World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Full BC-t végigszentségeltem, halál idegesítő volt Zangarmarshban gazolni emiatt. Erre uszkve fél évvel a WOTLK release után kijavítják. Egyem a kicsi szivüket. Halványan átsütve, salátával.
akkor roviden visszautalnek a rosszindulatu es teljesen megalapozatlan megjegyzesedre, hogy lotro-t 2 het alatt fel fogom adni.. valojaban 2 teljes honapig birtam, majdnem napra pontosan
vegul igazatok lett, a grafikaja kurva jo de maga a jatek sajnos ezer sebbol verzik, ugyhogy a hetvegen ujraelesztettem magam wowban
(mindjart kaptam is 800 megas patchet az arcomba, hat koszike:D)
a samanomat vettem elo, most 71es, elemental, a 80asom egyelore csak szponzori szerepet kapott
Stormshroud viszont gyártható, a gatya receptet pl. WPL-en veheted meg, bár erre akkor már nem lesz szükséged :)
http://www.wowhead.com/?itemset=142
Ez a teljes set, de a másik 3 receptje már drop, hacsak nincs meg valakinek a szerveren (biztos van ilyen), akkor felejtős. Esetleg, ha mindenáron ilyen kell, akkor hírdesd traden, hogy vennél Leatherworkertől ilyet, farmold ki az alapanyagokat. De szerintem ennek nincs túl sok értelme, csak kidobott pénz, addig meg míg nincs kieg., 60-on úgysem tudsz nagyon mit csinálni.
Igen, és köszönöm is a válaszokat. Természetesen, eredeti verzióval játszom, de a kieg-ekre most nincs pénzem, ezt a 60 napot is alig tudtam kiköhögni:-D Stormshoud gatyót vettem a minap, addig veszek mellé még valamit a kitből ha lesz, hasznosnak tűnik az is.
Ha tervben van a kieg vásárlás, akkor 58-on már mehetsz is érte, ekkor tudsz Outlandre menni, tulajdonképpen nem is érdemes tovább Azerothon bóklászni, több pénz, jobb cuccok, stb, ami Outlanden vár :)
Ha egy armory profilt mondasz (vagy karakternév-realm, már amennyiben remélhetőleg eredetin játszol), akkor gear ügyben is kaphatsz tanácsot.
Köszi, akkor majd beszerzem őket. A http://www.worldofwarcraft.hu oldalon a fórum műxik még? Tegnap regeltem rá, de még nem tudok belépni, mert reagmailt se kaptam a regisztrációmra. Remélem nálam van a hiba, mert readonly-ként sokat tanultam azon a fórumon, kár lenne érte...
Még a kesztyűvel lehet szerencséd az AH-ban a többi BoP-os item. Többnyire inkább hatvanas insták bossai dobják. Legalább öt fő kell hozzájuk ha szintjében megy a csapat.
Köszi, nem ismertem az oldalt. Ahogy elnézem, egy darabig csak álom marad, mert csak 55-ös a karakterem, és elég kemények az ellenfelek:-) Addig is nézegetem továbbra is az AH-t, hátha szerencsém lesz:-) Arghai