Hát Gasolt még megértem, de Miller? És Wells? Miller sztem benne van az NBA-All-Ugly first teamben, Bonzi meg egy idióta. De te tudod. (Amúgy abban a csapatban Cassell is benne van...) :)
Egyébként MEM: DEN, @TOR, MIA, CHA, @DAL, @HOU, @DEN, @SA, SA, DAL.
MIN: UTA, DEN, @ATL, GSW, @UTA, SEA, @NOH, SA.
Na, melyik a nehezebb? Sztem ők kb. 3-7-et mennek, mi meg 7-1-et vagy 6-2-t.
Jó tudom, lehet, hogy optimista vagyok. Dehát ez a drukkolás lényege. Azért asszem az látható, hogy kinek nehezebbek a hátralévő meccsei.
én ugyan ritka endég vagyok itt, de jelzem, hogy a MIN-nak max Garnett miatt drukkolnék, viszont a MEM-nél ott van Gasol, Miller, és Bonzi, úgyhogy... :)
Mi meg elvertük a Kings-t idegenben... Négyszer egymás után nyertünk az ARCO-ban. :) A maradék 8 meccsből kéne 6-2-t (v. 7-1-et) menni és akkor megvan a PO valszeg. Játszunk ATL, NOH, GSW... Remélem mindenki nagyon szorít a T-Wolves-ért. (Úgysem ismerek itt Grizzlies-fant.)
Vége lett az 1.meccsnek, elvertük a Wizardsot 3 ponttal, és már 6. vagyunk. Lehet hogy mégsem kerülünk össze a Detroittal? inkább legyen a Cavs 6., és játszunk a Pistonsszal, legalább visszavágunk a tavalyiért.
most már nekem is. nem hittem volna, hogy sikerülni fog nekik. úgy néz ki, hogy a Sixers Webber nélkül nem lesz ott. az Orl meg elég hullámzó teljesítményt nyújt. egyik csapatra sem mernék fogadni. izgalmas lesz a hajrá, az biztos.
Ja, igazából sweepeltétek a Heatet idén, ami nem semmi eredmény... Vhogy le kéne csúsznotok a 8. helyre, mert a DET ellen nem sok esélyetek van. (A Heat ellen sem aztán mégis.)
Láttam a MIN-LAL meccset, elég borzalmas volt a védekezésünk, meg gyengén is lepattanóztunk, úgyhogy gáz volt. Annak, köszönhetjük, hogy nyertünk, hogy a Lakers tényleg nagyon gyenge. Kb. 15 töküres triplát kihagytak, úgyhogy esélyük sem volt. A 4. negyedben Wally és Sammy C jól nyomták, de amúgy semmi extra. És nagyon idegesítő, hogy 0 db atletikus ember van a csapatunkban, aki a palánk alatt pattogna. (KG támadásban végig a büntetőnél volt vagy még távolabb, középen.)
yuhuuuuuuuuuuuuuuuu megvertük a Heatet otthon, nem semmi eredmény. Uncle Reggie megint nagyon jól játszott ,remélem hozza ezt a jó formát majd a Det ellen :)
A Bulls otban legyűrte a Cavst, Twolves meg elkente a Lakerst.
ja, tényleg. USA-ban 22 dollár 2 évre. nem rossz. nem lenne rossz, ha itt is annyi lenne. aztán lehet érdemes 2 évre megrendelni, mert lehet jövőre nem lesz ilyen akció. bár az ilyeneknél mindig van vmi.