Keresés

Részletes keresés

Kornel61 Creative Commons License 2023.02.03 0 2 98317

13 assziszttal lehozni a meccset azt mutatja, hogy 0 figura, 0 csapatjáték, 0 elképzelés! Ebből csak vereség lehet, immáron a 4. zsinórban! Következmény nincs?

Albatiltott Creative Commons License 2023.02.03 -1 4 98316

Money does not make basket! Money does not make basket! Money does not make basket!

Zollner out!🤣

JPoole Creative Commons License 2023.02.03 -2 2 98315

Volán tábor rázendít:

AUF WIEDERSEHEN! 

Kornel61 Creative Commons License 2023.02.03 0 1 98314

Ezt nevezik alibizésnek!

Előzmény: A Sporttárs (98312)
JPoole Creative Commons License 2023.02.03 -2 1 98313

Hihetetlen számomra, hogy a Zollner által szivatott három magyar menti a bőrét. 

A Sporttárs Creative Commons License 2023.02.03 -1 3 98312

Most a második negyedben intéztük el magunkat, úgy tűnik.

Philmore valóban 0 pont, de 1 db rádobásból ez nem csoda... Valami itt változott meg mert alig van labdája, és nem ő az egyetlen légiós.

Kornel61 Creative Commons License 2023.02.03 0 0 98311

Philmore első félidő, 14 perc, 0 pont 3 falt! Vajon mit csinált? A szezon elején simán 15-20 pont. Gondolom nem felejtett el kosarazni, csak teljesen leépült. Lehet, hogy ennyi is elég Tőle, pénz megvan, család jól érti magát, minek hajtson, még elfárad! Valaki seggbe rúghatná már, játszon! Edző kéne! Úgy érzem lesz is hamarosan!

Kornel61 Creative Commons License 2023.02.03 0 3 98310

Boriszov szivat minket! Hihetetlen!

JPoole Creative Commons License 2023.02.03 -2 4 98309

Pedig nagyon átlátszó.:(

Ahogy az is, hogy ebből Zolnerrel semmi se lesz.

Még mindig 0 a hatása a meccsekre.

Előzmény: A Sporttárs (98308)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.02.03 -2 3 98308

Ezt a Takács-dolgot én sem értem, sajnos teljesen használhatatlan a srác. És hát a védekezésünk is, khm...

JPoole Creative Commons License 2023.02.03 -1 1 98307

Mivel Borisov új a ligában, ezért nyílván nehezen készültünk fel rá.

Nem ismerjük. Kevés a videó róla.

A Sporttárs Creative Commons License 2023.02.03 -3 0 98306

Úgy látom, ma is képesek vagyunk bámire, ilyen és olyan értelemben is...

pfffffffff Creative Commons License 2023.02.03 0 2 98305

Az edzőnek szinte biztosan...

Előzmény: JPoole (98304)
JPoole Creative Commons License 2023.02.03 -1 1 98304

Remélem végre úgy kezdünk, ahogy kell: Somogyival.

Másodlagos, de szerintem Decosey jöhetne a padról, hogy Vojvoda már a meccs elején ritmusban legyen.

(Ma egyeseknek élet-halál meccs is lehet ez akár, meglátjuk a játékosok hogyan állnak ehhez.)

A Sporttárs Creative Commons License 2023.01.31 0 1 98303

Nem egyes meccsekről írtam, hanem általánosságban arról, hogy a Paks kapcsán még mindig előkerül a tavalyi szezon mint viszonyítási alap, holott az volt a nyilvánvaló kivétel és semmi nem indokolta. Ahogy azt sem, hogy emiatt most ne legyen elvárás a jó szereplés. A mezőny túlnyomó részéhez képest az állomány sem rosszabb ott.

Előzmény: PaksPaks (98301)
JPoole Creative Commons License 2023.01.31 -2 2 98302

Szerintem a jelenlegi mezőnyben nincs igazán felülteljesítő meglepetéscsapat.

Inkább olyan csapat - csapatok vannak, akik nyerték amit kellett és buktak ahol várható volt és azért vannak a vártnál előrébb a tabellán, mert van 1-2 eddig alulteljesítő csapat (lsd. leginkább Alba).

Mert ha mi nyerünk Szegeden (ahol szinte mindenkinek sikerült) és sikerült volna a Körmend - ZTE párosból csak az egyiket (Körmendet) megverni, akkor most még a hazai ZTE elleni bukóval is 13-5-el állnánk a harmadik helyen és a Paks pl. nem lenne 4-ben.

Ha azt nézzük mit lehetett várni, akkor 1 igazi alulteljesítő van igazából, és 2 másik (MTE-DEAC), akik még a "helyükre" kerülhetnek.

Szezon előtt:
1-4 - Falco-Alba-Olaj
3-9 - MTE-DEAC-Sopron-ZTE-ASE- KTE
10-14 - Kaposvár-OSE-Szeged-Nyíregyháza-Honvéd

Az olyan "kismintás" bajnokságnál, mint a hazai, kár pontos helyezést tippelni. Igazából a csoportosítás szerint 1 csapat nincs a helyén, és az az Alba.

Előzmény: A Sporttárs (98300)
PaksPaks Creative Commons License 2023.01.31 -1 2 98301

Már megint ez a fránya csúsztatás , nem senki nem állítja h csoda hogy ha  8ban végzünk végül ezzel a kerettel , arról volt szó h olyan tartalékosan nyerünk idegenben amire nincs reális magyarázat , sopronban pl 7 emberrel amiből  3 fiatal volt , (Kovács és Grubor nélkül cirka 25 pont).

De vertünk Zte-et otthon két légiossal pl ...maximum ezekről beszétünk .

Előzmény: A Sporttárs (98300)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.01.31 -1 2 98300

Ettől függetlenül még meglepetés volt, ahogy pl az ASE is idegenben verte a Sopront.. Mondjuk a Paksról leginkább maguk szeretik állítani, hogy valami felülteljesítő csoda, ahogy állnak, pedig azért őket sem lehet OSE vagy Kaposvár szinten említeni, csak mert tavaly szar szezonjuk volt. Simán várható ezzel az állománnyal a nyolc, minimum, nem bravúr kategória a jelenlegi négy sem.

De a "mindenki megverhet mindenkit" sosem úgy volt igaz, hogy ne számítana a hazai pálya. Éppen hasonló erejű csapatoknál (amilyenből van pár) elég perdöntő tud lenni, ellentétben a focival, ahol statisztikáék mutatják, hogy egyre kevésbé meghatározó. Persze elve abban a sportágban több a meglepetés lehetősége.

Előzmény: JPoole (98299)
JPoole Creative Commons License 2023.01.31 -1 1 98299

Irreleváns meglátás szerintem.

1/ A DEAC kerete alapvetően nem Kaposvár vagy OSE szint. Ők nem "bárki" kategória. Dedekkel alulteljesítők voltak. Edzőcsere és Govens érkezése után verték az Olajt és a Falco-t.

2/ A Falco kerete nem volt teljes. 

Előzmény: kosareso_ (98297)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.01.31 0 2 98298

És a Kaposvártól is.

Előzmény: kosareso_ (98297)
JPoole Creative Commons License 2023.01.30 -2 1 98296

A bárki-bárkit igaz.
A bárholra viszont egyértelműen nem jó a példád.

Kaposvár és Oroszlány is hazai pályán játszott, ott tényleg szinte mindenkinek van esélye.

A gyenge csapatok is szoktak otthon nyerni és inkább idegenben szoktak sokkal rosszabb, néha kilátástalan mérleget hozni.

Lásd alább a 10. Oroszlány ugyanannyit nyert otthon mint a 4. ASE, csak éppen idegenben elfogadhatatlan a mérlege.

A Kaposvár hazai mérlege 50% és még jobb is, mint két csapatnak előttük, de idegenben nekik sem megy egyáltalán (az idényeleji szombathelyi győzelem meg abszolút a sorsolás szerencséje).

OSE

Hazai: 6-3 // Idegen: 1-8
Kaposvár
Hazai: 5-5 Idegen:2-6

és amúgy

ZTE

Hazai: 7-1 // Idegen: 5-5
Sopron

Hazai: 6-3 // Idegen: 4-5

Pozitív idegenbeli mérlege csak a Falco, Olaj, ASE, KTE négyesnek van.
Csak a KTE-nek van több idegenbeli győzelme, mint hazai.
________

A meglepő az, hogy mi most hazai pályán játszunk kilátástalanul (7-0 után).
Az is meglepő, hogy a a hazai pályán 2-6-ot futó Szeged egyik győzelme ellenünk volt, de az új légióssal talán lesz nekik még több is.

Előzmény: kosareso_ (98294)
Feffo Creative Commons License 2023.01.29 0 3 98295

Mindenhol szűk (7-8 fős)  a használható keret, ha beesik 1-1 meghatározó játékos sérülése, mint tegnap Cowels, az Olajban Lukács és a légiós, akkor kiegyenlítettebb lesz a mezőny. A Sopron és a ZTE veresége a waht a fuck kategória, mert amikor mi ott jártunk sem a Oroszlányban , sem a Kposvárban nem éreztem az erőt. 

Nálunk azért is gond ez a 3 meccses vereség-széria , mert még sérülések sem hátráltatnak bennünket. És ha nem történik valami - "kis" túlzással -  a 8 is veszélybe kerülhet.  Kecskemét (i) , Honvéd (i), Kaposvár (o), Sopron (i), Nyíregyháza (o), Deac (i), Szolnok (o) és Falco (o) van hátra. A három hetes szünet előtt elvárás lehetne a 3-0, de jelenlegi formánkban az 1-2 is benne van :(. Aztán a másik 5 meccsből a Nyíregy ami tuti. Persze 3 győzelemmel is 14-12, de a pálya előnyhöz 5-3 kell, az meg ezzel a játékkal nem lesz meg. 

Előzmény: kosareso_ (98294)
Dennis Rodman a STÁR Creative Commons License 2023.01.28 0 2 98293

Feffo nagy igazságaival teljesen egyetértek! Nincs csapatjáték nem jár a labda, egyéni betörések minimális lepattanó 2 amcsi sorozatos betli, irányítók sok eladott labdája, edző úgy örjöng a pálya szélén mint Báne a végjátékában, nem tud pozitív motivációt, stb, stb ... sok a gond egy egyébként elég jó képességű játékosok halmazával, amelyik nem tud csapatként szerepelni. Ilyenkor kellene valami változtatással felrázni a csapatot ...

Előzmény: Feffo (98292)
Feffo Creative Commons License 2023.01.28 0 3 98292

Takács kezdetése az első és a második félidőben is, edzői hiba. Somogyi 17 perce viccnek is rossz. Takács 10 perce is :( De ha már ekkora libling Milan , akkor kérje már meg, hogy nézzen már gyűrűre , dobjon meccsenként 4-5 pontot . Mert az, hogy 2,2 van hátra a támadó időből és ő dobó helyzetből még tovább passzolja, az már gáz.

Szabó kihagyása a rotációból is balfaszság. Én elhiszem, hogy lelassult , gyengébb a védekezése , de mivel nélküle is 3 vereséget szedtünk össze zsinórban  , nem hiszem , hogy vele rosszabb lenne. Főleg , hogy az új gyerek elég ügyetlen és nem csak a mellé zsákolt ziccer mutatta ezt meg ma.

JPoole Creative Commons License 2023.01.28 0 0 98291

Azért dobhatunk egy puszit Kaposvárra és Oroszlányba.

Honvéd meg megverte a Szegedet.. :’)

russelalba Creative Commons License 2023.01.28 -1 4 98290

Én egyet szoktam veled érteni, de akkor ha jól értem szerinted Philmore és Ford ok nélkül kezdtek el beleszarni, és ezért ők okolhatók. Csak kérdezem tőled, hogy egy full toxic főnöknek te mennyire állsz be a sorba? Hogy most csak az edző a toxic vagy az egész klub is egy fos arra választ ad az, hogy kb a 4. edző akinek itt nem jön be a számítása, de meggyőződésem, hogy egy jó vezető szar körülmények között is képes kihozni a "dolgozói"-ból a legjobbat. Na ez kéne ide. Anno ez még Bánénak ment, a vége fele már neki sem, nehogy azt hidd, hogy őt sírom vissza, azóta meg senkinek sem, egy kicsit sem.

Előzmény: A Sporttárs (98289)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.01.28 -1 2 98289

Nem vitatva az edfző felelősségét: olyan nincs, hogy játékosokból " kiölje a lelkesedést" bármi vagy bárki. Az önbizalmat ki lehet kezdeni, mondta is Pongó a sajtótájon. De ha egy profi nem "lelkesedik", vagyis beleszarik, azt csak nagyon hülyék mentik fel. Tökmindegy, milyen az edző.

Tanácstalanság és káosz van, ez edzői hiba (is). De "nem lelkesedésért" ne kelljen már megértőnek lenni. 

ilutomi88 Creative Commons License 2023.01.28 0 2 98288

Vojvoda: el kell adnia magát jövőre, mivel szerződéshosszabítás. Látszik rajta védekezésbe totál kapufa, végén pedig direkt a vereségre mentek az Albások.

Nincs szakma fehérváron, csak pénz, de az is fogyóban

russelalba Creative Commons License 2023.01.28 0 3 98287

Nekem is lennének észrevételeim.

1. Voját oltári faszság leültetni a második negyedben, mikor a vezérletével megfordítjuk a meccset. Egyáltalán hogy fordulhat elő, hogy nem kezdő?

2. Somogyi full indiszponált, mert nem kap lehetőséget, helyette nézhetjük Takácsot, aki egy nagy 0.

3. Szöszi már perceket sem kap, pedig igazi vezéregyéniség emberileg

4. Philmoreból és Fordból sikeresen kiöltünk minden lelkesedést.

5. Nem szabadna olyan pillanatnak lennie a meccsen, amikor Voja + Pongó nem egyszerre van pályán

6. Kár volt centert igazolni 15 percért, főleg úgy, hogy labdát sem kap, még akkor sem amikor a fullszar Cakarun fogja.

7. Aki Omenakat nem tartotta meg az egy barom.

8. Egy ilyen fontos meccsen miért nem kapnak 35 perc körül azok, akiknek meg kellene nyerni a meccset?

pfffffffff Creative Commons License 2023.01.28 -1 5 98286

Ha Kecskeméten is kikapnak, akkor megköszönik Zollner munkáját.

Én talán sosem leszek nb1ben edző. De mondja már meg nekem vki, h hogy történhet az meg, h Voja kezében nincs labda az utolsó 3 percben? H Pongó zsinórban 3x dobja rá emberről a 3ast? Hogy Somogyi nincs fenn a végjátékban? Lennének még észrevételeim, de azok nem izgalmasak.

És megkérdeztem, a pénzeket rendesen fizetik, nimcs csúszás.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!