Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

L001 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 312
Helló!

Azért írtam így mert nem tudom milyen elképzelései voltak a porschéval kapcsolatban meg egyébként is új srác és nem tudom hogy csak a felvágás vagy tényleg a márka szeretete miatt vette... De ezt majd ő elmondja ha akarja :)

Egyébként én személy szerint csak örülök ha vannak olyan dolgok az autóban amit lehet olcsóbb cuccokkal helyettesíteni!!! Vagy esetleg legyártatni, mert ha egy adott cucc gyári árából vehetek másik 3-at ami nem gyári de és nem is kókány akkor miért is lennék a saját pénztárcám ellensége??

Szóval remélem nem értetted félre! A pórnépezést! :)
Előzmény: kovacs1000 (311)
kovacs1000 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 311

Szia!

Pórnép?? Hmm, miért? Akkor ezekszerint a 44 lámpája a pórnép 24 lámpájával is megegyezik? :))

Kovacs1000

Előzmény: L001 (308)
Owner944 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 310

Igen!

Én is azt tettem bele két vadiújat!:-)

Mert eltérő méretű fényszórók voltak benne.

Előzmény: L001 (308)
Owner944 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 309

Hali!

De Neked a régi típusú futóműhöz van nem? Mintha ilyet olvastam volna a 24 topikban. 

De ha az újhoz van, akkor még meg tudom állítani a bizniszt, és akkor a kuplungtárcsát bótolhatjuk!

Csak egy kissé messze lakunk egymástól.:-(

Előzmény: S z e p i (304)
L001 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 308
Mármint a bukó lámpa fényszórója??? Mert ha igen akkor lehet hogy most lehangoló leszek, mert az őkelme Porsche nagyúr lámpája megegyezik a pórnép Vw golf lámpájával......
Előzmény: Nico67 (306)
L001 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 307
Pest melyik részén laksz?? Mert ha nem vennéd tolakodásnak akkor megvizslatnám a géped!! Edíg csak egy fekete s2 kabrióhoz volt szerencsém!
Előzmény: Nico67 (301)
L001 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 305
Azért az még lehet hogy talonba tartható....
Előzmény: S z e p i (304)
Nico67 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 306

Üdv megint..

Nem biztos hogy kék ajtókárpitot szeretnék, csak a bőr alatt legyen még valami anyag meg működjenek a patentok. Kár hogy nem fényképeztem le a kárpitot belűröl..... markolászni lehet az egészet...már csak bőr meg szívacs.

Legrosszabb esetben bőröztetem. A kapcsolókhoz meg ház is kellene nem baj ha nem famintás. ja és a kapcsolóhoz kellene foglalat is mert az sincs, az eredeti valahol valami kuka mélyén hever.

Úgy egyáltalán a fa mintától nem vagyok oda.

Ja és a kárpit fotónál felhívnám a figyelmeteket a csavarokra főleg a tetején lévő fényes fejűre ott középen :))))))

A ködlámpának csak a búrája nincs meg, a házrész jó állapotú.

Mennyibe kerül egy bontott fényszórólámpa? úgy tudom egyforma a kettő.

Mennyibe kerül egy bontott bal hátsó lámpa?

műszerfal

pihenőhely
Előzmény: Sárkány Huang (302)
S z e p i Creative Commons License 2007.04.03 0 0 304
Mennyiért rendelted a 4 gátlót?Csak mert nekem itthon pihen 4 zsír újj gázos gyári csomagolásban és lehet hogy megválnék tőlük,de ha megrendelted már gondolom késő!
Előzmény: Owner944 (303)
Owner944 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 303

Hali!

Ne kínáld, az autó megérzi!:-) 

Úgy látom, az előző tulaj nem ápolta a kapcsolatokat a fórumon jelenlévőkkel, hiszen nem tákolt volna olyan ablakemelőkapcsolót bele. Ez igazán nem lett volna nagy kiadás. Sárkány Úr például engem is kiszolgált alkatrészekkel, amik azóta is remekül működnek. Ákos Úr pedig sok hasznos infót szolgáltatott. 

Én Őtet menedzselem:

Folyamatosan haladunk, tegnap megrendeltem a négy lengéscsillapítót, meg két kerékcsapágyat előre. Már nem cserélném el, családtagom, spanom lett a gép!:-)

Üdv!

Előzmény: Nico67 (300)
Sárkány Huang Creative Commons License 2007.04.03 0 0 302

Hello!

Kék ajtókárpitot valószínüleg nem lesz egyszerű szerezned. Megnézem otthon, lehet akad valamiféle odavaló kapcsoló. Az a lámpa egység, ha gyárit szeretnél nem oly olcsó, de biztos van olyan ember akinek van eladó (talán B.Marci).

Üdv.

Előzmény: Nico67 (301)
Nico67 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 301

Na egy pár képet ide:

ködlámpa

ez itt egy magyar remek......plexibúra...lehet a másikat is ilyenre cserélem...

gombok

van ami nincs, van ami más, kisebb nyomásra azonnal kárpit mögé bújnak...

ajtókárpit

....hmmm

Nico67 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 300

Owner!

Azért ne add fel, még semmi komolyat nem invesztáltam bele, ha kell megegyezhetünk. :-)

Most néztem szép gumikat: 225/45/17    17000,- /db

245/45/17   18000,-/db   valami Continentál vagy mi, a 4 db kijönne 70000-ből. a minta van vagy 7mm, úgynéz ki mint az új ....

Ákos!  Köszi, biztos lesz még kérdésem...

Sárkány: tudom hogy nem most kéne szétszedni de ha a többiek ilyen képeket mutogatnak megjön a munkakedvem.

Előzmény: Owner944 (298)
Sárkány Huang Creative Commons License 2007.04.03 0 0 299

Szia!

Ha nem indokolja a helyzet akkor inkább télen szedd szét, mert ha belefogsz kitudja hol állsz meg. Élvezd a nyarat a napsütést, aztán jöhet a javítás, amikor esik az eső, stb.......

Hello.

Előzmény: Nico67 (297)
Owner944 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 298

Helló!

Köszi a választ!

Hát igen, egy cabriot nem feltétlen szezon előtt kell szétszedni.

Én is szétszedtem az enyémet, bár közel sem annyira, mint előttem szóló kollégák, de pontosan nyáron. 

Egyébként szép autó, nekem a színe is tetszik,  remélem, sok gondod nem lesz vele!

ÜDV!

Előzmény: Nico67 (297)
Nico67 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 297

Szia Owner944!

A tető nincs kiszakadva, de az ajtónál lévő gumitömités elég rossz mindkét oldalon, de a jobb oldali belső fele hiányzik is. Arról nem beszélek hogy ráadásul rosszul volt beszerelve.

Az első féktárcsák és betétek újnak néznek ki, olaj, szűrők szintén, futómű úgy egyben van első ránézésre. Bár a bal hátsó doblemez valamiért bele ér a gumiba időnként.

Kipufogó valahol kifúj a közepe szerintem hiányos. Nem tudom hogy kellene lenni de én szerintem 3 db dob van, ezen meg csak kettő, a hátsó szintén újnak néz ki.

Egyébként meg beázik, sajnos, ezért mentek szét az ajtókárpitok. Meg úgy elég büdös, de majd kiszellőzikl.

Felraktatok ide egy csomó szép képet, el vagyok ragadtatva, és minden elismerésem. Csak nehogy én is darabokra szedjem pont nyár előtt.

Előzmény: Owner944 (294)
Ákos 72 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 296

Szia!

Igen a belső ventilátor gyújtáson mindig megy!

Ákos

Előzmény: Nico67 (289)
Owner944 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 295

Helló!

Szép lesz! Az enyém is narancsos! Csak nem a színe, hanem a felülete...:-(

De majd a polír!:-)

Előzmény: S z e p i (293)
Owner944 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 294

Helló Nico67!

Én csak a nyálam csorgattam a gép után, mert nekem is megvolt a magam projektje, ami elvitte a sok dellát, és még nem tökéletes.

Amikor négy éve meg egy ezüst kabriót kínáltak 1.6-ért, akkor meg nem volt pénzem, így maradt a kupé, amit azért bátrabban hagy egyedül az ember.

Ha nem veszed tolakodásnak, kérdeznék a gép felől:

Azonkívül, amiket írtál, azért egyben van? Gondolok ilyenre, hogy tető nincs kiszakadva, nem ázik be?  Már csak hogy miről álmodoztam hónapokig?:-)

Üdv!

S z e p i Creative Commons License 2007.04.03 0 0 293
Csatlakozom!Én is,én is!:)
Előzmény: L001 (291)
L001 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 292
A képek természetesen értelemszerűen....
Előzmény: L001 (291)
L001 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 291
Na pont az ilyen apró hülyeségek miatt csináltam ebből:

Ezt:

Sárkány Huang Creative Commons License 2007.04.03 0 0 290

Szia!

Szólj, ha szükséged van segítségre, gondolok itt különböző doksikra (kapcsolási rajz, stb....). Mindez, pdf formátumban van. Vannak még robbantott ábrák, stb.

Ha hétköznap jársz Budaörs környékén, szívesen megnézném a gépsárkányt.

Jó porolást!

Nico67 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 289

Szia Sárkány!

Nem vagy egyedül, én sem tudom mit csináljak. Teljes felújítás, részleges felújítás, vagy egyáltalán kellett ez nekem. kis apró szar hibákat csak úgy tudok javítani hogy szét kell nagyon szedni valamit hozzá. A hátsó világítás már úgy ahogy rendben, de az elektromos nyitó valahogy nem műkszik, bár nem nagyon foglalkoztam vele, elég volt a kókány kábelezést kiiktatni, az összes égőnél érintkezőket pucolgatni, az első ki...ott ködlámpa meg franc sem tudja milyen lámpa meg olyan össze vissza világít hogy már én is kezdek belekavarodni. A legszebb az egészben hogy teljesen vakon dolgozom időnként azt sem tudom mi micsoda.

Az normális hogy gyujtáson valami belső légkeringető motor állandóan megy?

Na meg ilyeneket találok: jön egy kábel valahonnan így utólagosan mint tenageren a pattanás, átbóklászik egy búrán hogy aztán egy izzó és foglalata közt pihenje ki magát. valószínű hogy valami utólagos test lehet, de le kell szedjem a bal első kereket meg a kerékjárati műanyag bizbaszt hogy megtudjam hol a másik vége. Bár amilyen szerencsém van még a műszerfalat is ki kell szedjem.

Azért megosztok még veletek egy apró műszaki titkot: kábel megblankol, átfűzi a pöcsös saru lukán, azt rátolja a sarut. kész orgazmus. Tegnap estig bírtam, azt lefolyt egypár sör a torkomon.

kétkábel
Előzmény: Sárkány Huang (288)
Sárkány Huang Creative Commons License 2007.04.02 0 0 288

Szia Nico67!

Lehetséges, hogy eladom az ajtókárpitomat (fekete), de még nem biztos.

Sajnos napról napra változik a tervem, hogy mi lesz a sok alkatrésszel,

ha valami kiderült, akkor jelzek.

Üdv.

Leld örömöd az autóban!

Nico67 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 287

Állítólag tavaj ősz óta árulták....

Én azért vettem meg mert szerintem többet ér, meg jön a tavasz-nyár. Nézegettem külföldön is és 2 milla alatt sehol sem találtam. 7000 euro alatt csak törött van.

Nekem 1550000-ért adták egyébként, alkudni nem sokat tudtam, csak egy vizsga lett benne. Azért akkora baja nincs, meglepően jó és új állapotú dolgot találtam benne, szerintem kicsit foglalkozom vele és megjavul.

Az infokat meg előre is köszönöm.

Előzmény: L001 (286)
L001 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 286
Igen így már ismerős... és tényleg elég rég óta árulták mert minden nap megnézem a kínálatot és emlékszem rá....

Akkor mostmár értem hogy miért kértek érte csak 1,5 millát :( És neked mennyiért adták?
Amúgy direkt ilyet szerettél volna vagy csak megtetszett?

A hibalistára visszatérve, műszerfalat elég nehéz lesz találni.... de a 24-es fórumba szokott irogatni egy Sárkány Huang nevezetű úriamber, ők vették meg a fehér turbot és elbontják... szóval keresd meg őt és hátha eladja a belsejét állítólag nagyon szép volt!
Előzmény: Nico67 (285)
Nico67 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 285

Köszi a segítséget!

Képek készülnek, egyenlőre a hibalista pontosítása tart, a legnagyobb gondom az utastér. Egyébként szerintem sokan ismerik az autót, állítólag november óta árulták budaörsi úton egy kereskedésben. Hogy pontos legyek: 944 S2 cabrio

talán igy már ismerős

:)

Előzmény: L001 (284)
L001 Creative Commons License 2007.04.01 0 0 284
Szia! esetleg ha nem csak a hibalistát hanem képeket is meg mindenfélét felraknál akkor megköszöném az autódról!!

Amiket így első körben felsoroltál nem lesznek olcsók, pl a ködlámpa darabja olyan 150e ft... plusz a többi....... :)
Előzmény: Nico67 (282)
fater2222 Creative Commons License 2007.04.01 0 0 283
Hello Nico ülés és motoralkatrészben tudok segiteni ,megtalálsz a hirdetés rovatba is. Üdv Fater2222 tel.:30/2264307
Előzmény: Nico67 (282)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!