A kávé, kávéfőzők és -darálók tudománya és művészete.
Szeretettel várunk kérdéseiddel és véleményeddel, de előbb nézz szét a www.kavekorzo.hu weboldalon, ahol már sok elméleti és gyakorlati tudnivalót összefoglaltunk.
Valahogy=a katalógus szerint az akció feltételei az üzletekben, ergo nem tudom, hogy hány kilót kell venni belőle, hogy hozzádvágjanak egy 60 Ft-os mécsest :).
Gudnúz: a Nyugati téri Kaisers'-ben (ban?) van még kiskanalas. Mi vettünk (nem a kiskanalak miatt, az, hogy a kávét anyósom kapta, csak a véletlen, meg a jószívünk műve :))) ), a kanál tök jó formájú, de baromira vezeti a hőt.
Magamat még nem fenyítettem meg :), szerintem ez nem fog bekövetkezni. Őszintén szólva mostanság van némi hányingerem a kávétól, ez a napi 8 úgy tűnik a felső határom :). Most levittem 4-5-re.
Próbáltam neked írni egy emilt, nem szép tőled, hogy csak annyit írtál vissza: This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed. Legalább egy megszólítást kaptam volna! :)
már bocsánat az elnézésért, de a pirospaprikában aflatoxin vanik sajna, a kávéban viszont az ohratoxin játszik... (ez sem hőérzékeny méreg, meg se kottyan neki a 100+ fokos gőz)
Ha inyenc az illetö akkor valami különlegesség amibol csak nehany szaz kilo terem egy evben. Ezeket azutan sorszamozott csomagolasban aruljak jo dragan. pl. Giamaica: Indian Mysore Plantation A
Főleg, ha rögtön vesz hozzá az ember fémdoboz is. Én kaptam drága unokanővéremtől egyszer egy ilyen konstrukciót, hát, valami isteni illata és íze volt, úgy örültem neki. Ráadásul egy csudacsinos fekete dobozban, amin sárkány van :).