Expresszes böngészés eredménye xanax bevétele után:
Láttatok már karamell színű uszkárt? Van egy eladó jó pénzért mert olyan különleges- 45 e, a tesók feketék, őket 15ért adják... O__o Jó randa szegény... nem tudom hogy hozták össze
apricot szinonimái: drapp, apricot-barna, apricot nagyon sötét (kb mint Rubi)
WTF hirdetés: fehér fiú törpe kölykök eladók, grátiszba hozzájuk csapják ezüst szuka testvérüket... O__o
másik értelmes: egy év után sikerült rájönniük, hogy kicsi a hely a kutyának, nem viszik le rendesen, új gazdit akarnak neki, de azé 20.000-ért... elmehetnek a francba.
hirdetések, ami érdekesek lehetnek:
1. Szeretnénk Jó helyre elajándékozni egy 1,5 éves kan, fajtatiszta uszkár kutyust. Arthúr egészséges, Kedves, nagyon okos, szobatiszta kutyus. Családi okok miatt kell megválnunk tőle.
2. Jó helyre ingyen elvihető ivartalanított szuka.Nem az enyém. ÉRD: csak telefonon!!! .70/619-6594. - fehér, közép, 4 éves. kép nuku
Van valami jó ötletetek arra, hogy szoktassam le Kókuszt arról, hogy ne ugatva-morogva menjen oda más kutyákhoz? Amit eddig próbáltam: pórázon kis rántás, rászólás: NEM. Vittem magammal jutalomfalatot, azzal eltereltem a figyelmét. Ha póráz nélkül van, vissza is lehet hívni, csak azért morgolódik magában. Nem komolyan, csak olyan halkan. Tudom, azért csinálja, hogy inkább "beijesszen", akkor talán őt nem bántják. Egyébként amióta Dió is itt van, ill. amikor másik ideiglenes, vagy a szüleimék uszija is vele van, akkor-azóta ilyen nagyszájú. Addig nyuszi volt.
És ha már odaért a másik kutyához, akkor nincs gondja vele, összeszagolnak, és minden rendben.
A másik dolog, ami érdekes: szüleim törpeuszija 4 éves nem törzskönyves, egyik szülő fekete, a másik fehér. Szami (Szamóca) kb. másfél éves korától világosodik, most olyan szürkés a teste, lábai, feje, füle kicsit sötétebb. De most nyírás után lett a hátán egy fekete S alakú folt, majd mára még kettő-három fekete foltocska. Nem sérült, nem történt semmi azokon a területen. Láttatok már hasonlót? Majd lefotózom. Bár lehet, hogy mire sikerül fényképeznem, addigra már egy pöttyös uszi lesz belőle. :-)
Én nem láttam. Igen! Volt gazdája, de nem megyek bele...Igen, gyönyörű és nagyon kedves, nagyon aranyos! A története mesébe illő és őfelsége Shagio-Chen Chilinek köszönhető...
Nem tudom irtam-e a sárospataki MEOE szervezet megszünt, igy a Sárospatakra kiírt CAC kiállítást a Miskolci MEOE fogja megrendezni 2010.10.10-én a Miskolci Egyetem sportcsarnok területén ahol az áprilisi CACIB-is volt, mindenkit várnak szeretettel!
Bírólistát még nem tudok, igyekszek beszerezni.
Maxocskának üzenem, hogy a gumiszerelő műhelyét ne hagyja otthon!
A XVI. ker. Szlovák utcában találtak egy idős kan apricot uszkár kutyust egy világos bolhanyakörv van rajta. A kutyusról érdeklődni a gyömrői gyepmesteri telepen lehet a 06-20-964-3025 telefonszámon.
Nagyon szép Kókusz fejecskéje! Annyira cukik mindig, mikor frissen vannak nyírva! Jajjj, és azok a sötét, nagy szemek...
A fehéreknek szürke a bőre? Drazsi tegnap szépült meg, hááát... volt mit lenyírni róla. A bundája 6, a pofija-mancsai 3 hete volt nyírva. Mivel neki szürke a bőre, közvetlenül a nyírás után világosabb az arca, és ahogy nő a szőr, úgy sötétedik. Fehéreknél ezek szerint fordítva... nekik világosodik a pofijuk.
Ezért tetszik nekem Kókusz frissen nyírt képe, mert sötétebb, mint a bundája. :-)
Igen fárasztó volt, úgyhogy elismerésem azoknak, akik naponta több kutyát kozmetikáznak. Fáj a derekam!
Kókusz elég szerencsétlenül áll a képen, már ment volna, elege volt már nagyon. :-) Neki nagyon pihe-puha szőre van.
Dió volt a második, nem tudom melyikünk fáradt el jobban. A nyírás vége felé már állva elaludt, néha úgy fogtam meg, hogy el/le ne essen. Aztán percenként le akart feküdni, úgyhogy olyan lett, amilyen lett. A testé enyhén szólva nem egyenletes a szőre, de majd még igazgatom.
Az utolsót meg csak az összhang miatt tettem fel :-)