Ha a Házasság Kövének angol verziójára gondolsz, akkor az író épp családi problémával küzd, és azért nem frissít. Elvileg hét végére ígérte, hogy megpróbálja feltenni a következő részt. Ha a magyar részére, akkor csütörtök-pénteken lesz új rész, csak előbb túl kell élnem a fiam ballagására idecsődült rokonság elvonulását ;)
Egyetértek. Ennél talán még elszomorítóbb, mikor egy jó/egyedi/fantáziadús/aranyos/vicces alapötletből nem sül ki semmi, nem hogy jó a fogalmazás milyensége miatt... :S
Igen, én is olvasnék már Mi a manót (amit asszem azért nem folytattam, mert az eredeti német, ugye? Én meg megálltam azon a szinten, hogy: ihh bin cén járe ált, szóval képzelhetitek... :)), meg Nem csak Granger, hanem Pitont is, ugyancsak. Meg, ha már ennyire beleugrottam a Házasság Kövébe, mint amennyire, akkor azt is. Az is hó elején volt utoljára.
Nem is fog még egy ideig, mert tegnap fejeztem be a 25. fejezet fordítását, még egy-két nap míg átnézem, aztán megy Nimbuszhoz bétázásra. Ha tőle visszajön, akkor már csak egy pár óra - és elküldöm az OWL-ra. Az ff.net-re maga Ferporcel teszi fel a fejezeteket mindig egy-két hét késéssel.
Megjegyzem, az eredetiben a 25. fejezet az utolsó egyelőre, és Ferporcel csak majdnem félévenként frissít. :-(
Ja, és minden egyes ilyen történetben kell legyen legalább egy nemi erőszak, vagy legalábbis kísérlet, ahol:
1. PP menti meg a hőst/hősnőt, örök hálára kötelezve őt, a bűnöst kasztrálják/kivégzik/életfogytiglani börtönre ítélik 2. PP az elkövető, de az áldozat kijelenti, hogy annyira élvezte a dolgot, hogy mostantól semmi másra nem vágyik, csak erre;)
Szerintem küljünk neki telepatikusan ihletet, és ha ez sem segít, szórjunk rá Imperius átkot, és sugalmazzuk, hogy folytassa. Bár jobb lenne, ha saját lelkesedésből tenné...
Na igen, ez egy egészen új. Bevallom, az elemek némelyikét mintatárakból kölcsönöztem, de minden más az én művem.. *szerényen pillogat* Örülök, hat tetszik:-)
Egy képet próbáltam begyötörni ide, de hát reménytelennek bizonyult, (vagy én vagyok ennyire kétbalkezes ez után a "hosszú" hétvége után...) Ha valakit érdekel a legújabb Mardekár ihlette Mandalám, az itt megnézheti: http://exmemoriam.gportal.hu/picview.php?prt=347208&gid=1908823&index=58