"tanár aki nem olvasott irodalmat:-)" - Ezt csak kend hazudja a számba. Én nem ezt mondtam.
"Alapműveltség öcsike, ahogy a számtech." - Nem, a számítástechnika e része (ti. hogy mitől kerreg a vinyó) nem része az alapműveltségnek.
"Ne a külvárosi létedre fogd, hanem busszúálló személyiségedre." - Akkor már inkább a kend paranoiás találgatásait teszem felelőssé ezekért.
"Kölök korod óta azon lihegsz, hogy a pap leöntött, csak ennek a bosszúnak élsz, ahogy a szektában kimosták az agyadat egy medencényi vízben." - Dehogyis: tizennyolc éves koromig nem zavart, hogy egy pap valamikor régen leöntött, bár különösebb hasznát se vettem. A hitvalló bemerítkezésem pedig valódi bibliai keresztség volt, ti. "tiszta lelkiismeret kérése Istentől," nem pedig agymosás.
Mi Jézus, hanem az egyedüli közbenjáró Isten és az emberek között!
Zsid. 9,14 Mennyivel inkább Krisztusnak a vére, a ki örökké való Lélek által önmagát áldozta fel ártatlanul Istennek: megtisztítja a ti lelkiismereteteket a holt cselekedetektől, hogy szolgáljatok az élő Istennek. Zsid. 9,15 És ezért új szövetségnek a közbenjárója ő, hogy meghalván az első szövetségbeli bűnök váltságáért, a hivatottak elnyerjék az örökkévaló örökségnek ígéretét.
1 Tim. 2,5 Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus,
Nyugtasd meg a démonokat, hogy ne hábogjanak, mert nincs más közbenjáró Isten és emberek között! ... Ha segítségre van szükséged szólj! Beverem ezeknek rúsnya disznó démonoknak a pofáját, hogy szabad legyél.
Az az ő dolga (lelke). Nem a tied.Bár, lehet ez egy próbatétel Isten részéről veled szembe, hogy mennyire tudsz együttérezni a másik emberrel. Erre még nem gondoltál?Bármelyik hajléktalanba,v. emberben eléd állhat az Úr.
Alapműveltség öcsike, ahogy a számtech. Ne a külvárosi létedre fogd, hanem busszúálló személyiségedre.
Kölök korod óta azon lihegsz, hogy a pap leöntött, csak ennek a bosszúnak élsz, ahogy a szektában kimosták az agyadat egy medencényi vízben. Szánalom vagy, bár Isten téged is szeret. És ha Isten szeret, akkor nekem is elkell ezt fogadnom.
Nem imádjuk Máriát hanem tiszteljük. És igenis imádkozunk hozzá és kérjük a közbenjárását.
Jézus pedig nem közbenjáró hanem út. Vágod a különbséget?
Ennyit már illett volna megtanulnod!:-)
Rozival az baj, hogy egyszer így beszél máskor meg úgy, attól függően, hogy sátáncsorda hol van éppen benne. Ha lehúzódnak a fejéből akkor katolikus, ha felmennek az agyába akkor protestáns tanokat hírdet.
Olvasd vissza ha nem hiszed, roppant szignifikánsan látszik nála ez a kettősség.....
"Teljesen hiteltelen vagy kezdve a keresztségtől, életpályádon át a zokni számtech. műveltségedig." - No persze, kend fölöttébb hézagosan ismeri az életemet (amit ismerni vél, az jószerivel a kend hagymázos képzeletének terméke), mégis tud róla véleményt mondani (nevezzük így a fentieket). A számítástechnikában valóban amatőr vagyok (vagy még az sem), de legyen ez a legnagyobb találata kendnek.
"Egyetlen igaz rezdülésed sincs! Minden állításodba alaposan belegabajodtál [sic!] mint cirmos cica a házi cérnába." - És ezt mondja kend, miután elhullajtotta az összes létező vitaszálat!