A kávé, kávéfőzők és -darálók tudománya és művészete.
Szeretettel várunk kérdéseiddel és véleményeddel, de előbb nézz szét a www.kavekorzo.hu weboldalon, ahol már sok elméleti és gyakorlati tudnivalót összefoglaltunk.
Főleg, ha rögtön vesz hozzá az ember fémdoboz is. Én kaptam drága unokanővéremtől egyszer egy ilyen konstrukciót, hát, valami isteni illata és íze volt, úgy örültem neki. Ráadásul egy csudacsinos fekete dobozban, amin sárkány van :).
"egész gyerekkoromban a hetesbe voltam szerelmes, már rég azt hittem, hogy sosem lesz ilyenem"
Nálam ez időszakos volt. Volt egy-két lány még általánosban, akik úgymond tetszettek, amikor valamelyikük volt épp a hetes, akkor ezzel lehettem a fentebbiekben megfogalmazott állapotban :)
Mostanában nekem is tetszik a "hetes", meg a "hét A" is, és szinte biztosra veszem, hogy olyan Volvo járgányom se lesz.
Hopp, ez itt nagyon OFF, de ziccer. Vagy zaccer? ;)
Nálam a Volvo a non plus ultra. Te legalább elmondhatod, hogy volt ilyened. Képzeld, kaptunk valami plusz zsetont. Megnéztem, mennyit. Asszem, nekem sem lesz sohase ilyen kocsim :(((
köszönöm, köszönöm, tudtam, éreztem, hogy te értékeled az _igazi_ stílust.
(az enyém is ilyen, csak villanytetős, de egyébként pünkt ilyen. Ez még a volvo nagy korszakából való. Sajnos el kell adnom, sose lesz még egy ilyen kocsim :(()
Nem. Bevallom, olyankor öntök bele egy kis hideg tejet. Ha az nincs, akkor előferdülhet, hogy nem is iszom otthon kávét, ilyenkor a robotpilótára bízom az eljutást. De ez ritka. Inkább futok, de a kávé meglegyen.