Üdv Mindenkinek! Egy mezőtúri ismerősömnek van 4 pár törpe cochinja tőlem vette a tojásokat májusban. Most eladná ezeket. Van egy kék kakas, 3 babos kakas, egy kék tyúk, egy világos babos tyúk és 2 sötét babos tyúk. érdeklődni lehet a zefyr@szarvasnet.hu E-mail címen szülők és testvérek megtekinthetők a www.tollasfarm.gportal.hu oldalon
Azon gondolkodtam éppen, hogy melyik fajtához hasonlítsam méretben, és az itáliai jutott eszembe, csak egészen más a formája. Normál méretúek voltak biztosan. Meg van a címe és a telefon száma is a kiállítónak (tenyésztőnek)
A törpék akkorák mint egy japán tyúk a normálok kisebbek az itáliaiknál. Nekem vagy öt éve hoztak arany színbe,de mivel ezüstöt akartam így nagyon csalódott voltam,és rögtön túl is adtam rajtuk.
Jó napot Marika! A másik fórumra rakott fel képeket a Kecskeméti kiállításról.Az első körbe amit felrakott azt meglehet tudni hogy ezüst brékel vagy fríz volt -e?
Szia Anikó! Monorra majd tudok vinni 1 kakast max. 2 jércével akkorára már a fiatalabbak is kifejlődnek teljesen (ők azok amik kisebbek a képen.) Egyébként 3000/db Ha érdekel úgy jelezz vissza mert fehér jérce már csak kettő van gazdátlanul.és ha nem kell akkor odaígérem másnak. Üdv: Lajos
Nagyon takaros kis párocska (mármint a fehér kakaska meg a tyukica) Nekem is van 2 fehér tyukicám azokhoz szeretném őket, a kis kakasommal nem vagyok elégedett, ezért akarom lecserélni. Gondoltam, hogy azért kérdezi hogy megyek-e, ha mégis mennénk (Vasárnap) akkor okvetlenül szólok előtte. Helyileg hol van a kiállítás ?
Hát van még. Bár tegnap is ahogy néztem egy babos jércém eltünt a kintiek közül így tegnap egyberaktam az összes cochint zárt helyre. (a kintieket nem szoktam bezárni, tárva-nyitva szokott lenni az ajtajuk éjjel-nappal. Viszont tanyán ahol éjjel senki nincs kint nem túl előnyös.) A képek
Ki nem állítok mert az öregebbekre már nem ment rá a gyürű a fiatalabbak meg még nem vedlettek ki teljesen amiken gyűrű van. az expresszre tettem fel néhány képet rakok ide is fel.A második képen az Ön kakasa van háttal és a negyediken párban. Azért kérdeztem hogy jön -e mert Gyomaendrődre el tudom vinni vasárnap.
egyik ismerősömnek van pár apró különlegessége, tudom nem baromfis dolog, de köztetek is van eléggé sok kutyabarát. Kínai kopasz kutya kölykei annak eladók, ha esetleg valakinek felkeltené az érdeklődését az írjon az e-mail címemre. zefyr@szarvasnet.hu köszönöm az Ő nevében is.