Keresés

Részletes keresés

Sinnerman17 Creative Commons License 2021.06.09 0 2 3764

Tudom, hogy ebben a sportban bármikor jöhet egy súlyos sérülés, de nyugodtabb lennék, ha egy kevésbé sérülékeny játékost tudnánk igazolni. Lauge, Mahé, Lékai, talán Moraes, akik most eszembe jutnak azok közül, akiknek volt már komoly térdproblémájuk, ugye Borozan is ilyen volt. Bár nagyon kedvelem, de Tönnesen távozása miatt is kevésbé vagyok szomorú, mert a pályafutása szempontjából neki sok dobása már nincsen az achillesével. Ez egy nagyon jó pillanat lehetett volna Szita Zoli visszaigazolására, a vezetők és a szurkolók számára is, de hát így jártak, így jártunk.

Előzmény: Bokai (3760)
Tomek 87 Creative Commons License 2021.06.09 0 0 3763

remélem nem jön egyátalán nem jobb mint Borozán!

fecco007 Creative Commons License 2021.06.09 0 0 3762

Hamarabb szabadulnak meg Sagosentől, aki a hírek szerint nem az öltöző kedvence. Nikolára semmi esély.

Gaga84! Creative Commons License 2021.06.09 0 0 3761

Remélem nem,Laugenel is sérülékenyebb… bár most elég szűk lehet a piac.

Bokai Creative Commons License 2021.06.09 -1 0 3760

Nso-n többet utaltak rá, hogy Bilyk érkezhet Borozan megüresedett helyére. 2022-ig van szerződése és a szezon nagyrészét ki kellett hagynia sérülés miatt. Ti örülnétek az érkezésésnek? 

Pipu52 Creative Commons License 2021.06.08 0 0 3759

Bérletet vennék, lehetőleg N, esetleg P szektorba. 

FrancisBlade Creative Commons License 2021.06.08 0 1 3758

Én sem küldeném el egyből Lacit is, a kérdés persze hogy látja-e hogy egy Szita nem leszerződtetése mekkora probléma a klubnak jelenleg, ahol alig van Magyar - veszprémi kötődésű játékos... de ha ezt nem látja, nem érzi, akkor igen, kár maradnia. Az hogy nem sikerült a védelmet összerakni én azért inkább Davis nyakába varrom, a kérdés Lacinak kellett-e volna jobban, többet beleszólni?

r.tonyo4 Creative Commons License 2021.06.08 0 0 3757

https://vehir.hu/cikk/60457-edzokent-megbukott-emberkent-jelesre-vizsgazott

nagyon burkoltan, de a helyi (fideszes, de nem KESMA) média is ezt sugallja

Előzmény: Törölt nick (3756)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.08 0 1 3756

Én továbbra is azt mond, hogy a három vezetőnek is ajtót kell mutatni. 

Előzmény: Aldren (3753)
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.06.08 0 0 3755

tényleg lefogyott:D

Előzmény: lincoln osiris (3754)
lincoln osiris Creative Commons License 2021.06.08 0 0 3754
Aldren Creative Commons License 2021.06.08 -1 5 3753

Laci szerintem egy végtelenül erkölcstelen ember. Mégiscsak szó szerint lenyilatkozta, hogy soha, de soha nem játszana Veszprémben, aztán ő lett a klub arca. 2017-ben idegenben lettünk bajnokok és Laci kiírta: Szegeden már 10 éve nincs aranygaluska! Persze akkor nem zavart itt senkit, nem velünk csinálta, de azért bele lehet gondolni milyen szinten van, aki a nevelőegyesületével meg a várossal szemben ahol felnőtt így viselkedik. Családi ügyeit ugyanígy intézte. Mi alapján lenne számára a Veszprém kivétel, ha ilyen dolgokra képes? (válogatott sztoriba bele se menve). A veszprémi játékáért és a válogatottnál újabban végzett tevékenységéért tisztelet.

nm' Creative Commons License 2021.06.08 0 2 3752

MIért ne lenne nőügy, ragadós a példa, ha Nagy Lászlónak lehet, és nem küldi el senki a francba a

tisztességtelen, etikátlan viselkedéséért, akkor a játékosok miért nem engednének maguknak nőügyeket.

Egyébként ameddig a teljes vezetés nem megy outra, addig nem fog változni semmi. Nem pontosan értem hogy

egyáltalán miért lett igazgató Nagy László ?Nem tett többet, mint társai, nem vitte győzelemre a ff-ban a csapatot, igaz

jó magas.)) Mi az hogy kiteszik a vezetők szívüket lelküket, miért mikor milyen ügyben?

Előzmény: Törölt nick (3733)
Kyra** Creative Commons License 2021.06.08 0 1 3751

Mirko a 2017/18-as szezonban volt utoljára veszprémi játékos.

Előzmény: fecco007 (3750)
fecco007 Creative Commons License 2021.06.08 0 2 3750

Állítólag Szegeden JCP csak most kap ajánlatot a folytatásra amúgy és Parrondo is képben van, mert Pastor továbbra is teljes teljhatalmat kér, viszont talán most szabnának neki korlátokat(a válogatott gerince márpedig Szegeden kell játsszon). Amit én látok, hogy a 3 irányítóból egy fölösleges. Emlékszem, Gulyás István mondta a Breszt elleni meccs után, hogy teljesen tudatos volt, hogy két irányítóval álltak föl, olyan nincs, hogy egy csapatnak három irányítója legyen egy mérkőzésen belül. Ha a Veszprének tényleg számít az, hogy valaki világ életében a Veszprémben szeretett volna játszani, nem kérdés, hogy Lékai az egyik, akit meg kell tartani. Ez szerintem így is van. A másik ilyen ligetvári. Neki is meg kell adni azt az esélyt, amit ebben a szezonban nem kapott meg. Kezdetnek jó.

Mirko felesége mondta továbbá, hogy a veszprémi öltöző hangulata nem jó, a játékosok fúrják egymást, mindenki hajt mindenki barátnőjére, feleségére, nekik is ebből lett elegük.

Parrondo szerintem nem fogja amúgy vállalni, vagy csak olyan feltétellel, hogy a 2021/22-es szezonra semmilyen elvárás nincs a csapattal szemben, mert ez a keret amíg a csapategység helyre nem áll és szerkezetileg sem lesz rendben, addig nem alkalmas F4-re. A bajnokság azért kérdéses, mert Szegeden vérfrissítés történik, új csapat épül, aminek mindig van kockázata.

Psenior Creative Commons License 2021.06.08 0 0 3749

Életszerű, amit mondasz. Bírálja felül az edzőt, ha azt gondolja helyesnek, de akkor mit szól az edző? Azt mondja, hogy beleszólnak a munkájába és nem kapja meg a kért játékosokat. Ha mindig megkapja a kívánt játékost, akkor meg Kyra kérdése is jogos. Minek kell a sportigazgató? Lehet, hogy Birkának van igaza és ez csak egy "fal" pozició, amiről még lehet, hogy akkor megállapodtak, amikor hazajött? :)

Előzmény: Tomek 87 (3741)
Sinnerman17 Creative Commons License 2021.06.08 -1 1 3748

Egyáltalán nem vitatom Nagy Laci felelősségét, hozzám legközelebb Egri tegnapi VAKSZ-béli megközelítése áll. De lépjünk egyet hátra, és próbáljuk a nagyobb képet nézni. Milyen szakmai modell volna ideális? A szegedi, ahol lényegében minden szakmai döntés Pastoré, kontroll nélkül, vagy jobban néz ki, ha van egy sportigazgatói, a folyamatosságot biztosítani hivatott szakmai kontroll az edző felett, és neki sokkal több figyelme jut az öltözőre? Persze egy pillanatig sem vitatom, hogy Nagy Laci nem gyakorolt elég kontrollt pár játékos szerződtetésénél, és jelenlegi játékosállományunk alapján a szakmai folyamatosság terén sem tűnik úgy, hogy jó munkát végez (bár ezen a téren messze vagyunk attól, hogy nyugtával dicsérjük a napot), illetve David is kevés volt az öltözőhöz, tehát ez utóbbi modell nem működött jól.

Tegyük fel, hogy Laci sem marad. Hogyan nézne ki akkor az átmenet? Ha marad a sportigazgató-edző felállás, akkor nem ártana először egy sportigazgatót szerződtetni. Ki lehetne az, a realitások talaján maradva persze, aki elérhető, akinek van víziója, tekintélye, akinek a nevére kinyílnak az ajtók? Nekem nem jut eszembe ilyen. És ha villámgyorsan találunk is ilyet, utána még mehetünk edzőre vadászni, miközben nyakunkon a következő idény. Vagy van-e olyan szaktekintély szabadon, aki Pastorhoz hasonlóan, egy személyben képes meghatározni egy klub szakmai irányvonalát, a pályán látható karakterét és még kapcsolati hálója is van? Ha van is, szerintem mindenhogyan kapkodás lenne a vége, és olyan emberek fognak behúzott nyakkal kapkodni, akiknek a pozíciója a feltétlen hűségükön, és nem a képességeiken, nyomás alatti teljesítményükön múlik. Semmi jó vége nem lenne ennek a következő idényre vetítve.

Nekem a sportigazgató-tréner felállás jobban tetszik, mert akkor nem egy emberen múlik menny és pokol, rugalmasabb a szerkezet, könnyebb alkatrészeket cserélni. Mert mi lesz Szegeden Pastor finomra hangolt rendszere, és hírneve nélkül? Valószínűleg keresnek egy olyan edzőt, aki ugyanazt az iskolát viszi tovább, így legalább a szakmai folyamatosság megmarad, de valószínűtlen, hogy olyat találjanak aki egy személyben helyettesíteni tudja. Első lépésben szerintem mindenképpen az lenne a jó döntés, ha Laci maradna, és saját maga próbálna úrrá lenni a helyzeten, és próbálná javítani az általa is elkövetett hibákat. Ő sem a saját maga ellensége, és ne feledjük, hogy az utóbbi kilenc évet itt töltötte, organikusan része már a klubunknak akár tetszik, akár nem. Fiatal még ezen a poszton, és nem is dől el egyik napról a másikra, hogy képes vagy-e jól csinálni, tanulni a tévedésekből. Saját hangja, karaktere, tapasztalata, klubkötődése van. Én örülnék neki, ha ez végül neki sikerülne jól, nem valami KÜLFÖLDINEK :D.

Ha a tulajdonosok elveszítették benne a bizalmukat, akkor sincsen értelme most őt leváltani, ráérnek keresni valaki alkalmasabbat, de attól az alkalmasabbtól, akit Csík úr talál, vagy akit a nyakába sóznak - így látatlanul is - óvjon az ég.

Sok indokolatlanul személyeskedő megjegyzés és ocsmány kiszólás utal arra, hogy morálisan egy kupleráj a klub. Bár a mostani esetekről semmit nem tudok, de régi nagy játékosaink viselt dolgairól egy keveset azért igen. Ezek az sportolók egy kisváros sztárjai már több, mint negyven éve. Mindig is keféltek össze-vissza, mindig is ittak, legfeljebb nem nyilvánosan, hanem házibulikon, néha megházasodtak, néha elváltak. Mindig akadtak köztük olyan példás emberek, mint Gulyás Pista, Ugalde, vagy Iváncsik Gergő, de a többség soha nem volt ilyen. Egyik "bezzeg" csapatunk sem. Meggyőződésem, hogy a közösségi média sebessége, és lehetőségei jócskán felnagyítják ezeket a dolgokat, és olyan méltatlan helyzeteket produkálnak, amiben egy Lékai Mátéra gúnynevet akasztanak. Nekem ettől sokkal inkább hányhatnékom van. 

birka_zoli Creative Commons License 2021.06.08 0 0 3747

Igen, lehet, ezért ő a legkelendőbb most a halpiacon, rá kellene lecsapni, ami innét nézve nem tűnik lehetelennek, de ha jól sűlne el neki az olimpia, akkor építenének neki egy új piramist, szóval nehéz lesz!

Előzmény: fecco007 (3743)
Kyra** Creative Commons License 2021.06.08 0 0 3746

Ha meg ő is aktívan részt vett a dolgok alakításában (és ez a valószínűbb), akkor vigye el a balhé rá eső részét.

Előzmény: Kyra** (3745)
Kyra** Creative Commons License 2021.06.08 0 2 3745

De ha - tegyük fel - mindent ráhagyott Davisre, akkor a  sportigazgató munkakörre nincs is szükség.

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.08 0 2 3744

A lehető legjobb edző megkeresése előtt elzavarni a jelenlegi vezetőket.

Ők a garancia arra, hogy sosem változik semmi. 

Előzmény: birka_zoli (3742)
fecco007 Creative Commons License 2021.06.08 0 0 3743

Szerintem Roberto Parrondo megcsinálta a Vardar Skopje-val a harmadikat.

Előzmény: birka_zoli (3742)
birka_zoli Creative Commons License 2021.06.08 0 2 3742

Egy csapatsportban legalább három dolog lehet:

- Vki kimondja (sportigazgató?), hogy ezt kell játszani, így-meg úgy, és ehhez keresnek megfelelő embereket, játékostedzőt, lásd bundesliga, skandináv rohanós játék.

- Jön egy edző és tejhatalmat kap, mindent is intéz, egy személyben viszi el a balhét, lásd Szeged és Pastor

- Van egy csapat és hoznak hozzá egy edzőt, aki megpróbálja kihozni belőlük a legjobbat, megtalálja hozzájuk a megfeleő taktikát, stb. Na, erre jó példát nem tudok, mert lehet, h nincs is?

Pedig nálunk is ezt akarták, jött egy jófej szimpi edző, akinek bizonyos szinten korlátozottak a képességei, egy dolgot tud jól (den nem mester fokon, spanyol iskola, ezt Pastor és társai tudják igazán jól), próbálkozott, de nem jött be, ezért kért a múltjából már bevált embereket, a könnyebb és járt utat választotta, nem tudott átlépni az árnyékán és ehhez örömmel asszisztáltak a vezetők is, mert ebbe csak az edző bukhatott bele, jó módszer... Igazából nem is tudom, h ezt a harmadik lehetőséget valaha megoldotta-e vki, ezeknek mindig az a vége, hogy az edző kitalál vmit, amit tud, és azt erölteti és általában kiderül, h nem megy, ekkor aki erősebb az marad, ha az edző, akkor elkezdik lecserélni a játékosokat, ha az edző beáldozható, akkor meg minden kezdődik előről. A nagy kérdés, h ebből a játékosállományból ki lehet-e, ki lehetne-e többet hozni? Sztem igen, de erre nagyon kevesek lennének képesek, és ott kell kezdeni, h a játékosok is akarják a melót, a sikert, ne csak pénzéhes zsoldosoknak tünjenek, akiknek mindegy a bajnoki arany, v ezüst, így is úgy is a pénzüknél vannak. És akkor még jön ez a covid is, ilyen se volt még sosem, erre is mindent is rá lehetne fogni, csak hiba lenne, szóval a jelenlegi helyzetben meg kell keresni a lehető legjobb edzőt aki gatyába tudná rázni ezt az abszolút értékben még most is értékes és jó állományt...

Tomek 87 Creative Commons License 2021.06.08 0 0 3741

szerintem ezt nem jól látod .Legalábbis egy részét! A vastagbetű oké teljesen igaz DE! Laci ha azt az irányt képviselte,hogy jöjjön egy edző aki vázoljon fel egy képet amire én megvalósítom neki az összes kérését.Na most én abban látom a hibáját ,hogy mint sport igazgató meg mint hozzáértő személy mikor  Davis bekopogtatott hozzá és elmondta ,hogy kell neki egy Markussen egy Shishkarev meg a többiek akiket ő kért akkor azt az irányt kellett volna képviselnie és azt mondania neki ,hogy Nem ezeket a játékosokat nem tudom teljesíteni mert nem az a színt és játékos aki bele illik az elképzelésbe és keressen inkább mást inkább.Valahol szerintem a kettő közti állapotban kellett volna neki lenni szabadkezet ad neki  de azért olyan döntéseket engedélyez csak  D.D-nek ami azért lát ő is értelmet ! 

Előzmény: Psenior (3739)
birka_zoli Creative Commons License 2021.06.08 0 3 3740

Igazából senki nem gondolta komolyan ezt a sportigazgatói dolgot, mindenki úgy volt vele, hogy ez egy nyugdíjas állás, Lacika ellesz ott, csak reprezentálni kell majd, mennek a százmillák továbbra is, lehet ez még az idejövetelének is része volt, alapból ez járt neki. Arra senki nem gondolt, h itt tényleg kelene vmit is csinálni, ezt bizonyítja a múltkori F4 utáni nyilatkozata, még ott kint kölnben mikor rákérdeztek, h miért nem játszott Tönnessen 1 percet sem, akkor bírta mondani - életében ekkor volt eccer őszinte - hogy Ő sosem szól bele az edző dolgába, mindent maga végez és dönt... Persze ez egy jó seggvédő technika, megbíztam az edzőben, szabadkezet kapott, ergó ő a hibás, vigye el a balhét ő.

Előzmény: Psenior (3739)
Psenior Creative Commons License 2021.06.08 0 3 3739

Lacika kapja az ívet minden fórumon rendesen. Kemény...

Ilyenkor próbálom kicsit messzebbről vizsgálni és elgondolkodni, hogy mi is a bűne. Nem -e vakít el a sikertelenségből eredő keseredettség?

Sportigazgatóként felelős azért, hogy a klubvezetés által kitűzőtt célok megvalósításához kijelölje a szakmai irányt (pl. játékstílus). Ennek megfelelően kidolgozza a játékospolitikát (keret nagysága, hazaiak-külföldiek aránya, korosztályok stb.), itt kellene figyelembe vennie - ha ez szempont egyáltalán -, hogy a keretnek legyen egyféle Veszprémi identitása és a szurkoló képes legyen azonosulni a csapatával. Továbbá felel az igazolások végrehajtásáért. Leginkább azt vetjük a szemére, hogy rosszul igazolt, de szerintem az igazi hibája a vastaggal szedett részben bújik meg. Az igazolások szinte minden érintett játékos esetében Davidhoz köthetőek, vagy vele játszottak anno, vagy a keze alatt játszottak az Egyiptomi válogatottban vagy a Vardarban. Szerintem David kérte Őket Laci pedig megszerezte, mert az a dolga. Lehet, hogy nem úgy van, ahogy írom csak próbálom megnézni az érme másik oldalát is hátha találok ott valamit ... :)

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.08 0 0 3738

Viccelsz? Ilyen nem fog jönni! Én nem vagyok hibás semmiben.....

Előzmény: Kyra** (3737)
Kyra** Creative Commons License 2021.06.08 0 1 3737

... és egyúttal felajánlom lemondásomat, ha ezzel elő tudom segíteni, hogy a Veszprém minél gyorsabban kilábaljon ebből a helyzetből.

Ez nem maradt le véletlenül a közleményből?

Sulic Creative Commons License 2021.06.08 0 1 3736

Jah a vége a lényeg emberek ! továbbra is számítunk a szurkolóinkra! Azért azse semmi ami komunikációt lefolytattak felénk az elmúlt időben és ennek ellenére leírja ezt a szánalmas dumát  .Szurkolok a sok vezető hibák mellé azt kapták ,hogy semmit nem tudhatunk még egy apró foszlányt sem ,hogy mi történik pár játékossal!Zárójelben jelezném szerintem ha itt nem tört volna ki a népharag szerintem Davist is hagyták volna még .Csak hát nagy volt a nyomás valakit be kellett áldozni.Nagy Laci Grandénak is nagy változásra lesz szükség ha maradni fog vezetőként mert kb amilyen jó volt mint játékos olyanyira gyenge vezető!Szebb jövőt!

Sulic Creative Commons License 2021.06.08 0 2 3735

Na kezdődik vagyis folytatódik....Megint a sajnálkozás ,hogy mindent megteszük őis és a vezetőség szívét lelkét beleadja . Laci ne be kell vallani ez elk.rtuk .!Bizalmat így a szurkolók felé nagyon nehéz lesz visszaszerezni.Nyílt lapokkal kell játszani nem ezt a sablon dumákat meg a magyarázkodást hali minden egyes alkalommal. Davis legalább őszinte volt..Így nehéz lesz ha még saját hibát sem ismerik el.Én ennél komolyabb embernek gondoltam de sajnos ez a meglátás nemvolt helyes.Laci ebben ku.rva erős ! A parasztvakításban....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!