Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
Tehát, hogyha így gondoljuk, akor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat! Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják súlykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elő jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.
Külön érdekessége a dolognak, hogy egyébként úgy kötöttél belém, hogy nem szóltam hozzád még célzás formájában sem. Természetesen ha magadra ismertél az általam említett akasztásért nyáladzó pribék alakjában, arról nem én tehetek.
Példák voltak arra, hogy miről nem tehet még a Fidesz, és csodálkozásának adott hangot, hogy ezek miért nem szerepelnek a Szargentini-jelentésben a többi olyan dolog mellett, amiről szintén nem a Fidesz tehet, de mégis bekerültek a jelentésbe.
"Persze ez nem jelenti azt, hogy Horn Gábor lódított vagy előrángatott egy régi hazug vádat a Fidesz lejáratására, ugyanis panelprolizás valóban volt. Emlékszem, ahogy érzékeny lelkű baloldaliak a könnyeikkel küszködve kérték ki maguknak és utasították vissza, hogy a Fidesz panelprolinak titulálta őket, ami roppantmód sértette az önérzetüket. Kár, hogy a Fidesz nem tett ilyet. Az MSZP-sek panelprolizták le a saját táborukat, a Fideszre kenve az egészet, a hívek meg hittek nekik. Egyébként a különös karriert befutó kifejezést F. Hegyi István találta ki és írta le először, 2001 őszén a Népszabadságban. A fideszesek nem vették át, nem is foglalkoztak vele."