Keresés

Részletes keresés

e_szter Creative Commons License 2017.04.06 0 0 3413

Tisztelt Háziasszonyok! 

Precíz, munkájára és önmagára igényes, fiatal nő takarítást vállal Budapest egész területén szombati és vasárnapi napokon.

Az alap takarításon felül vállalok ablakpucolást, mosást, vasalást és főzést.

Kérem, keressenek bizalommal: takaritobudapest@gmail.com (A telefonszámomat e-mailben megadom) 

Andrea069 Creative Commons License 2017.04.06 0 0 3412

Tisztelt Mindenki!
Precíz,alapos,megbízható referenciával rendelkező cég vállal lakások,irodák,házak,szépségszalonok,rendelők,gyógyszertárak,színházak takarítását,illetve kertészeti munkákat és vasalásokat KEDVEZŐ Áron.
Jelentkezésüket előre is köszönöm.
email:nikolettt0815@gmail.com

tel:06306439304

Tisztelettel:Nikolett

zuglo1147 Creative Commons License 2017.04.05 0 0 3411

Zuglóban, a 14. kerületben Egressy tér környékén lévő társasházi lakás rendszeres takarítására keresek állatbarát, megbízható takarítónőt kizárólag HÉTFŐ vagy KEDD napokra.

A lakás 63 nm, hálószoba, gardrób, amerikai konyhás nappali, fürdő és 4 nm erkély. Két macska lakik velem, így kizárólag olyan jelentkezőket várok, akik kifejezetten szeretik a cicákat és figyelnek is rájuk (ablak nem maradhat nyitva például). 

A feladat porszívózás, portörlés, felmosás, szaniter tisztítás, ágynemű csere, mosás, vasalás, újrahasznosított szemét levitele, macskaalom csere, esetenként ablakmosás, szekrények takarítása.

Heti rendszerességgel, fix napon, napi 6 órában keresek segítséget. Ideális esetben a jelentkező közel lakik és tudja vállalni alkalmomszerűen a cicák etetését külön díjazásért, néhány napra (hétvégén is), amikor távol vagyok.

Feltételek: leinformálhatóság (referencia), megbízhatóság, alapos munkavégzés, precíz vasalás.

Válaszokat emailben kérnénk, fényképpel és bemutatkozással, díjazási igény megjelölésével. Előre is köszönöm.
E-mail: takaritaszuglo@gmail.com

Cathlin Creative Commons License 2017.04.05 0 0 3410

Megbízható, leinformálható, középkorú vagy akár idősebb bejárónőt keresek XV. kerületi egy szintes családi ház folyamatos takarítására, rendben tartására. Fontos, hogy igényes legyen munkájára, alapos munkát végezzen és ne csak felület takarítással kendőzze a dolgokat és ismerje a háztartási gépek működését.

Tudom, sokak számára, akik színvonalas munkát végeznek első olvasatra furcsának tűnnek ezen igények , hiszen így végzik a minkájukat, de nem véletlenül írom....... 

Feladatai közé tartozik: rendrakás, pakolás (tiszta ruhák, játékok, használati holmik), mosogatógéppel mosogatás, minden helység teljes körű takarítása, vasalás azaz komplett házvezetés!

A munkavégzés lehetséges időpontjai
 szerda / csütörtök / pénteki napok 7:15 - 15:15 között, természetesen ha nem végez akkor tovább tud maradni,
vagy ugyanezek napok valamelyikén (vagy két napon) 14:30/15:30 - 17:30/18:30
Gyerek van, így az ebből adódó "renddel" kalkulálni kell :) Háziállat van, így kifejezetten csak állatbarát személy jelentkezését várom!

Amennyiben a fenti lehetőség érdekli, kérerm jelezze e-mailben egy rövid bemutatkozás és órabér/bér igényt megjelölésével.

enail:takaritono15@freemail.hu

Zöld Takarítás Creative Commons License 2017.04.05 0 0 3409

Tisztelt Megbízók!

Alkalmi és rendszeres takarítást, nagytakarítást vállalok. Orvos lánya vagyok, precízen, gyorsan dolgozom, rendelkezem referenciákkal.

zoldtakaritas01@gmail.com

Nimace Creative Commons License 2017.04.04 0 0 3408

Udv!

Fiatal,megbízható,preciz magára és környezetére igényes hölgy vállal pipere és nagytakarítást.

Eseti vagy rendszeres takarítás egyaránt érdekel.

HOSTEL/HOTEL takarítást is vállalok!

Referenciával és számlával állok rendelkezésükre.

Akár most azonnal,vagy előre egyeztetett időpontban.

1200-1500 forintig terjedő orabér.Vagy alkalomi tarifa.(Megbeszélés tárgya)

Hívjon bizalommal!!

06307096862

BabiTak Creative Commons License 2017.04.03 0 0 3407

Tisztelt Takaritonot keresok!

Budapest területén, vállalok takarítást, vasalást!

Kozepkoru holgy szemelyeben, aki precízen végzi munkáját! Elsősorban hosszutávban gondolkodom, de elszoktam vállalni egyszeri alkalmi munkát is!

Oradijam;1300 frt.hk.

Szombat;1500frt.

Hívjon, írjon bizalommal!

E- amil;vargababika@gmail.com

Tel;0620/2539227.

vitaigina Creative Commons License 2017.04.02 0 0 3406

Keresek április 7-10 között ráérő, olyan takarításban segédkező hölgyet, aki el tudna jönni velünk egy apró vidéki házba, Nógrád megyébe, - Hollókő közelébe =12o km=. Ott kellene aludni, (péntek-szombat), vasárnap du jönnénk vissza Pestre, a 18. kerületbe, ahol péntek délelőtt őt fel is vennénk a személygépkocsinkba. Teljes ellátást és kiemelkedő bérezést adunk a két és fél munkanapra. (2x8 óra + vasárnap 3). - Csak olyan hölgy jelentkezését várjuk, aki fiatalos, és már az elején tisztában van vele, hogy nem  pipere takarítással, hanem egy elhanyagolt, poros, pókhálós apró helyiségekkel találja magát szembe, és ez nem okoz neki kihívást. Válaszokat pirosalma@euromail.hu címre várunk.

Andrea069 Creative Commons License 2017.03.31 0 0 3405

Kedves Mindenki!

Április 5-től irodák,gyógyszertárak ,üzletek,felújítás utáni és építkezés utáni takarítást,illetve lakások,házak takarítását is vállalom.Rólam amit tudni lehet,hogy pontos,precíz,megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok.

Kedvező áron dolgozom.(számla képesen)

tel:0630/6439304

előre is köszönöm.

Szép napot!

macinyuszi05 Creative Commons License 2017.03.29 0 0 3404

Tisztelt fórumozók!

Irodák/Lakások/Házak takarítását vállalom a 18.,19.kerületekben illetve a Havanna lakótelephez közel eső részeken(20.,23.kerület is szóba jöhet)

Tapasztalatomat kisebb-nagyobb irodákkal kezdtem,takarítottam iskolában is,jelenleg pedig Augusztus óta folyamatos heti 3-4napot dolgozok egy családnál "bejárónőként",ahonnan ha szükséges  ajánlólevelet tudok kérni.(Április 14-ig dolgozok még náluk,utána bizonytalan ideig szünetelünk,mert teljeskörű felújítást végeznek,DE folyamatosan tudom alakítani a heti beosztást,tehát nyugodtan lehet jelentkezni :) )

Igény esetén vállalok:

-Alap takarítást(portörlés,pórszívózás,vizes blokkok takarítása,felmosás)

-Alap takarítás+rendrakás+mosogatás+mosás/teregetés

-Nagytakarítás: minden helyiség KÜLSŐ nagytakarítása(szekrények teteje is)+ajtók+pókháló+vizes blokkoknál csempe..

-Nagytakarítás KÜLSŐ-BELSŐ (konyha szekrény,fürdőszoba szekrény,ha szükséges ruhás szekrény,hűtő)

-Ablak pucolás+függöny csere

-Vasalás

Akár 1családhoz mennék heti több alkalomra,akár több családhoz is járnék heti/kétheti rendszerességgel!

Bérigényem 5000.-/alkalom-TÓL!!!(ez függ a lakás/ház méretétől,feladatok mennyiségétől,illetve hogy milyen rendszerességgel kellene menni [pl 2hetente kellene menni 1x,akkor alapból több munka van mint ha heti rendszerességgel meglenne csinálva])

25éves fiatal anyuka vagyok,van egy 3éves ovis kisfiam,ezért kérem vegyék figyelembe,hogy akadhatnak olyan problémák,hogy megbetegszik és nem tudom megoldani a felügyeletét,előfordulhat,hogy kimarad egy alkalom!

Ha felkeltettem érdeklődésüket,akkor várom szíves megkeresésüket emailen: erdei.gaborne91@gmail.com,telefonon:0620/432-54-75

Üdvözlettel: Erdei Gáborné /   Timi

PetiBart Creative Commons License 2017.03.29 0 0 3403

Kedves Fórumozók!

Megbízható, tapasztalt, munkájára igényes takarítónőt keresek budafoki családi házhoz jelenleg tavaszi nagytakarításra, utána heti egyszeri takarításra, hosszú távra.

Elérhetőségem: barborhirdetes@gmail.com

berlac Creative Commons License 2017.03.28 0 0 3400

Kedves Fórumozók!

Takarítót keresünk Budapest XVII. kerületbe, Rákosligetre, heti egyszeri alkalommal.

Feladat:

1. Lakás, amely könyvelőirodaként funkciónál. Kb. 65 négyzetméter, ebből az igazán napi szinten igénybe vett kb. 40-45 négyzetméter. Teakonyha (főzés, tűzhely nincs), fürdőben zuhanyzót takarítani nem kell. A tapasztalat alapján a takarítás időigénye kb. 1,5 óra.

2. Lakás, amely a könyvelőirodával szemben található. 3 fő lakja, 2 szint, szintenként kb. 65 négyzetméter, mind a két szinten fürdőszoba, első szinten konyha. Van egy kb. 30 négyzetméteres szuterén helyiség is, de ez nincs napi szinten használva, ezt csak szükség esetén kell takarítani, nem hetente.

A könyvelőiroda 8.00-16.30 között van nyitva, előny, ha valaki úgy tudja vállalni a takarítást, hogy reggel kb. 6.30-kor kezd az irodatakarítással, majd 8.00 órától folytatja a lakás takarítással, de megoldható az is, hogy délután a lakás takarítással kezdeni, majd az iroda takarítást 16.30-tól kezdeni, és azzal befejezni.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, vagy kérdése van, szívesen válaszolok:

Berényi László

20/542-9996

Andrea069 Creative Commons License 2017.03.28 0 0 3399

Kedves Mindenki!

Április 5-től irodák,gyógyszertárak ,üzletek,felújítás utáni és építkezés utáni takarítást vállalok.Rólam amit tudni lehet,hogy pontos,precíz,megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok.

Kedvező áron dolgozom.(számla képesen)

tel:0630/6439304

előre is köszönöm.

Szép napot!

Nimace Creative Commons License 2017.03.28 0 0 3398

Sziasztok

Budapest és vonzáskörzetében vállalok KIS és NAGy takarítást.A hét minden napján 0-24 ben.Talpraesett magamra és környezetemre igényes megbizhato  fiatal lany vagyok.Nem csak ott takaritok ahol a papok táncolnak "

hívjon bizalommal!

előre egyeztett időpontban,vagy akár AZONNAL‼

Igény szerint számlával,erkölcsi bizonyítvánnyal,referenciával állok rendelkezésükre!

A telefonszám változott!

06307096862 

Ágnes

Törölt nick Creative Commons License 2017.03.27 0 0 3397

Kedves Fórumozók!

Budapesten lakástakarítást vállalok.

Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható, gyors, munkájára igényes takarítónő vagyok.

Elérhetőségem: 06 70 344 2904.

Hívjon bizalommal.

Marcsi

katicaT Creative Commons License 2017.03.27 0 0 3396

47 éves, gyakorló háziasszony vagyok! Heti takaritást vállalok,80 nm-ig, már csak szerdai napokon! 7000 Ft/alkalom. 

Hívjon bizalommal. 06-30-528-3010

Vagy írjon email-t

katica40@gmail.com

GyöngyiTaki Creative Commons License 2017.03.27 0 0 3395

Kedves Fórumozó Hölgyek/Urak!

Három évig egy háromcsillagos belvárosi hotelben dolgoztam szobaasszonyként, ahol a precíz, alapos munkavégzésem elismeréseként oklevéllel tüntettek ki. Megbízható, munkájára igényes, szorgalmas, káros szenvedélyektől mentes negyvenes nő vagyok. Több éves magánház/lakástakarítási gyakorlatom is van vidéken(Szekszárd) ill. Budapesten. Ablaktisztítással és irodaházak takarításával is foglalkoztam, lépcsőháztakarítást jelenleg is végzek. Igény szerint vasalást is vállalok, van benne gyakorlatom.

Órabér igényem 1500 Ft, vagy egyedi megbeszélés alapján fix összeg.
Szeretném ha olyan korrekt érdeklődők írnának akik megbecsülik a precíz munkavégzést és a megbízható hozzáállást.
Budapesten esetleg pár km-es körzetében keresem a munkalehetőséget.
Ha felkeltettem az érdeklődését, megtalál az alábbi elérhetőségeimen:
gyongyi.taba@gmail.com vagy telefonon: 06/70-582-28-23.
Igény szerint elküldöm az önéletrajzomat és az oklevelemet is.

Tisztelettel: Taba Gyöngyi

Zsanett Bajai Creative Commons License 2017.03.26 0 0 3394

Kedves Fórumozók,
Budapesten a IX. kerületben keresnék takarítónőt.

A lakás paraméterei: 120nm2, 4szoba,nappali, 2 fürdő,konyha és előszoba. Nem nagytakarításról lenne szó, hanem szobákban porszívózás, felmosás, fürdőszobák rendbetétele, portörlés. Ár megegyezés szerint, de nem óradíjban.

A lakás rövidtávon van kiadva. Nem egyszeri alkalomról lenne szó, különböző időpontokban, de rendszeresen, részleteket telefonon vagy emailben. 

Megbízható, személyt keresnék, referencia előny.
Akinek felkeltette az érdeklődését, emailben várom a jelentkezését!

Email: ennlevente@gmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2017.03.26 0 0 3393

Megbízható,precíz, munkájára és környezetére igényes 47 éves gyakorlott háziasszony vagyok. Bejáró vagy házvezetőnői munkát vállalok,akár bentlakással is. Mosás, főzés,takarítás, bevásárlás gyermekfelügyelet. Gyermekgondozásból OKJ bizonyítvánnyal rendelkezem. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj!!

További szép napot!!!

Üdv: Erika

Klarisz70 Creative Commons License 2017.03.25 0 0 3392

Szia! Ha aktuális még,kérlek írj a vargkla@freemail.hu email címre és megbeszéljük! 

Előzmény: KissGabika (3387)
Nimace Creative Commons License 2017.03.23 0 0 3391

Sziasztok

Budapest és vonzáskörzetében vállalok KIS és NAGy takarítást.A hét minden napján 0-24 ben.Talpraesett magamra és környezetemre igényes fiatal lany vagyok.Nem csak ott takaritok ahol a papok táncolnak "

hívjon bizalommal!

előre egyeztett időpontban,vagy akár AZONNAL‼

Igény szerint számlával,erkölcsi bizonyítvánnyal,referenciával állok rendelkezésükre!

A telefonszám változott!

06307096862 

Ágnes

vpontk Creative Commons License 2017.03.23 0 0 3390

Kedves Mangoldi,

az e-mail címed nem publikus. Kérlek küldd el a bp13gyogyszertar@gmail.com-ra ha még időszerű a keresésed. Esetleg egy önéletrajzzal együtt.

Előzmény: Törölt nick (3383)
miragee19 Creative Commons License 2017.03.23 0 0 3389

Üdvözlöm!

32 éves, gyakorlattal és referenciákkal rendelkező hölgy vagyok.

Budapesten vállalok alkalmi, teljeskörű nagytakarításokat,

illetve rendszeres takarításokat hetente-kéthetente.

Igény szerint vegyszermentes-öko takarítással is.

Várom Családok, Anyukák megkeresését.

Szép napot, Évi 06706412241

Anna 4 Creative Commons License 2017.03.22 0 0 3388

Tisztelt Fórumozók!

Heti rendszerességgel vállalok takarítást és nagytakarítást/ 2-3 nap /. Budapest: III.Kerület/ Óbuda/ XIII.Kerület/ Árpád híd/ Pest megye:Piliscsaba, Pilisjászfalu,Magdolna-völgy,Dorog körzetében.

Középkorú gyakorlattal rendelkező hölgy vagyok. Bérezés megegyezés szerint.

Hétköznap: 9-14 ig tudok rendelkezésre állni.

Tisztelettel. 

K.Veronika

bugyuke@freemail.hu

KissGabika Creative Commons License 2017.03.22 0 0 3387

Miskolcon keresek bejárónőt igényes, intelligens hölgy személyében otthonunkba. Ha szeret és tud főzni az sem akadály! 4-5 munkanap/ hét.

BabiTak Creative Commons License 2017.03.21 0 0 3384

Kedves Fórumozók!

Talpraesett, kozepkoru holgy,több éves gyakorlattal takarítást, vasalást keres Budapesten! Vannak állandó helyeim! Erkölcsi bizonyítvánnyal és referenciával is rendelkezem! Oradijam;1500frt.

Hívjon,írjon bizalommal! e- amil:vargababika@gmail.com

Tel;0620/2539227.

Törölt nick Creative Commons License 2017.03.20 0 0 3383

Kedves Betti! Sajnos nekem az estit takarítás nem jó, vidéki vagyok nem tudnám megoldani az utazást!

De, azért nagyon köszönöm az ajánlatát!!

Üdv, Mangoldi

Előzmény: It.i.betti (3382)
It.i.betti Creative Commons License 2017.03.20 0 0 3382

Mangoldi, ha esti irodatakarítás is érdekli hétfőtől péntekig 4 órában úgy hívjon a 06/30/6885630-as számon. Üdv. Betti

Előzmény: Törölt nick (3369)
It.i.betti Creative Commons License 2017.03.20 0 0 3381

Kedves  munkát keresők! Esti irodatakarításra keresünk munkavállalókat este 18  órától 22 óráig, hétfőtől péntekig  tartó munkarendben, hosszú távra, valamint nappali munkaIdőben. Érdekődni lehet a 06/30/ 6885630-as számon . 

SA. Creative Commons License 2017.03.20 0 0 3380

Bejárónőt keresek!

Új építésű igényesen berendezett ikerházban lakom- egyedül. Nincs kisgyerek, nincs állat. A nettó 117 m2 házat kellene hetente 1x kitakarítani, vasalni, illetve nagytakarításokat intézni. Magam mosok, mosogatógép van. Összességében nem nagyon megerőltető, de 7-8 órát igénylő munkáról van szó.
Eddig hétfői napon járt hozzám valaki, de állandó munkahelyet keres, felhagy a takarítással.

A ház Ürömön van ( III. kerület pereme), a tömegközlekedés is jó Bp-ről. A buszmegálló 5 perc sétára van a háztól.
Visszahívom, hogy beszélhessünk a részletekről.
Üdvözlettel:
Sipos A.

30/9853-619

siposat2@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!