Mikor lesz az első meccsünk a bajnokságban? A honlapunk szerint 23-án szombaton, a szövetség honlapja szerint 22-én pénteken. Remélem utóbbi az igaz, mert akkor szombaton meg lehetne menni Győrbe Rákóczira.
A Kovács megígérte...
Csodálkoztam is volna, ha tudsz rá választ mivel a jelexerint nincs is semmiféle nigga center nálunk :o)))
Én is bevettem :))
(Moca a szitkozódó telefonokat irányítsd csak hozzám :))
Megnézném én, ha tudnám :))
Már elég régóta itt van, csak ugye bujtatják, ahogy szokták, az Adri mondta, hogy voltak kint forgatni, de persze az emberünket megint nem lehetett még egyelőre filmezni :))
Talán majd erre jár valaki, aki többet tud róla (Wagner Lopez ez nem akart ám célzás lenni:))
Ami Bane-t illeti, természetesen szurkolni kell neki, hogy felépüljön, és szvsz rosszul nem is járnánk vele, ha tudna játszani... de tényleg szívesebben nézném a Rolandot én is. De, ahogy megnézed már így sem kerül pályára sajnos... addig játszott csak amíg a Dénes Gabi a válogatottnál volt...
Ha Bane visszatérne és a centert is leigazolnánk valószínűleg így nézhetne ki a csapat:
Strnad-Crowe-Dénes-Kunc-amerikai
Varga-Dzunics-Szőke-Filipovics-Trepák
Beck-xxx-Hendlein-xxx-Tömösváry
Egész formás csapat lenne azért. Csak hát ez a Crowe...
Nekem volt "szerencsém" látni az új embereket, Kunc elképesztő faszi, az egy dolog, hogy úgy dob, mint egy nyomorék, de a mozgása is erősen olyan :) No nem bántani akarom, de a Trepi hozzáképeszt egy labdazsonglőr :) /A Losonc elleni meccset mezőnykosár nélkül zárta, 5 db büntetőt dobott, de azokat is 11 kísérletből.../
Crowenak vannak kurva szép megmozdulásai, betörései szépek, de valami elképesztően alacsony százalékkal dob, na meg gyakorlatilag leszarja, hogy vannak még 4-en mellette a pályán. Egyébként eléggé unszimpi is a fickó, állandóan pofázik, meg úgy az egész ember idegesítő :)
Strnad hasonlóan játszik, mint a Simon, nincs rossz keze, de még nagyon sok hülyeséget csinál, a három új ember közül messze a legjobb, de ő sem egy szupersztár - sajnos.
Hendlein Roli továbbra sem kap elég lehetőséget, pedig, amikor kap, rögtön él is vele. Szikó szokásos - ez mindent elárul: védekezés kiváló, támadást inkább hagyjuk. Bobó egyelőre nincs formában, de hát még van idő. Trepi és Gordan viszont jól nyomják, de szerintem még egy magas ember feltétlenül kell, mert Trepi és Gogo nem fog egész évben folyamatosan jól játszani, Kuncról ne is beszéljünk, szóval kell még valaki.
Irányító van dögivel (Nejics,Bobó,Crowe). Hátvéd-bedobó poszt is hiányos, igaz még hozzájuk jön később Dénes Gabi.
Szóval kellene még egy 2-es vagy 3-as bedobó és egy igazi 5-ös center, mert az egyáltalán nincs.
Első hazai előkészületi mérkőzésén a szlovák E. S. O. Lucenec együttesét fogadta a Városi Sportcsarnokban a Kaposvári Kosárlabda Klub csapata.
Jó kezdés után sorozatos védelmi hibákat követtek el a hazaiak, így a második negyed elején Tarabus egyenlíthetett 17-17-nél. A félidő végéig gyenge színvonalú, kapkodó játékot láthatott a közönség, csak elvétve szereztek pontot a csapatok. A szünet után is inkább a küzdelem, mint a szép játék volt a jellemző. Zárásként aztán jobban megszervezte védekezését a Kaposvár és pontosabb dobásainak köszönhetően nyert.
Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Fekete, Csabai, Söjtöry.
Kaposvári KK: Varga R. (3/3), Crowe (25/12), Szőke (4), Kunc, (5), Trepák (17). Csere: Filipovics (6), Strnad (11/6), Hendlein (8/6), Tömösváry (-). Vezetőedző: Kmézics Zorán. Edző: Monok Tibor.
E. S. O. Lucenec: Szilvásy (-), Tarabus (13/3), Kotian (3/3), Klarics (11), Delalics (17). Csere: Rallis (2), Kruljac (4), Kemenyík (2), Baracs (2). Vezetőedző: Ivan Stanisak.
Kipontozódott: Klarics (a 35. percben).
Green ugye távozott Debrecenből.
Csak szóban egyeztek meg vele, és ez ugye nem volt elég.
Patrick Lee-vel ugyancsak szóban egyeztek meg.
Azt csiripelik a verebek, hogy ő is távozni készül.
Mi erősen "képben vagyunk"...
A hónap második feléig mindenképp várnunk kell.
Ha addig nem ír alá sehova, akkor...
De várjuk ki ezt a fél hónapot.
Simi,Dope dolgoznak. Laca, Viktor jönne, a Miki nem veszi fel, küldtem neki sms-t, majd gondolom válaszol :)
Akkor majd felhívlak, hogy mivan-mivan! Ok?
Még nem pihentem ki magam, de attól még mehetünk :)
Felhívom a többieket (Miki, Dope, Laca, Simi) aztán, ha nem 4en leszünk akkor menjünk! :)
Te meg szólj a Bazsynak!