Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Gyerekek, limitált szettet adott ki a BRUMM, 1/43-as méretben. Összesen 500 darabot készítenek belőle. Didier Pironi, és Gilles Villneuve 1981-es Ferrari 126 Turbóiról van szó, plusz a hozzájuk tartozó kamion, stb stb............. Azt hiszem ezt mindannyian szívesen nézegetnénk a vitrinben.
Szomorú hogy itt tartunk, ebben a nagy büdös demokráciában...... Van demokrácia, csak kár hogy nem a Magyaroknak. Engem is majdnem rúgtak ki a fősuliról cikkem miatt. Vén köcsög kommunista medvefejű tanszékvezetővel is beszélnünk kellett, többedmagammal, hogy miért vagyunk rászístááá nácisok. :-)))
Elkezdte: "pedig maguk okosak fiúk, más témát is választhattak volna a közéletből". Vagyis: azt írhatjátok le, amit mi megengedünk. Amióta ez történt, alig várom hogy elhúzzak erről a főiskoláról.
Sajnos ezen már nem csodálkozom............ Jóhogy előre tették a három metélt nyomorékot..... Vadon Jani.... ki a f..om az???? Ezeket melyik mocsárból húzták elő? Ilyenkor vagyok boldog, hogy létezik távkapcsoló, és megválaszthatom hogy mit nézek, már ha egyáltalán nézem a TV-t.
Még annyit ehhez, hogy gondolom láttátok miből csináltak ügyet a libsi totalcar-on. Nemrég olvastam. Természetesen gyorsan elhatárolódtak mindenféle formában Mo. egyetlen hiteles közéleti hírforrásától. Ráadásul egy tapló kis senkiházi írta a cikket is. Nem szükséges találgatni hol tanulta a szakmát....
Biztosan emlékeztek,hogy Turán megautóztatta a 3 rádiós gyereket.
No,erről 1 hét múlva a klub is beszámolt.
Természetesen voltak nevek,Sebestyén Balázs,Rákóczi Fer,Vadon Jani...illetve egy rally versenyző és navigátora.
Az autó pedig a kiszuperált fiesta nevet kapta.
Itt helyesbítenék:
A rally pilóta Turán Frigyes,navigátora Zsíros Gábor,a kiszuperált fiesta pedig,egy M-Sport álltal épitett,Markko Martin team álltal a Rally VB-n futtatot Ford Fiesta S2000-es rallyautó.
Csá Ati! Répázó Katit én is negatív értelembe véve írtam. :-) Sajnos láttam pár "tesztjét" anno én is. De legalább egy színvonalon volt a süsüke Balázskával, meg a nagy bumburnyák fejével.
Vágom a Butler kisasszonyt. Tényleg profin vezet, de nekem nem az esetem. :-)
"csak azért van ott ahol, mert p..ni van a lába között". Ez nagyon sok nőről elmondható az élet minden területén. :-) Én idehaza pl. Répa Kati autós műsorban nyújtott teljesítményét emelném ki. :-) Vagy a szőröshomlokú celebkúrva Ördögh Nóri vagy ki a pöcsöm, most ő is autóversenyző lett. :-) Meg még sorolhatnám. Az meg még nagyobb gáz, hogy nálunk ezek hírértékű dolgok. Ilyenek helyett én kiegyeznék egy MAGYAR ( tehát ne berger-re meg burgcvájger-re végződjön a neve ) Danica Patrick-al. :-)
Ja, azt hittem több. 7 Euró az nem vészes. Én szívesen beszállnék de most pillanatnyilag nem megy, hitegetni meg nem akarlak. Hátha Zoli vagy Ati, esetleg Peti beszáll.
Ha csak ketten rendelnétek akkor számítsatok egy vaskos postaköltségre is. Szerintem kérdezd meg itt Petit, ( pedrito ) mert ő jártasabb az ilyen dolgokban. Ha más nem, próbáljatok még pár embert gyűjteni magatok mellé, hogy még alacsonyabb legyen a postaköltség.
Ááááá ez de komoly! Itt tényleg van minden, igazi vegyesfelvágott. De milyen finom! :-) Itthon sosem fogunk ilyet enni! És tényleg zúzzák ahogy mondod. Erre tényleg irigyek lehetünk.
Persze, sokan nem igazán tolják nekik úgy mint a régi időkben. Most megint írhatjuk azt hogy "bezzeg kint"! :-) Ott meg a finnek úgy törik rommá szemrebbenés nélkül a 40 éves Volvo Amazont, meg az MKI-est mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. És nem azért törik mert annyira bénák, hanem mert csutkán mennek. Vagy említhetem az angolok historic állományát vagy a franciákat. Ilyenkor nyáron főleg egymást érik a historicrally rendezvények. De hát erre van az a kúrva egyszerű közhely hogy "nagy pénz nagy foci, kis pénz............."