Kibökted, hogy mi a problémád. Én nem, de tudok egy nagyon jó pszichiáterrt. Nem sok hálapénzt igénel, és végighallgat, gyógyszereket ír fel és ha végső diagnózis, Naóleon és a kicsi zöld emberke mejllé is elhelyez a végszügletin, sőt, valszeg írásbeli gyúgyulási kérelmedre az elektrosokkot is aláírja, ami költséges mulatság.
Miben jkiorlátozzák a véleményedet? Ja, bocsi, tagadni akarod a holokausztot és Biszku és más bolsevik állatok bűncelekményeit, azaz 2-2 év. kkor javaslom hogy ténleg pofa be, vagy barátkozz meg a seggbekuki gondolatával, a nehézfiúk nem kérdenek véleményt:)
Mióta tilos véleményt nyílvánítani és milyen erkölcs szerint bűncselekmény az igazság kimondása? :P Szvsz a joggal elkövetett jogtalanságok sorozata sokkal inkább az!- 1984: http://www.youtube.com/watch?v=5eKwstypgZg
Az Ikarus volt az a roncstömeg, amirőll a közgazdák először feltételezték, hogy bedől, de megvan. Az elnökségi tag Szélesnek adta el az MDF, aki most nyilaskodik az Echo TV-jén, tehát már nem et, hanem testvér:) A gyártósorrt kiszervezte Nagyváradra. Tökéletesen megértem, hülye lenne, ha nem. Nem az a szerencsétlen, légkondi nélküli , benzin-zabaglép, béna busz ar pobléma, hanem hogy a 9.9 millió lakosból, legalább 5 millió államilag eltartott, ingyenélő. Szélest megértem, nem fizeti a biztos csőd átmeneti uzsora-elvonásait. Mint a régi viccben a retkes nyanya -doktor úr, mennyi időm van hátra? 10. Hónnap, hét, nap?!- 9, 8, 7, 6:) Ez MO:)
"De az ECHO Tv-ben volt egy sorozat a rendszerváltásról, ahol a politikusok mondták el, hogy mikor, mi, miért történt."
Ez azért nekem annyira nem hiteles. Politikusok nyilatkozatait az akkori és mostani pártállásuk, hovatartozásuk szerint kell értékelni. Hogy csak úgy igazat mondjanak, az definíciószerűen kizárt.
A szenzációs titokleleplező filmeknek meg a politikán kívül sem nagyon lehet hinni.
Átállították az országot egy kapitalista rendszerrre,
Az még nem lett volna baj, csak ezt is eltökölték, elbénázták.
"Fent eldöntötték, hogy kapitalizmus lesz, az embereknek pedig szociális piacgazdaságot hazudtak."
Hogy aztán a problémákat kezelés helyett hogy söpörték a szőnyeg alá, az egy hosszú, de nem annyira érdekes történet: politikusok lévén nyilván rizsával, maszatolással.
Ahol kemény lépésre lett volna szükség + valami kompenzációra, ott csináltak egy félmegoldást, aztán csodálkoztak, hogy az eredménytelen. Jó példa erre az Ikarus. Addig nyavalyogtak a kapacitások leépítésén, amíg a maradék kevesebb lett, mint amit az első, legdurvább javaslat tartalmazott. Közben meg évekig temették bele a pénzt, mert nem volt bátorság megcsinálni a leépítést, helyette megvárták, míg lerohadt.
Kb még fél évig húzhatja, de áljlon bilincsben, behúgyozva, ami amúgy is biztos szokása. A beteg, fertőzött, szenlis agyával azt hiszi, hogy az ő módszerével fellógatják, amit megérdemelne, de ilyen büntetés 23 éve nincs. Cella, börtönkórház, elkaparás. Egy szemét élet stzemét vége. Ezt érdemli.
Ne haragudj, az interneten már nagyon sok anyag fellelhető erről.
Egyet lentebb be is linkeltem.
De az ECHO Tv-ben volt egy sorozat a rendszerváltásról, ahol a politikusok mondták el, hogy mikor, mi, miért történt. Elátkozott szabadság volt a címe.
A háború a nemzet ellen, a Tágra zárt fülek c filmek is a rendszerváltás " titkairól" szólnak.
A nép politikusokat választott, de arról nem döntött, hogy a politikusok kapitalizmust csináljanak, ráadásul minden átmenet nélkül.
Ha a nép döntött volna a kapitalizmusról, akkor értelmetlen lett volna a sok munkanélkülivé vált ember nyugdíjazása, rokkantosítása aminek máig isszuk a levét.
Ha a nép döntött volna a kapitalizmusról, akkor nem kéne máig az ellátó rendszerek lebontásáról beszélni, mert az 5-10 év alatt lebonthattuk volna.
Végül, ha nép döntött volna a kapitalizmusról, benne az ellátórendszerek lebontásáról, akkor a fizetésünket ahhoz kellett volna igazítani, hogy amit a szocializmusban az állam viszaosztott ( pl. ellátórendszerekben) azt a fizetésünkből meg tudjuk vásárolni.