Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
A fájlmenedzserek alfája. És szerintem omegája. Is.
Egy Peter Norton nevű progger-informatikus guru fejlesztette ki, körülbelül még abban a korban, amikor számítógép alatt az abakuszt értettük és a tíz ujjunkat. Azaz nem sokkal a dinoszauruszok kihalása után, de még mindenképpen a windows előtt.
Sikere azóta is töretlen.
A program feladata a fájlok-könyvtárak-lemezek kezelése. Segítségével másolhatjuk, mozgathatjuk, törölhetjük fájljainkat, könyvtárainkat/mappáinkat, meg effélék. Másolhatunk például a saját lemezünkön ide-oda, de hálózati meghajtókkal is szórakozhatunk. Sőt, a fájlátvitel akár gépek közt is működik (igen, mobiltelefon és pc közt is)!
A legegyszerűbben egy adatkábellel, de azt szerintem nem adtak a mobilodhoz. Én is azon szoktam.
A második, hogy ha mindkét eszközön működik a gugli drájv, akkor a mobilról feltöltöd oda a dolgaid, aztán a géppel meg leszeded. Gyors és korlátlan nettel ez is egy jó megoldás.
most szóljak, vagy hagyjam Julikát megdögleszteni?
azért fájó (most eltekintve az érdemtelenségtől), mert am. fizikailag tök OK a néni, és mind szelleemileg, lelkiekben erodálják, felgyorsítják ápolásképen a halálát ...
huhh, most nincs időm de ez is bullshit ... majd később ...
de! annyi haszna volt az ügynek (bár eszembe jutott, h úgy csinálok, mintha magam fordítottam volna guglival, és erre a megoldásra jutottam volna, de ez nincs így!), szóval annyi haszon van, h ráleltem egy nem guglifordítóra, ami valóban fordít, és nagyon hasznos, ezért meg is osztom, h más hülyék is tuggyák használni:
nahh, éshogy már megin sikeresen elüldösztem a tülekedésemmel kedvenc, és talán egyetlen virtuális khm ... Velem Szóba Álló Embert, Akit Magam Nem Küldenék El, folytassuk tovább a jóságos bácsika-cég működését, h építsünk személyes kapcsolatot egy nem létező személlyel, aki személy ...
"miért nem stresszes, aki nem stresszes (kivéve, ha gazdaggeci) ... szóval nem ezek az uborkafára felkapaszkodott prolik érdekelnének ... te nem vagy idegbeteg ettől?"
Persze, hogy stresszelek. De mivel nincs pénzem, így nincs is mi elinflálódjon. Ha volna mondjuk 10-20 millám a bankban, akkor biztosan jobban aggódnék.
Ha több pénzem lenne, akkor meg már át lenne váltva Euróba, oszt' mindig csak annyit váltanék vissza, amennyi épp kell.