BOCSI Hoppáááák :)) Visszaolvastam, és Borus volt az, aki írta, hogy jönne a lányával röpizni. Ne hari!!! (több tali kéne, nem kevernék össze senkit senkivel!)
Akkor a másik hopppaaa írt (neki van 16 éves lánya, ugye?) Küldd már el légyszi a telszámát, felhívnám ez ügyben inglisvumenke giliszta frímél platty hu
A francokat, csak szabadidős sportként ;)) régebben röpiztem suliban, de most, hogy munka van, totál kimaradt az életemből, és most próbálkozok.... voltak itt jelentkezők (Pl. Hoppaa, a lányával, stb.), de most nagyon eltűntek :((((
Hahóóó röpis szekció!!!! Itt a szeptember, kiosztásra kerülnek a termek, mi meg ülünk a babérjainkon..... nem jó ez így!!!! Össze kellene toborozni a népet a héten/jövő héten egy kis megbeszélésre, hogy lássuk, ki jönne, mikor érnétek rá, hogy legyen a terembérleti díj rendezve, stb!! A ceglédi sráccal (leendő edző) is egyeztetni kéne, mert jelenleg heti 3x ceglédi edzés van neki betáblázva.
Mikor érnétek rá egy órás megbeszélésre? Mondjuk jövő hétfő du.?
Én voltam, mivel ott van a mostani melóhelytől 10 m-re... néhol még klímát, meg lámpákat szereltek, festékszag és meleg mindenhol, na meg tömeg. De vannak jó akciók, érdemes azért szétnézni. Ja, 30.-ig 40 db digit képet ingyen előhívnak a Photo Hallban az ott kapott kupon segítségével, ezt érdemes kihasználni!
Köszönöm az infót, Icamama! Közben én is kinéztem magamnak egy prospektusból (az árak nem voltak benne). Ha megint meleg lesz, valszleg elnézünk, bár nem sokkal van közelebb, mint a cserkeszőlői, viszont kicsit olcsóbb. Ja, neked is köszi, Zeki, az állatgyógyszertárasat, egyelőre még nem volt rá szükség. Ez az egy állatgyógyszertár van amúgy a városban?