Az a bűn önmagába kevés ("komoly bűne a dízel szidás"), pont a többi amiről lehet nincs tudomásod kavarja meg folyton a szart, ami eképpen bicskanyitogató egyeseknek!
Azt sajna nem tudom bizonyosan hogy keverhetőek-e az adagoló elemek, de sejtem hogy nem. Kiszerelve semmit sem lehet házilagosan megállapítani. Próbapad kell hozzá. Ha melegen kissé nehezebben indul adagoló részről a nagynyomású fej kezd kaka lenni.
vagyis csak akkor derül ki az igazság ha felkerül az elektronyos adagoló. Jeladós porlasztócsúcs nélkül be fog indulni, de valószínűleg nem lesz benne erő. Akkor azt megfigyelném hogyan viselkedik hidegen-melegen.Meg hogy feléled-e a fordulatszámmérő!! Ha oké akkor tennék bele jeladós porlasztócsúcsot, ha tudnál próbára szerezni az volna a legjobb. Ha nem oké, akkor vissza a mechanikus és okoskodás tovább a fordulatszámmérő ügyében.
most fogok beszélni egy generátor felujítóval hogy mit tud a fordulatszámmérős generátorról.
524td motor helyére ment az 525? és a kérdés hogy elektronyos adagolója legyen vagy csak bowdenes? vagy akkor hogyisvan mit cserélsz mire miből?? :)"
Miért is? Honnan jött az 525? Én tuti soha nem írtam ilyet :-)
a, Van egy 90-es 524td-m (ba65502) amit átalakítottak mechanikusra, de megállt a motorja olaj hiányában. Szomorú romantikus szerelmi történet. :-)
b, Vettem egy 88-as donort, ez még gyári elektromos adagolós, ennek a motorja ugrott be. De ebben rossz a tűlöketjeladó.
c, Nem is erőltetném ezt az elektromos dolgot - mert sokan óvnak tőle - ha tudnék fordulatszámmérőt csinálni a mechanikushoz. Mert az KELL. Pont.
--- d, Szerintem jó motor az a 24-es, nem is annyira akarom 25-ösre cserélni. Miért? e, Kapott egy NAAAAGY interkúlert nehogy melege legyen a hengerfejnek :-) --- Kérdések most: -------------------- 1, Villamosságis barát mondta hogy lehet, hogy a fordulatszámjeladót át lehet tenni az elektronikus adagolóról a mechanikusra. Lehet ez? 2, Honnan lehet tudni hogy egy adagoló jó, vagy jobb? Úgy értem a kettő közül melyik lehet a jobb? Mit próbáljak rajta? A mechanikus melegen nem indult pöccre - ezt Shomeenak és Árpinak mutattam élőben, de csak legyintettek rá ha jól emlékszem. 3, Ha jobb az elektromos adagolóeleme akkor rá lehet tenni a mechanikus fejét?
Haggyátok má Sanyát békén! Egyetlen komoly bűne a dízel szidás volt, de már visszavett belőle, és nem olvastam olyat hogy pénzt kért volna itt most konkrétan. Szerintem csak a savtól akarta távoltartani magát az olajcsere módszere miatt és ez egy kissé félre lett értve. Ez itt a béke szigete oké!!! :)
"Gergely! fémlapátos vízpumpa mi árban van most? (e34 25tds)"
Ez engem is érdekel! Persze kellene még vezérműszíj (ha már bontom), meg akkor konkrét ár a nevezett tűlöketjeladóra, amelyről még nem tettem le teljesen. Ámbár közelítek hozzá... -------------------------------------------------------------------------------------- 524 td, ba65502
Te aljas :) Nincs mit,de akkor most publikus vagy nem? :D
(Pont ma jutott eszembe,h félbe lett szakítva a hajfestéses konzultáció,szóval a lényeg,a vöröset csak akkor tanácsolom,h sokáig az akar lenni,mert elég nehéz leirtani,ha megunja;szőkíteni meg lehet,de csak fokozatosan és kíméletesen! ;) )
Függőleges vízhőfokmutató? :) (mi van az ecometer helyén?olajhő?)
Megjegyzés:Látom,itt is megy a mindenekfeletti butikolással egybeszőtt mindenttudás,pedig nekem azt mondták,akik meghívtak,h ez nem így van....tudom,h nem rajtuk múlik,csak sajnálom,remélem,átmeneti állapot.
Olvass vissza pár évet, hogy mennyit futtattam magam, aztán teheted a megjegyzéseket. Benézhetsz az új BMW topicokba is nyugodtan. Nem az én stílusom...
BMWFUN Zsóti,ez több mint kényes téma.Legutóbb draku hagyott ott csak pár napra kerekeket gergelynél,és 1 év lett belőle. Félre ne érts,nem veszlek egy kalap alá Columbo feleségével :))))))))))))
Rumcice Neked adós vagyok egy válasszal emailba. Ilyen képet?? na ne viccelj... Én is láttam ilyet,nem is kell hozzá más,csak a Robival egy sörözős modicolás...Azzal szépen belövöd ezeket az értékeket,állóhelyben.. :DDDDDDDDDD Ja,és mielőtt valaki beszól,nekem ez valóság volt,én már láttam így a legszarabb E34ben :)