Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Nem tudom, mire akarod használni azt a motort, de nem nagyon szokott sokat pörögni ötödikben :-) Ha arra gondolsz, hogy pár óra alatt lezavarod Thessalonikiig az ezer kilómétert elárulom, nem nyersz semmit azzal, ha 150 fölött mész az autópályán. Mert pont eggyel többször kell tankolnod, ami meg épp annyi idő, amennyit nyertél. Csak buktál egy tank benzint. Az FJR már csak ilyen. Okosabb nálunk :-)
Igazad lehet.Nem tudom.Tény,hogy lesz mihez hasonlítani.Régi és új.
Én se hiszem,hogy megvennének tőlem egy motort 200 e km el,rendszeres szervízzel,igazán karambol mentesen.(Addig még van kis idő.... ) Eddig úgy volt,hogy megvettem az újabb járművem,és utána gondolkoztam a régi sorsán.Így szeretném később is.Legfontosabb ,hogy élmény faktor legyen a motor,vagy bármilyen járművem,és ne azért legyen,hogy az árát egyszer kipótoljam,és egy újabb darab álljon a garázsban ,amit lehet nézegetni,és néha tenni vele egy -egy rövid kört.:(
Ugye jól emlékszem Jim,140 e körül kell első fék tárcsát cserélni?Neked ott kellett valahol nem?
A hátsó gyári fékbetétet 110 e nél cseréltem le Ap Racingre. Addig bírta.
11 közös szezon és 208e km után teljesen egyet tudok veled érteni. :-)
Nézegettem az újakat, de nekem úgy tűnik, mintha silányodna a minőség. Zörgő, ócska műanyagok, elvékonyított (könnyített) alkatrészek. Ráadásul a műszerfal az én 2006-os modelleméhez képest nagyon csúnya lett. Amíg megy, marad a régi. Aztán szobadísz lesz belőle :-)
Azért nem tudod feltölteni val.szeg,mert 2560 kbite a max méret terjedelmileg,ami tölthető.Kicsinyítened kell,bármilyen jó minőségű,nagy terjedelmű fotót,ha ide szeretnéd tenni.Persze erről ad értesítést az oldal,csak nem igen vehetted észre.
Gratulálok az Fjr hez!!!!.Sok baleset mentes km t töltsetek együtt jó egészségben,és ezt a motor állapotára is írom.
Én nagyon szeretem ezt a motort,ez lesz a 8. közösen töltött szezonunk.Ha cserélek,akkor egy újabb Fjr jöhet szóba.Szeretem ,hogy sokat megy kevés problémával,az erejét ,a kényelmét,mint oly sokan itt az oldalon az Fjr tulajok között .Igaz az,hogy a Yamaha kicsit még magasabb minőségű a japán motorok között műszakilag.Eddig 100 e km t tettem bele,és remélem,a következő hat évben még újabb 100 e km t tehetek bele ebbe a darabba.---Ez annyira nem sok,mert van itt olyan,aki ennél sokkal többet megy évente---.Nem ,hétköznap nem használom.Főleg külföldre járunk vele.Több napos motoros túrákra,évente többször.