A kávé, kávéfőzők és -darálók tudománya és művészete.
Szeretettel várunk kérdéseiddel és véleményeddel, de előbb nézz szét a www.kavekorzo.hu weboldalon, ahol már sok elméleti és gyakorlati tudnivalót összefoglaltunk.
"egész gyerekkoromban a hetesbe voltam szerelmes, már rég azt hittem, hogy sosem lesz ilyenem"
Nálam ez időszakos volt. Volt egy-két lány még általánosban, akik úgymond tetszettek, amikor valamelyikük volt épp a hetes, akkor ezzel lehettem a fentebbiekben megfogalmazott állapotban :)
Mostanában nekem is tetszik a "hetes", meg a "hét A" is, és szinte biztosra veszem, hogy olyan Volvo járgányom se lesz.
Hopp, ez itt nagyon OFF, de ziccer. Vagy zaccer? ;)
Nálam a Volvo a non plus ultra. Te legalább elmondhatod, hogy volt ilyened. Képzeld, kaptunk valami plusz zsetont. Megnéztem, mennyit. Asszem, nekem sem lesz sohase ilyen kocsim :(((
köszönöm, köszönöm, tudtam, éreztem, hogy te értékeled az _igazi_ stílust.
(az enyém is ilyen, csak villanytetős, de egyébként pünkt ilyen. Ez még a volvo nagy korszakából való. Sajnos el kell adnom, sose lesz még egy ilyen kocsim :(()
Nem. Bevallom, olyankor öntök bele egy kis hideg tejet. Ha az nincs, akkor előferdülhet, hogy nem is iszom otthon kávét, ilyenkor a robotpilótára bízom az eljutást. De ez ritka. Inkább futok, de a kávé meglegyen.