Ááááá... ez nem orosz harminckilós dugattyú... Öt- hat kila maximum... De viszek ötvendekás szelepet is, aztán rémisztgetheted a haverokat : hogyaszongya ...beledagadt, de te akkor is kipiszkáltad...
Boldog ifjúság... csak kissé homályos jővőkép... Azt hiszem, nem szívesen mennék vissza tervezgetni - reménykedni...
bhz! Itt a röpsúly a kezemben, akkurát bedobozolva. Hamarosan indul hozzád, Nagyszénáson ugye te vagy az egyetlen bhz? A postás is így ismer? (írj egy mailt a postacímeddel!)
Engem már nyugtatgatott béházé barátunk, hogy nem akarja ő elkapkodni ezt a MIB- et.
Mostanában megint tervezek egy arrafelé utat - egy dutra felnivel a tetőcsomagtartón. Ha rögzül az időpont, megüzenem. (Vinnék egy másik baráti kézfogást is az enyém mellé...)
A petróleum- elgázosító öntvényhez alulról volt hozzáfogatva eredetileg is valami csőkanyar, de nem emléxem semmi olyan égbekiáltóra, mint a diesel formatervezett csudája. Az enyémen egy nagyátmérőjű szorítógyűrűt fognak a két nyolcas tőcsavar anyukái. A szorítógyűrű (egy nagy alátét két furattal) pedig egy kétcollos vízcsőkanyart fog az öntvényhez. Az első időben nagyon jó volt, hogy (fellazítva a zanyákat) arra fordítom a lángot amerre akarom... Márpedig a benzincső- karburátor csatlakozás gyakori szétszedése és az ebből adódó csöppcsöppre való hajlam bizony sokszor állíttatott a csőkanyaron. (Aztán visszanyomtam a mágnes alaplapját előgyújtásra, és mexűnt a láng a csőkanyar végén.) Józanul végiggondolva, a gyári kialakítás se lehetett túlhosszú a kanyar után, mert a nyócas csavar nem nagy teherbírású mikor az öntvénnyel együtt vörösen izzik...
Várj csak, megszólítjuk a háttérből csendesen szemlélődők egyikét :
Dutrancsbácsi! Annak a Gépállomás c. újságnak amit vittem, a hátlapján épp egy B- MIB szivattyúzza a belvizet... Nem látszik a kipufogókialakítás az öntvény alatt?
Ennek a fórumnak bizony van egy komoly hátránya. Ezt a hátrányt hivatott csillapítani a hangulatjel. De a hangulatjel nagyon kevés. Itt nem hallod a másik hanglejtését, nem látod a másik arcát , hogy milyen szándék áll mondandója mögött.
Ha személyesen mondtam volna így neked jót nevettél volna rajta.
Most sajnálom igazán, hogy a sorvégi vigyorjelzőket nem szerettem meg. Nagyon sajnálom, ha megbántott a vidámnak szánt visszamorgás...ne hidd hogy megsértődtem, még ha nincs is a végén a "kettőspontkötőjelzárójelbezárvatöbbszöris"... Amúgy se vagyok sértődős, ráadásul te vagy az első aki itt az interneten szóba állt velem, szó sincs semmi hibádról, inkább én nem voltam elég egyértelmű.. ELGEREBLYÉZVE????
A 11. - 16.- áig terjedő időszakban a 14.-e és a 15.-e is hétvégének minősül. Valahogy csak mexököm egykissé Gyuláról... Te bhz, Nagyszénáson is van állomás, hiszen most nézem a térképen. Vagy már azt is lenullázták a főnökeim?