Rossz példát láthatsz otthon, ha kés van a férjednél! Inkább mondd neki, hogy valami férfias sportot kezdjen el és mondjuk bízzon az öklében a penge helyett!
Mindkettőnknek tartogat 1-1 témát, amit mindig bedob! Ilyenkor olyan érzése lehet, mint, amikor belövi valaki a szteroidot és figyeli az izmai növekedését :)
"Az, hogy van-e alapja vagy csak egy agyi leépülésben szenvedő ember alap nélkül mondott egyilyet, az már nem számított!" Talán több tiszteletet kellene tanúsítanod az Eü topikokban a beteg, rákos emberek iránt. Próbálnak tovább élni és próbálnak egymásnak a fórumon segíteni. Érdekek nélkül. Nincs agyi leépülésük.
"Fenyvesic kórtársnak még egy kulturált levelet is írt: "Figyel te megnyomorodott barom! Akadj le rólam és foglalkozz a saját nyomoroddal ..." Ezt sem írtad? Mert ha te beteg rákos embereknek ilyen leveket írogatsz abban az esetben az egy nagyon ronda dolog.
De képzeld el, mert csak úgy tudod megérteni, hogy egy félremagyarázás miatt állított be hazudozónak az az alak!!
Annyi volt, hogy az orvosok apukám hólyagdaganatait eltávolítva várták a patológiáról az eredményt! Anyukámnak azt mondták, hogy sajnos a tapasztalat az az, hogy nagy része, de lehet, hogy mind a 9 daganat rosszindulatú lesz... Aztán megjött az eredmény, hogy mindegyik jóindulatú.. Én meg levontam azt a következtetést, hogy mivel apukám már több éve fogyasztotta a terméket, ezért annak köszönhető - szerintem-,hogy a rosszindulatúnak várt daganatok jóindulatúak lettek.... És itt hozta össze az ember, hogy én azt állítottam, hogy a rosszindulatú daganatok jóindulatúak lettek...
Ehhez kellett a saját műfajodban egy példa, hogy szemléltessem, hogy milyen az, amikor valamit nem éppen jóindulatúan kezelnek!
Érdekes replay tegnap feldobott valamit, amiről úgy gondolta, hogy hazudtam.." És visszavonta az állítását mely szerint hazudsz? Nem vonta vissza. Nem reagált utána az őrjöngéseidre, de nem vonta vissza.
Hátha egy példa szemlélteti neked azt a mondatot: Van egy verseny és a versenytársaid a teljesítményeg alapján azt várják, hogy a doppingteszted pozitív lesz!! Erre te azt írod egy mondatban, hogy Képzeljétek, az ellenfeleim azt várták, hogy a tesztjeim pozitívok lesznek és mégis mindegyik negatív lett! Erre téged azzal vádolnának meg, hogy azt állítottad, hogy a pozitív tesztjeid negatívak lettek!!!
Na erre mit lépnél?? Pláne, ha utána úton útfélen ezt a kifordított mondatodat olvasnád arra bizonyítéknak, hogy hazudsz és csaló vagy és hiéna vagy??? Biztosan nagyon kellemes lenne! próbáld meg átérezni, hogy milyen rosszul esne neked!!!!!
Szerintem itt nyugalom van, amíg te be nem dobsz egy szándékos bosszantást!! Érdekes replay tegnap feldobott valamit, amiről úgy gondolta, hogy hazudtam... Elmondtam, hogy mi volt és - igaz nem is reagált rá- de nem forszírozta tovább, hogy de így, de úgy!!
Senki nem mondta, hogy zseni lennék, ez megint csak a te gúnyolódásodban van!!
Úgy gondolom az a téma már régen le lett zárva! Elvileg senki nem foglalkozik vele, csak te hozod elő saját örömszerzésedre azáltal, hogy engem bosszants! Remélem ez jelenti az életedben a legnagyobb örömöt!
Ha szándékosan félremagyarázhatsz dolgokat, hazugnak nevezel, aztán, amikor bizonyítom, akkor újabb dolgokat találsz ki...
Azt kérdezném, hogy mikor fejezed be vagy minek kellene történnie, hogy másképp elégítsd ki a nem biztos, hogy teljesen egészséges vágyaidat?
Konkrétan mi a bajod??? Az, hogy szinte mindenben megcáfolom azokat a kijelentéseidet, hogy hazudok?? vagy egyszerűen, amikor nincs itt gingergirl, akkor ez az életed???