A kávé, kávéfőzők és -darálók tudománya és művészete.
Szeretettel várunk kérdéseiddel és véleményeddel, de előbb nézz szét a www.kavekorzo.hu weboldalon, ahol már sok elméleti és gyakorlati tudnivalót összefoglaltunk.
Valahogy=a katalógus szerint az akció feltételei az üzletekben, ergo nem tudom, hogy hány kilót kell venni belőle, hogy hozzádvágjanak egy 60 Ft-os mécsest :).
Gudnúz: a Nyugati téri Kaisers'-ben (ban?) van még kiskanalas. Mi vettünk (nem a kiskanalak miatt, az, hogy a kávét anyósom kapta, csak a véletlen, meg a jószívünk műve :))) ), a kanál tök jó formájú, de baromira vezeti a hőt.
Magamat még nem fenyítettem meg :), szerintem ez nem fog bekövetkezni. Őszintén szólva mostanság van némi hányingerem a kávétól, ez a napi 8 úgy tűnik a felső határom :). Most levittem 4-5-re.
Próbáltam neked írni egy emilt, nem szép tőled, hogy csak annyit írtál vissza: This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed. Legalább egy megszólítást kaptam volna! :)
már bocsánat az elnézésért, de a pirospaprikában aflatoxin vanik sajna, a kávéban viszont az ohratoxin játszik... (ez sem hőérzékeny méreg, meg se kottyan neki a 100+ fokos gőz)
Ha inyenc az illetö akkor valami különlegesség amibol csak nehany szaz kilo terem egy evben. Ezeket azutan sorszamozott csomagolasban aruljak jo dragan. pl. Giamaica: Indian Mysore Plantation A