a héten a Saint Malo-i torna is, 100ezer plusz Hosp. én tuti azt választottam volna, bár Bali se csúnya hely:)
érdekes hogy Judit a 2. körben egy 144 centi magas kirgíz lánnyal játszik, aki 33 kilo... legalábbis az ITF oldal szerint. szerintetek el tudja ütni a labdát a hálóig? ha mind a 33 kilóját beleadja talán:)
nah ezekután az lenne "poén" ha megverné Juditot...:D
Gondolom nem mondok újat azzal, hogy a magyar lányok egyik ellenfele sincsen a WTA világranglistán, és igazán nagy eredményük sincs, úgyhogy itt az újabb lehetőség!
Viszont én azt hittem hogy csak az első 4 kiemeltnek nem kell első körös meccset játszania, de nem, mert az első 8 kiemeltnek! Na így már nagyon érdekes
És a következő körben is egy szadadkártyás játékos vár Királyra:
Palma Kiraly (HUN) - (WC)Tamara Stojkovic (CRO)
A horvát 18 éves teniszező jelenleg a 869. a világranglistán, és inkább juniorban voltak jó eredményei, viszont most nagy formában lehet, hiszen eddig 2 kiemeltet is legyőzött, úgyhogy bármi kisülhet holnap ebből a meccsből.