Mi a Bakonyban Zirc-Kardoskúton voltunk tavaly. Igaz a főút mellett van, illetve elég retró a vizesblokk illetve a konyha, de a vendéglős-tulaj nagyon rendes, az árak is barátiak. Közel a Cseszneki vár, illetve onnan induló túraút a kőárokhoz.
Nekünk is csak csordogál a zuhanyból de legalább nem használjuk. :-)
Valszeg a szivattyúd teljesítménye kicsi. A zuhanyrózsában sokkal nagyobb felületen oszlik szét a víz mint a csapnál. Vedd le a fejet és csak a cső nyomását hasonlítsd össze a csappal mielőtt még elkezdenél vegyszerezni. És akkor még mindíg lehet probléma, hogy a zuhany nagyon távol van a kicsi szivattyútól.
Ma beüzemeltem a lakókocsi vízrendszerét. Működik minden, de a zuhanyzóból csak csurdogál a víz. A csapokból sokkal jobban folyik. Levettem a fejet, kifújattam a csövet, de nem lett jobb.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez így normális, vagy valami gebasz van?
Jövő héten akarjuk kipróbálni. A bakonyba mennénk. Kemping javaslat lenne?
Nekem 28,28 centivel volt szélesebb a lakó mint az autóm. Pót ( visszapillantó) tükör mindenképpen kell , meg lehet szokni! Mellesleg ha nem szélesebb a lakó akkor sem látsz magad mögé,akkor is nagy a holttér.
Sziasztok Első lakókocsi vásárlás előtt állunk, és tanácsotokat szeretnénk kérni. Adott egy 1.6 Diesel VW Caddy aminek 180 cm a szélessége, ezzel szeretnénk húzni egy 230 cm szélességű Hobby Easy 460-ast. Szerintetek a 2x25 cm-es kilógás nagyon megfogja nehezíteni az utazásainkat?
Kaptam egy thule elősátrat amit a kihúzható zsákos szintén thule előtetőhöz vett az előző tulaj, viszont ebből a kétoldalas kéder sínből ilyen olyan méretű darabok vannak és szerintem nem elég. Ráadásul az előtető oldalsó feszítő rúd első felébe be lehet pattintani itt a mélyedés lefele néz, de a második felébe a bemélyedés nagyobb amibe ez nem való és nem is lefele néz hanem oldalra. Miért nem egyforma azon az egy rúdon ez végig? De mind a két oldalon így van.
A függőleges résznél az elejét és az oldalát össze lehetne ezzel hozni a két oldalon de oda meg kevés...
Thule safari room ról van szó és mindenhol csak ezt a videót találom róla: https://www.youtube.com/watch?v=4BCmFIlE048 de nekem nem ilyen az omnistorom. Tehát nem látom hogy az oldalát felül hogy kellene összehozni. 1.55 perctől az jól látszik hogy az oldalakat hogy hozza össze, de ami van kétoldalas kéder az ehhez is kevés.
Segítséget szeretnék kérni az alábbi lakókocsi beazonosításában. Hol található a regisztrációs tábla? A márkajelzése kívül eléggé megkopott, véleményem szerint "Caravan Rohloff' vagy valami hasonló lehetett újkorában ráírva.
Talán német gyártmány lehet. A vontató keret le lett vágva róla.
Sziasztok. Érdeklődnék tőletek, hogy külföldről behozott(angol) lakókocsi honosítása kb. mennyi idő alatt van meg? A műszaki, rendszám stb. már megvan.
Hát ez nagy kár! Rendeltem az obelinktől beépíthető szennyvíztartályt, de akkor hiába lesz zárt a szennyvízrendszerem. Azt gondoltam, hogy akkor szabad lesz.
Ott az infrastruktúra csak a lakóautók zárt vízrendszeréhez van kitalálva, lakókocsival tilos. Lehet, hogy ezen kívül más oka is van, nem tudom, de ez a szabály.