Na egy jóhír: Pilvein Andrea is felfért a Palm Beachi verseny selejtező táblájára:
Andrea Pilvein (HUN) - Jacqueline Bohannon (USA)
Reka Rohonyi (HUN) - (4)Nicole Riner (SUI)
Riner 433. a világranglistán, nagyon csekély az esélye hogy megverje Réka. Andreának viszont szerencséje van, Bohannon jelenleg nem szerepel a világranglistán.
Judit Nagy (HUN) - Bermet Duvanaeva (KGZ) 6-2 3-6 6-2
Csilla Argyelan (HUN) - Anna Zaja (GER) 7-6(4) 6-3
harmadik kör:
Judit Nagy (HUN) - Aleksandra Josifoska (MKD)
Az elég érdekes nevű makedón lányról nincsen semmi infó az ITF oldalán se, úgyhogy megint szerencséje van Juditnak, viszont a következő körben az első kiemelt Kostova ellen csoda lenne ha nyerni tudna.
Ajaj... az estorili honlap szerint nem jelentkezett oda Gréta... és a 3 WC-s is oda van írva, szóval akkor Charleston? Bár nem hiszem mert 115-dikként Wozniak ott a kvali 1 kiemeltje...
Amúgy sztem jobb most Kyrának egy kicsit gyengébb ellenfelekkel játszania, hátha megint formábalendül. Gréti meg sztem is szabadkártyás, de majd meglátjuk.
Kyra pedig nagyot vállalt a hétre... egy 25ezres olasz tornának lesz az első kiemeltje... pedig ott van még a héten a Saint Malo-i torna is, 100ezer plusz Hosp. én tuti azt választottam volna, bár Bali se csúnya hely:)
érdekes hogy Judit a 2. körben egy 144 centi magas kirgíz lánnyal játszik, aki 33 kilo... legalábbis az ITF oldal szerint. szerintetek el tudja ütni a labdát a hálóig? ha mind a 33 kilóját beleadja talán:)
nah ezekután az lenne "poén" ha megverné Juditot...:D
Gondolom nem mondok újat azzal, hogy a magyar lányok egyik ellenfele sincsen a WTA világranglistán, és igazán nagy eredményük sincs, úgyhogy itt az újabb lehetőség!