Előre szólok: leghamarabb kb. ezer év múlva lesz régészeti jelentősége az Ön becses vázának. Vagy egy-két éven belül, de az inkább kriminológiai siker lesz...
Mjlyen kort kíván?
Hamisítsak valamit, vagy a jelenkor tipikus Dögmúzeumát valósítsam meg? Örömmel
kezdeném a Maga konzerválásával. (Dávid azt mondta, hogy azt írok, amit akarok. Merhogy itt áll mögöttem.)
egyébként szerintem is hozzá kéne szólnia Alinda kisasszonynak az őt éltető fórumhoz...mert ha nem szólsz hozzá, kedves Lina, akkor én szükségszerűen hálátlannak és kizsákmányolónak kell tartsalak...és ezt te sem szeretnéd, ugye?!
Ha azt vesszük, hogy Magyarország 10985001 lakósából 45 százalék nagykorú és abból kb fele néz rendszeresen és hozzáértöen TV-t, akkor igazad lehet.
Na de kérem! Van azért még a TV mellett is más (köz)érdekü média! pld a rádió, vagy a nök a balatonért folóírat. Es akkor már mindjárt valamivel jobb a helyzet.
Gondolod, hogy ez a azázalék melekedne, ha maga a nagy Alinda is néha hozzászolna itt a forumban? Én hiszek benne!
Tovabba azt cseszek szet, amit jolesik, de azert az sert, hogy magacska, kedves lazov, osszebeszelest...mitobb osszeeskuvest vel felfedezni tenykedesunk mogott. Mindemellett kijelentenem, hogy nem ismerek itt senkit.
Mas: Davidkam, mikor megyunk mar sorozni?
(ez ritka gyenge vicc (ha egyáltalán nevezhető annak), de valljuk be: kihagyhatatlan)
Eddig is gyanús volt valami, de most bebizonyosodni látszik a gyanúm, miszerint itt egyesek páran eleve úgy kerültek ide, hogy összebeszéltek haveri alapon, mondván: ugyan csesszük már szét ezt a fórumot is!...
Gondolom, valaki tájékoztatta a többieket, hogy van egy ilyen fórum, aztán uccu neki! jól nekiestek a topiknak és ím...
A minap lapozgattam a topicok között és szemet szúrt nekem a társalgás. Veiszer Alinda nevét már többször is hallottam és fokozatosan kezdtem érdeklödni a kulturális teljesítményei iránt.
Sültcsirke, ne aggódj, szerintem Alinda mindnyájatokat szereti, csak elöszörr tisztába kell jönni önmagával.
Különben igaz, hogy segített rámolni egy állatotthonban?