Hogy Zsombi mit csinál az egy rejtély. Volt egy jobb challenger tornája, azt hittem azután megnyomja, erre meg már lassan egy hónapja nem indult el sehol. Most 2 hétig 25 ezres verseny lesz az országban, de egyikre sincs nevezve... Pedig a barátja Máté teljesítménye motiválhatná, mert az egymás elleni meccseken mindig simán leverte.
A 2 naposra nyúlt első meccs is behúzva, szép nagyot ugrik a ranglistán, tovább faragva a carrier high pozíciót. Következő ellenfél a svéd Eriksson lesz, aki lucky loser-ként került fel a főtáblára, és ott Serdarusic-ot győzte le az első körben. Egyáltalán nem verhetetlen.
Erre most kiváncsi vagyok. Máté végre nekiugrott egy Challengernek. Igaz mindjárt egy 127ezresnek. Ma kezd a kvaliban az olasz Mager ellen, aki 1 hónapja a milánói tornán döntőzött Györe ellen.
ilyen tornákon azt figyeltem meg nagyon sokszor kiesik az első pár kiemelt a torna elején. ha nem megy a játék sokszor elflegmázzák. 6-15 pont nekik semmi
Szerintem meg pont, hogy Zsombi volt az esélyesebb. Előrébb van a ranglistán mint az ellenfele és a fogadoirodak is Zsombira adták a kevesebb pénzt, de ettől még szép volt, hogy ilyen simán lehozta.
Nem kapott jó ágat. Az első meccsen Tobias Kamkevel játszik. Őt azért foghatonak érzem, de utanna jönne az első kiemelt.
Zsombi 7-6 6-4re hozta az első kört. Még egy meccs van a főtáblán a hazai Nejedly ellen akitől tavasszal szintén egy csehországi challenger kvaliban kikapott.