nem annak szanta , nem o csinalta a fotot , szerintem a vilaghalon csinalta , szerintem veresen komolyan gondolta hogy ilyeneket kovetnek el a migransok , dehat van a megeroszakolasnal rosszabb is , a tucatnyi halott , sok sok tucatnyi halott , ferfiak nok felrobbantva elgazolva , LE A KVOTAKKAL , nemetorszag egye meg egyedul amit fozott , es a franciak is az olaszok is ! LE A KVOTAKKAL tudom hogy ez jo az orbannak , de most nem o a fontos hanem pl a TE GYEREKED UNOKAD , mert tobb is van
A kép tényleg nem mutatja, hogy bevándorló perverz gyilkos állatok voltak a tettesek, DE MI EMLÉKSZÜNK RÁ.
Szerintem te is, de balliberális vagy, és még ezeknek a nyomorultaknak a halálán is nyerészkedni akarsz. Leszarod te és a többi balliberális, hogy MIATTATOK lesz még ezer meg ezer hasonló áldozat.
Micsoda aljasság!
Egyelőre a 4-es, 6-os villamoson a zsebesek tűnnek veszélyesebbeknek.
A metrókon is kapkodják induláskor a telefonokat, táskákat, nyakláncokat az utasoktól a kedves honfitársaink, migráncsot meg még egyet sem láttam (bár nem Budapesten lakom, de eleget járok ott).
Németek Magyarországra költöznek – Menekülés Merkel menekültpolitikája elől címmel közölt összefoglalót a ZDF, a Daily Mail pedig egy Oroszországba menekült német családról írt riportot.